Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mikser- historia jakich wiele... psiak został znaleziony potracony przez auto, szybka wizyta u weterynarza, nie ma śladów urazu, skąd wizą się na ulicy? Zginął? Został wyrzucony? Tego nie wie nikt....

Mikser to uroczy psiak, który każdego chwyta za serce, z pod grafitowej grzywki mrugają dwa bystre oczka, wypatrują pozytywnego gestu, przyzwolenia na bliższy kontakt, po chwili pakuje się na kolana i szaleńczo merda ogonem, cieszy się z obecności człowieka, ciepła jego rak, kojącego głosu... ale chwile spędzone razem szybko się kończą, Mikser nie możne się z tym pogodzić, jego płacz rozdziera serce na kawałeczki... Dzieki swojej wyjątkowej osobowości i przywiązaniu do człowieka zaskarbił sobie serce jednej z wolontariuszek, która wzięła go na DT.
To psiak lubiący przygody ale ponad wszystko kocha ludzi, jest bardzo towarzyski, każdy jest jego przyjacielem.

Mikser ładnie chodzi na smyczy, akceptuje koty i grzecznie zostaje sam.

Pies ideał czeka na kochający dom.

Kontakt do Miski84 u ktorej psiak przebywa na DT:
mgorecka61@wp.pl
tel.:515156407

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Miśka masz szansę zrobić bardziej wyrażne zdjęcia ? Do ogłoszeń by sie przydały....:roll:

Zrobię nowe. Te na kanapie były robione w sobotę jak już robiło się ciemno za oknem więc dlatego tak średnio widać.
A czy z ewentualną pomocą w ogłoszeniach mogę prosić o wstrzymanie się do 10 czerwca?

Posted

Miśka84 napisał(a):

A czy z ewentualną pomocą w ogłoszeniach mogę prosić o wstrzymanie się do 10 czerwca?

Twoja wola....:razz:...mam nadzieję że wogóle się obejdzie.....:razz:

Posted

Myśle,ze sam wlazł,bo jesli nie byłabym baaaaardzo zdziwina:crazyeye:Karny taki czy co?Tez mam zdjęcia,tylko na ciemnym tle.Co moge napisać?Dużo futra,mało psa/jakies 8-9 kg/przytulaka

Posted

majuska napisał(a):
No ale dzisiaj w nocy to już go chyba wpuściłaś do siebie do wyrka ??:eviltong::evil_lol:

Macie rację sam se wszedł :evil_lol:
Mikser chyba myśli, że jest małym kotkiem :roll:
Wyjdzie, że jestem wredna baba bo ko troszkę pomiziałąm i kazałam zejść :oops:

Witam ciotkę Halcię na wątku :p

Mam nadzieję, że się uspokoił i już nie piszczy bo biedne moje kocisko padnie na zawał:eviltong:

Posted

halcia napisał(a):
A co piszczy jak wychodzisz?

Niestety, ale mam zalecenia jak mam z nim postępować.
Dziś było troszeczkę lepiej bo drapanie w drzwi i takie piszczenio szczekanie było po jakiejś chwili. Zamekam go w kuchni więc chyba usłyszał dzwiek kluczy i dopiero wtedy.
Słychać go na zewnątrz, ale dobrze że to domek to eksmisji nie będzie.

Posted

Wysłałam zdjęcia Szpilce,tylko sa na ciemnym tle.Ale bara-bara gdzie nie wiadomo co jest co rozśmieszyły mnie na nowo:evil_lol:A co piszczy jak wychodzisz?

Posted

To znowu ja :roll:
Wpadłam na chwilkę do domu i w kuchni zastałam przewrócony stolik, na którym była filiżanka i 2 miseczki, oczywiście poszły do kosza.
Eh myślałam, że jak 1 dzień był ok i nie było żadnych zniszczeń to tak już zostanie...

Posted

[quote name='majuska']Mikserowski zrobi dzisiaj Miśce tak :

i go weźmie do siebie na podusię i pod kołderke:evil_lol:
On już tak robi :placz:
Menda zjadło bo dostałam od ciotki udka z kurczaka i łopatkę na rosołek, którym zalałam ryż i to mięsko, dodałam marcheweczki.
Łaskawie troszkę zjadł, marchewkę zostawił cwaniak jeden :angryy:
Teraz odpoczywa po 2godzinnym spacerku, na którym został zatakowany przez mniejszą suczkę:roll:
Mam 2 zdjęcia w zieleni.