Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Dla Maji będzie.....chociaż ona woli Jacka:evil_lol::roll:

To możesz wpaść z Mają :evil_lol:
Okazało się, że Kudłacz był szczepiony tylko na wściekliznę więc czeka nas wizyta w przyszłym tyg.

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miska,wstrzymaj sie,a moze były szczepione ,a nie podano Ci zaswiadczenia?Moze majuska sie dowie jak wpadnie kiedy w tygodniu.Bo przeciez słyszałam o sczepieniu kompleksówka,a Matylda ma stare szczepiene dr.Komorowskiego....

Posted

Spadam Misku,a kudłacza w te bródki ucałuj,Matyldzia głaski,oby ja jutro bardzo nie bolało jak znieczulenie i zastrzyk przeciwbólowy przestanie działac.Do niedzieli,pa

Posted

Miśka84 napisał(a):
Nieskromnie powiem..... ładnego pieska mam :loveu:

Ja mam 6 ślicznych piesków a od niedzieli przecudną acz narowistą kobyłkę:evil_lol::diabloti:

Posted

Wczoraj będac z Mati na wizycie kontrolnej gadałam o Miksiu i jego tendencjach do sra......
Więc dziś idziemy zrobić badanie. Chemio... coś tam coś tam.
Zobaczymy co tam wyjdzie.

Posted

Dogo mi nie działało.:shake:

Byłam w czwartek z Miserem u dr. Komorowskiego. Zrobił mu badania. Białko całkowite i Albuminy wyszły źle, reszta w normie. Było jeszcze jaieś 2 badanie ale z niego to nic nie rozumiem bo tam jakieś skróty i wykresy.
Dostał zastrzyk i taki proszek do jedzenia. A no i kosteczkę w prezencie :p
Zaraz idziemy na kolejny jakiś inny zastrzyk bo Mikser zaraził się od Matyldy takim suchym kaszlem (on sie jakoś nazywa ale zapomniałam).

A i dr. Komorowski powiedział, że Mikser niema 3 lat tak jak jest wpisane w umowie, że ma mniej nawet by mu dał mniej niż 2 lata:p

Pani Ewa powiedziała, że mam ryż gotować na samej wodzie i wtedy zobaczymy czy biegunki będą się powtarzać. Zapytam jeszcze o tą suchą karmę.

Posted

Już jesteśmy.
Kudłacz troszkę panikował przy zastrzyku :roll: Dostał jeszcze taką pastę DIARSANYL mam mu ja podawać 2xdziennie przez 6 dni.

Ponieważ dr. Komorowski nie chciał ani złotówki więc kupiłam dla schroniska kuwetę z łopatką.

Posted

Miśka84 napisał(a):

Ponieważ dr. Komorowski nie chciał ani złotówki więc kupiłam dla schroniska kuwetę z łopatką.

co ma piernik do wiatraka ??? :evil_lol::evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
co ma piernik do wiatraka ??? :evil_lol::evil_lol:

Oj Becia...Miśce sie przelewa po prostu:eviltong:

Jak tam ekipa po wczorajszej libacji, bo moi (o dziwo Maja też ) padli i wstali dziś dopiero o 8, jak na Poldka to jest jego życiowy rekord:lol: