majqa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Posłaneczko czeka, papu, szamponik, kosteczka i reszta pierdół również, a Ciebie nie ma. :-( Znajdź się laleczko! Może w międzyczasie objawi się ktoś z domkiem bliżej? Marzę tylko o tym żebyś była już bezpieczna. Quote
lolka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 majqa napisał(a):Posłaneczko czeka, papu, szamponik, kosteczka i reszta pierdół również, a Ciebie nie ma. :-( Znajdź się laleczko! Może w międzyczasie objawi się ktoś z domkiem bliżej? Marzę tylko o tym żebyś była już bezpieczna. Majgus kochana ja Cie bardzo proszę, nie martw się......sunia jest cała, wczoraj ją widziano teraz to tylko kwestia kilku dni i jeśli nie spadnie nam z nieba domek to niunia trafi do Ciebie na tymczas:lol::lol: wczoraj rozmawiałam dość długo z Anetą, uświadamiałam namiętnie ......ona powiedziała że tej jeden jedyny raz poświęci się i zawiezie sunię do ciebie, nie chce po prostu aby psina tułała się po wrocławiach, pociągach chce jej oszczędzic stresu ....mam nadzieję że nie zmieni zdania:roll: Aneta to kochana osoba ale pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie.......mówiła np że nie dzieje się jej żadna krzywda jest w sumie cała ....ale to że dostaje jeśc jak sie trafi, raz na dwa dni czasami to nic....to że jest strasznie chuda, ma sieść w strasznym stanie, nie była nigdy szczepiona ani odrobaczana:shake: .....dla nas to nie do przyjęcia ale niektórzy nie rozumieją że pies cierpi w ciszy, a to że lata za nim krok w krok to zrozumiałe przeciez ona zyła jeszcze gorzej, była bita i nie ma bidula świadomośc jak może byc normalnie.....pełny brzuszek, czułe słowa, zdrowie, miłośc człowieka...skad ta psina może wiedzieć takie rzeczy, dlatego cieszy się z tego co ma i co dla niektórych może sprawaiąc wrazenie psa zadowolonego Quote
majqa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Loluś :loveu:, robię, co w moje mocy w pracy nad sobą i własną wyobraźnią (a to mój największy wróg). :evil_lol: Nie mam parcia, że sunia musi akurat wpaść w moje ręce ale za to mam obłędną potrzebę przeczytać, że jest już bezpieczna w czyichś ramionach. Kciuki zaciśnięte do białości kostek. Ta historia musi zakończyć się dobrze!!! :sadCyber::kciuki: Quote
zuziaM Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moze dzisiaj juz wreszcie odetchniemy ... sunieczko malutka, wytrzymaj jeszcze troszeczke.... Anetko, postaraj sie i znajdz niunie wreszcie ...menelu... wyjdz z ukrycia ... :modla:....:modla:...:modla:...... Quote
AnkaG Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Weszko- no podobna na maksa do Zaruni. Dla niewtajemniczonych - weszka miała jako DT sunię straaasznie podobną do małej.:razz: Oby się mała myszeczka znalazła. :lol: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 majqa napisał(a):... Nie mam parcia, że sunia musi akurat wpaść w moje ręce ... Akurat,uważaj bo Ci uwierzę:cool3: Przecież Ty jesteś zakochana w tej maliźnie:loveu: Quote
majqa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Reniu, Ty Szelmo!!! :mad: Czcze pomówienia!!! :evil_lol: :obrazic: Quote
weszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ale cudna sunia! Oby szybko udało się ją zabrać w bezpieczne miejsce. Na domek z pewnoscia długo nie będzie czekać bo takie małe szorstkie panienki mają powodzenie ;) AnkaG masz rację że ona wygląda jak siostra Zary! Quote
magda z. Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 lolka powiedz Anecie, że ja jej przeleję deklarowane 30zł na paliwo, w końcu też poświęci dziewczyna swój czas, a szkoda aby się zniechęciła Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 majqa napisał(a):Reniu, Ty Szelmo!!! :mad: Czcze pomówienia!!! :evil_lol: :obrazic: :evil_lol: zupełnie Ci się nie dziwię bo ja też wpadłam po uszy jak zobaczyłam tą mała:loveu:, no i jeszcze ta jej historia :placz: Quote
