Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

albiemu napisał(a):
Gagata ... Miśka swoimi mułami naprawdę cień daje i uważaj - bo jak podniesie dwie mydlane kostki po 100 kilo to na oczy długo nie spojrzysz :D!
No nie, dla takiego widoku gotowam sie poświęcić....Cięń to ona daje, jak za mną albo Tobą się schowa....ewentualnie Miksera zdoła podnieść na chwilę...:evil_lol::loveu:

Posted

Miniu był wczoraj na kontroli u weta. Menda kłapała zębami więc dostała kaganiec.
Uszka już lepiej, wydzieliny już niema. Dostał antybiotyk w zastrzyku i mam jeszcze dać mu przez kilka dni antybiotyk w tabletkach.

Posted

Miśka84 napisał(a):
A więc jednak moich bicepsów mi zazdrościsz :evil_lol:
Hi bicepsy u Miski i schabowy z motyla, to tego drink Kudłatej...życ nie umierac...No i Mikser na kolanach:loveu:

Posted

Fajnie było i te drinki na O........:loveu::chlup:

A ja chcialam powiedziec ze Miska i Mikser spali razem w moim wyrku. Juz chcialam opierciczac gruba co sie tak rozwala a tu Miniu obok :roll: odkoad spie na materacu ten wchodzi do poscieli jak do siebie.
Tak slodko wzgladali tzlko ja sie jakos nie wzspalam bo malo miejsca mialam.:angryy:

Posted

Wracamy ze spacerku a tu jakiś kundel zerwał się facetowi ze smyczy i rzucił się na moje maleństwo.
A w niedzielę jakaś różowa landryna nazwała mojego Sznaucera Błotnistego burkiem. Myślałam, że jej j.....