Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 gagata napisał(a):Spoko, Miśka, ja tez tak mam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Uffff nie jestem sama :evil_lol: Quote
Saphira Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Miśka a to z Twojego rodzinnego miasta: [quote name='__Lara']RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Quote
Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 I co ja mogę napisać............... :-(:-(:-( PS. Matylda jest już u mnie. Więcej inf. na wątku Parówy. 2PS;) Już zaczynam kłamać starym :roll: Bardzo proszę o pomoc w szukaniu stałego tymczasu dla Matyldy ona może u mnie zostać tylko do 14.08 Quote
Miśka84 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: umarłam ze śmiechu Quote
albiemu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :D heheheheh czy to nie było wczoraj? :D :D ... Gagata dalej stringi tak wcinają Ci się w pupsko jak na tym zdjęciu? To nie jest zdrowe :D heheheh Quote
majuska Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No i wreszcie ja zajarzyłam ....:lol::lol::lol: Quote
albiemu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 szkoda Majuska, że nie udało Ci się chociaż na chwilę wpaść ... ALE GAcia obiecuje "poprawiny" więc masz szansę :D heheh Proszę tam mojego ulubieńca ukochać Miśka!!!!!!! Ja się dowiem! ;) Quote
Miśka84 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No wczoraj mieliśmy kupę gości :loveu: Albiemu z Gutkiem Majuska z Mają i Halcia. Gutek bronił swojej Matyldy :roll: Miksiu bawił się z wielką i jedyną miłością Mają :loveu: Miśka (kocica) miała przymusowe siedzenie w pokoju. Zdjęcia może jutro Quote
Saphira Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A ja też mogę mieć takie zdjęcie? Proszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halcia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zdjecie Miksera z Matylda,czy Gutka.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:O inne staraj sie u Gagaty...:eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Saphira napisał(a):A ja też mogę mieć takie zdjęcie? Proszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To musisz do nas przyjechać :diabloti: Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mikus w nocy pogryzl mi kabel do kom. :angryy: juz 2 raz :angryy: myślalam ze mu nogi z d.... powyrywam :vamp: Majuska moze tu tez wstawisz zdjecia:p Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Miska,a kabel miał schować on,czy Ty:diabloti:Kabelki dłuzszy czas go beda kusic,dziecku tez nie wystarczy powiedzieć raz....!:shake: Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 halcia napisał(a):Miska,a kabel miał schować on,czy Ty:diabloti:Kabelki dłuzszy czas go beda kusic,dziecku tez nie wystarczy powiedzieć raz....!:shake: no on byl na schowny i sam sobie sciagnol i dlatego sie wpienilam wiedzial ze zle zrobil bo jak podnioslam kabelek to poszedl sie schowac:roll: i mnie tym rozbroil Quote
albiemu Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mikser kabel?!?!?! o kurcze! myślałam że ktoś inny ... Mikser przy najbliższym spotkaniu musimy żałośnie pogadać, mówię uczciwie, mam problemy z czytaniem i słuchaniem ze zrozumieniem :D hehehe Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ale mam do d..... dzień!!! Matka dzwoni z pretensjami, wetka mnie zdołowała Matyldą, Mikser szczeka bo jest zazdrosny i jeszcze głowa napitala. Tak się chciałam pożalić. Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pocieszyc Cie?mogłas jeszcze na taka wetke trafic,ze zaproponowała by uspic....bo chora,brzydka,starsza i ze schroniska,a tam wszystkie do uśpienia.Sa takie ./czarny humor/A kasowała za zastrzyk? Quote
Saphira Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Misiu ! Jak widzę, że matka dzwoni to nie odbieram. Jak mi leb na....rdala to biore nurofen i idę spać. Kabel trza kłaść wysoko coby nie ściągnął;) Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Miśka, a jak Ci wkleję fotki z imprezki wczorajszej to Cie pocieszą??:roll: Mikser miksuje imprezki: Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A wiesz ,ze juz pytaja,czego ten rudy psiak nawalony od Ciebie wracał?:evil_lol::eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='majuska'] Moje malenstwo :loveu: Ale ja go kocham mimo ze czasami do szalu mnie doprowadza:angryy: Quote
majuska Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 halcia napisał(a):A wiesz ,ze juz pytaja,czego ten rudy psiak nawalony od Ciebie wracał?:evil_lol::eviltong: Przepraszam, czy chodzi o moją terierzycę??? Quote
Recommended Posts