Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
Miksiu biedaku,siedziałes w domku,ale przynajmniej nie miałeś tyle zastrzyków co dzielna Mati.....

NOooooooooooo
Bidak dziś nie wybiegany :roll: Teraz śpi i mam nadzieję, że tak będzie do rana. Za to jutro da mi popalić :placz: Długi spacer mnie czeka:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Miśka Ty tak nie desperuj, on ma przecież u Ciebie taki wypas, że jak jeden dzień na doopsku posiedział to mu nic nie będzie przecież:shake:;)

No ja wiem tylko jemu to powiedz.
On uwielbia chodzić i widzę, że jak czasami oleję sprawę to wariuje. On strasznie lubi spacerki ale i najlepiej ze mną bo już jak idzie np. z tatą to juz takiej frajdy niema.:roll:

Posted

Moze jakis kabelek wyszukał na pocieszenie?:eviltong:Majuska,a czy Maja nie wyglada na zdjeciu na nawaloną???:evil_lol:,przeciez zygzakiem i prawie sie wywraca....:diabloti::evil_lol:

Posted

halcia napisał(a):
Moze jakis kabelek wyszukał na pocieszenie?:eviltong:Majuska,a czy Maja nie wyglada na zdjeciu na nawaloną???:evil_lol:,przeciez zygzakiem i prawie sie wywraca....:diabloti::evil_lol:

Ciekawe jakbyś Ty Halcia wygladała, jakbyś tyle kilometrów galopem nabiła??:evil_lol:

Posted

Przypuszczam,ze podobnie:diabloti:,zreszta sprawdze to po tygodniu w Wetlinie:evil_lol:,tam tez km .narobie....Miska jesli Cie to pocieszy,Nuta tez mi w nocy "spawała"

Posted

Halciu, to przypominam ( innym tez może sie przydać..): nie chodz zygzakami, bo to trzy razy dalej....:evil_lol:

---------
Dogo będe odwiedzac sporadycznie - wyjeżdżam na czas jakis...

Posted

Ciężka noc za nami. Mikser ostro 2razy mi wymiotował. Raz o 12 i o 04:shake:
Pozbył się całego jedzenia. Nad ranem pozwoliłam mu spać w łóżku. Matyśka też dawała czadu z tym pokasływaniem, co chwilę się budziłam bo myślałam, że któreś wymiotuje. Padam na pysk!

Posted

Gagata ,dzieki za przypomnienie,juz siedziałam wk....na na dogo,a teraz po Twoim wpisie rże na głos.Moze faktycznie jestem załosna i nie normalna?:diabloti::evil_lol:

Posted

halcia napisał(a):
Jakby kazdy komar,który na Tobie siedział,to bys juz miała tysiace....:diabloti::evil_lol:

I ile orgazmow bym miala :roll: sory na orgazm to musze poczekac na Asie :evil_lol:
Asiu wracaj :placz:

Posted

Mikus dzis zrobil mi niespodzianke i taki mokry prosto z ogrodu wskoczyl na czysta posiel :mad: i mu wyszlo bo pancia wciagu sekundy wstala ;):angryy:
a wiecie kocica spala ze mna w wyrku :loveu: pierwszy raz odkad jest Barowa:p

Posted

No i oberwałam od mamusi, że wybieram się do schroniska, biednego psa zostawiam az mi się głupio zrobiło.

Mikuś dostał dziś nową piszczącą piłeczkę (czwartą) bo wszystkie giną mu na ogrodzie...

PS. Jak Boga kocham ja Mikserowi coś zrobię. Właśnie przyniósł mi starą piłeczkę, której nie potrafił odszukać przez kilka dni. I po co ja mu kupiłam nową?

Posted

Miśka84 napisał(a):

PS. Jak Boga kocham ja Mikserowi coś zrobię. Właśnie przyniusł mi starą piłeczkę, której nie potrafił odszukać przez kilka dni. I po co ja mu kupiłam nową?

Dla Maji będzie.....chociaż ona woli Jacka:evil_lol::roll: