lolka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 małe, młodziutkie słoneczko całe życie spędziło w melinie gdzie królowała niekończąca się libacja....... bita, przeganiana z kąta w kąt, wiecznie głodna....... atrakcją tego bezustannego pijaństwa było pojenie suni nalewkami, ubaw był po pachy jak pies słaniał się na nogach i umierał ze strachu nigdy byśmy się nie dowiedzieli o tej udręczonej psince gdyby nie jakiś nieoczekiwany odruch kompana od kielicha, w którym odezwało się ludzkie uczucie ...litość pewnie...............zabrał sunie z tego domu teraz jej domem jest brama, park lub budka z piwem...........przynajmniej nie jest bita a i jedzenie jakieś dostanie jak facet oprzytomnieje to niesamowite ale ona tak bardzo go kocha ...... mimo że nadal jest przeważnie głodna, zaniedbana do granic możliwości to jednak i tak dla niej luksus....przecież było gorzej ów człowiek jej nie chce ....zabrał ja z litości ale nie ma zamiaru sie nia zajmować ........ dał nam kilka dni na zabranie suni psinka ma ok 9 - 11 miesięcy, jest malutka, i bardzo łagodna........bidula jest tez bardzo nieśmiała i zalękniona, przy każdym nieoczekiwanym ruchu robi unik i kuli się ze strachu ...ale co się dziwić rożnie rzeczy się zdarzają w takim życiu, trzeba uważać, ......przy nas jeden z "kolegów" poleciał jak długi na ziemię i gdyby sunia nie odskoczyła to by ją przygniótł nieprzytomny szukamy dla niej jakiejkolwiek pomocy....... u nas dramat ...... w tygodniu dwa schroniskowe psiaki wysyłamy do hoteliku na więcej nas nie stać:placz::placz: błagamy o pomoc sunia znajduje się w bolesławcu sorki za jakość zdjęć ale akurat przeszkodziłyśmy w imprezie a do tego deszcz lał jak na złośc Quote
majqa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jolu, jak ją zobaczyłam, zamarłam. Mini Fira w innym kolorze. Nie przeżyję, a jakie głupoty mi teraz po łbie chodzą...bania mała. :-( Quote
Poker Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ale podobna do mojej Duni na DT, niesamowite.Biedna maleńka, mała i sliczna , to ma szanse na domek . Quote
majqa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jola od jadzi napisał(a):To już wiem jakie głupoty Ci chodzą po głowie...Może jednak inne cioteczki się zainteresują maleńką. (...) Ten sam strach w oczętach...Pomóżcie jej!!!!!!!!!!!!!! :placz: Przecież ona nadal tkwi w tym samym świecie, nie uspakaja mnie fakt, że ciut bardziej sercowy pan %owy ją zgarnął. Quote
jola od jadzi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nie spadaj maleńka ze strony, może cię ktoś jeszcze zobaczy... Quote
lolka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 majqa napisał(a):Jolu, jak ją zobaczyłam, zamarłam. Mini Fira w innym kolorze. Nie przeżyję, a jakie głupoty mi teraz po łbie chodzą...bania mała. :-( no ja to wógóle chyba umrę........muszę do końca tygodnia coś dla niej wynaleźć Quote
jola od jadzi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To już wiem jakie głupoty Ci chodzą po głowie...Może jednak inne cioteczki się zainteresują maleńką. Bardzo jest wylękniona... Quote
majqa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jakikolwiek bezpieczny tymczasik. Taki cukierek nie będzie długo czekać. Pomogę w ogłoszeniach. Błagam :modla:, niech ona się już tam nie pałęta. Quote
Seaside Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 o cholera........... od ręki ruszam z akcją w Bolesławcu Quote
lolka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Seaside napisał(a):o cholera........... od ręki ruszam z akcją w Bolesławcu :modla::modla: Quote
jola od jadzi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To ja przypomnę raniutko,że jesteś w potrzebie wielkiej... Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ona jest identyczna jak moja tymczasowiczka Tosia,tylko Tosia jest troche większa i nieco starsza i....siedzi juz u mnie 8-miesięcy:roll: Quote
zuziaM Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dziewczyny, a ta kobieta z Lubania ? Czy ona juz ma jakiegos psiaka ? Zapytac nie zaszkodzi moze ...... Quote
lolka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 zuziaM napisał(a):Dziewczyny, a ta kobieta z Lubania ? Czy ona juz ma jakiegos psiaka ? Zapytac nie zaszkodzi moze ...... tak ona wzięła sierotę z bogatyni Quote
magda z. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 podniosę, w razie najgorszej sytuacji mogą ja przykwaterować, ale nie dłużej niż dobę, bo mojemu zwierzowi kończy się okres funkcjonowania implantu kastrującego go chemicznie, a następny za miesiąc z hakiem mogę mu założyć, a już widzę, że się pannami zaczął interesowac, zresztą ja nie mam kompletnie czasu, wybaczcie, ale mam terminy z pracą w plecy, a do grudnia muszę się obronić, bo mam zobowiązania z ministerstwem na kasę:roll: Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Normalnie mnie rozczuliła. :loveu::loveu::-( Tak bardzo przypomina moją sunię. Tylko umaszczenie inne... Nie mogę suni zabrać... za dwa tygodnie wyjeżdżam, a do tej pory mam kompletne urwanie głowy. Mogę jednak jakąś kaską się dorzucić. Na początek proponuję 50 zł, jak trzeba będzie więcej, coś jeszcze wyskrobię. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bannerek gotowy. Wymiar: 99x100px Jeszcze jeden Wymiar: 91x100px Quote
Asior Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 oooo widze Majeczko, ze banerek już nie potrzebny :) alez cudo ta malizna!!!!!!! Quote
Recommended Posts