Poker Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ja też mogę dołożyć z 20 zł na paliwo. Gdyby jechały, to może sprawdzić co po drodze jest jeszcze do przewiezienia . Quote
Seaside Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ode mnie rónież 20 (niestety wizyty u lek pozbawiają mnie na razie wszelkiej gotówki :oops:) czyli razem już mamy magda z. 30 zł Poker 20 zł Seaside 20 zł ----------- 70 zł :multi: zawsze to coś i może faktycznie zachęci to Anetę :) Nie wiem czy przy okazji szukać jej dodatkowych pasażerów :roll:, myślę że mąż się nie zgodzi,a tym bardziej że dziewczyna jest całkiem nowa w sytuacji i jak mówi lolka porusza się po omacku. To dla niej i tak będzie stres, a robi to w zasadzie tylko dla dobra tej małej pchły co się znależć nie może :mad: Quote
Seaside Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Magda z. 30 zł Poker 20 zł Seaside 20 zł Lolka 30 zł ----------- 100 zł :multi::multi: Jak już potwierdzą wyjazd to dogadamy się z numerem konta :) Quote
lolka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Seaside']ode mnie rónież 20 (niestety wizyty u lek pozbawiają mnie na razie wszelkiej gotówki :oops:) czyli razem już mamy magda z. 30 zł Poker 20 zł Seaside 20 zł ----------- 70 zł :multi: zawsze to coś i może faktycznie zachęci to Anetę :) Nie wiem czy przy okazji szukać jej dodatkowych pasażerów :roll:, myślę że mąż się nie zgodzi,a tym bardziej że dziewczyna jest całkiem nowa w sytuacji i jak mówi lolka porusza się po omacku. To dla niej i tak będzie stres, a robi to w zasadzie tylko dla dobra tej małej pchły co się znależć nie może :mad: to jeszcze odemnie 30 zł ... Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 O Boże jak się wystraszyłam początkiem tego wątku:crazyeye: ale użyło jak przeczytałam ostatnią stronę. Bardzo podobna do Diabliczki Zaruni ,to fakt:loveu: z pewnością długo na domek nie będzie czekać;) Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ...ale ona się jeszcze nie znalazła:shake: Maleństwo kochane gdzie jesteś?:look3: Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ja się cały czas rozglądam jak z psem chodze, może dzisiaj uda mi się na godzinę na rower wyskoczyć to objadę jakoś większą część miasta Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 majqa napisał(a):Dziękuję Magdo. :modla::modla::modla: nie ma sprawy i tak mogę niewiele:oops::roll: Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ja siedze i klepię w klawiaturę, ale mój brat z mamą idą ze znajomą na działkę w okolicy lubańskiej i przechodzą obok tamtejszych sklepów, Hubert ma lat 13 i już dostał misję rozglądania się, przed chwilą obejrzał foty i będzie dzwonił jakby co. także dwa razy conajmniej tam zajrzą, jak nie więcej, bo dziecko się wkręciło Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 no to moja mutter jak się dowiedział, to już nawet smycz i obrożę po naszym Cenzorze['] zabrała-dobrze, ze mamy zwyczaj zostawiania takich "pamiątek". Jak go spotka to ma psa zabrać:cool1: Quote
Poker Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 cały czas śledzę wątek z nadzieją na pomyślne zakończenie dla małej. Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 no niestety meneli brak, zaczął padać też deszcz i ogólnie zimno, więc się musieli gdzieś zbunkrować:shake: Quote
rita60 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Poker napisał(a):cały czas śledzę wątek z nadzieją na pomyślne zakończenie dla małej. Ja tez:roll: Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 sunia juz bezpieczna, więcej info wrzuci lolka, jak wróci do domu:multi: Quote
Recommended Posts