majuska Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 O !! u Mikserka też ruch od samego rana :lol: ciotki spania nie mają ;) Quote
albiemu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Becia Mikser ma coraz więcej domów, u mnie jak u siebie w odwiedzinach, u Haliny tak samo, jeszcze musimy Twój przetestować ;) Panie w ewidencji psiej "ludności" będą miały problem jaki adres mu w papierach wbić :D hehehe Psiak jest w stanie zaaklimatyzować się wszędzie tylko jeden warunek - UKOCHANA MIŚKA TEŻ MA BYĆ! :) Quote
Saphira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To gdzie on w końcu mieszka? W Częstochowie czy w Rzeszowie:cool3: Chyba się pogubiłam:shake: Quote
albiemu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Saphira, Mikser mieszka z Miśką w Rzeszowie, teraz pojechał z nią do jej domu rodzinnego do Częstochowy na kilka dni :) Miśka jak jedzie w odwiedziny do mnie czy do dziewczyn to zawsze z Mikserkiem :), dlatego się śmieję, że ma sporo domków :) hehe Co ciekawe, bez problemu trafia do mnie. Miśka parkuje autko, Mikser wysiada i prowadzi Miśkę pod moje drzwi :) CUDOWNOŚCI PSIE :) Quote
halcia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wstałam skoro swit,bo jechałam miziac mieleckie....a za Mikserkiem juz sie przykrzy...:lol: Quote
Miśka84 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Już jesteśmy:p Mikserek w pociągu był mega grzeczny:p Ludziska go miziały ale on czuł się bezpiecznie przy mnie. W aucie tez smacznie spał. Mama się śmiała, że jemu wszędzie jest dobrze tylko ja muszę być obok:roll: A taki mały komunikacik ;) MIKSER ZOSTAJE U MNIE JUŻ NA STAŁE!!! Quote
Miśka84 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Saphira napisał(a):SUPEROWO :multi::multi::multi: :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Miśka84 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A Miksiu poznał mojego brata, który piesków nie lubi:roll: Ale Miksiu chyba wyczuł Dominika i się nie napraszał. Przywitał go ale tylko merdaniem ogonka. Póżniej Dominik sam do niego podszedł i miział:crazyeye: Powiedziała, że jest śmieszny czytaj fajny a my z mamą miałyśmy takie miny :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powiedział, że takie psy to lubi bo na niego nie skacze ( na mnie jakoś skacze:roll:) nie wydaje dzwięków (no przy mnie wydaje:placz:) a i pyta się czy Miksiu to pomieszany jest z jakimś rasowcem a ja tak :crazyeye: Ździwiłam się eakcją brata. A mama wczoraj do mnie czy ja już załatwiłam sprawy z Mikserem? A ja że nie a mama to załatw :evil_lol: Quote
majuska Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Miśka84 napisał(a): A mama wczoraj do mnie czy ja już załatwiłam sprawy z Mikserem? A ja że nie a mama to załatw :evil_lol: Ale jakie sprawy masz na myśli?? Quote
majuska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Saphira napisał(a):Pewnie umowę adopcyjną:diabloti::evil_lol: he, he i opłatę;):diabloti: Quote
Saphira Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A jak nie ma na opłatę to zawsze może odpracować przy myciu misek:diabloti::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 majuska napisał(a):Ale jakie sprawy masz na myśli?? No umowa adopcyjna i opłata. Załatwię to po 10. Wtedy dostaję moje "miliony" Quote
majuska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Miśka84 napisał(a):No umowa adopcyjna i opłata. Załatwię to po 10 po mojej wypłacie (marnej!!!) Miśka, no nie wygłupiaj się, ja myślę , że jakiś konkretny rabacik dostaniesz:eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 majuska napisał(a):Miśka, no nie wygłupiaj się, ja myślę , że jakiś konkretny rabacik dostaniesz:eviltong: Też na to liczę :roll::roll::roll::roll: Quote
Becia66 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Miśka jak masz problemy finansowe to z przyjemnością ,,fundnę'' ci Miksera...:razz: Quote
Miśka84 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 becia66 napisał(a):Miśka jak masz problemy finansowe to z przyjemnością ,,fundnę'' ci Miksera...:razz: Dzięki. Piesek jest mój to ja muszę zapłacić no bo jak inaczej?! Zawsze przed wypłatą mam mniej kasy :roll: a niestety urzędasy nie śpieszą się z wypłacaniem kasy :angryy: co tam parę dni w tą czy tamtą... Mikuś bardzzzzzzzo zmęczony teraz śpi :sleep2: To nocne życie go wykończy :drink1: ;):placz::evil_lol: Quote
halcia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nas tez:diabloti:To kiedy zapraszasz na mizianie? Quote
Miśka84 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 halcia napisał(a):Nas tez:diabloti:To kiedy zapraszasz na mizianie? Jutro czy we środę. Jak chcesz :p A no i te fanty mam do Mielca. Quote
Miśka84 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Halcia mała Basia dopiero parę minut temu poszła do domu :placz: Mikser zmęczony i ja też:shake: No i na dodatek kopary pochlały mnie strasznie!!! Jeszcze w tym roku tak mnie nie pogryzły:placz: Nawet w 4 litery jakaś samica mnie uwaliła:angryy: Zadrapię się na śmierć!!! Quote
Saphira Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Proponuję wapno z witaminą c i zyrtec.:diabloti::evil_lol: Quote
halcia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A niech sie drapie jak hoduje komary,mnie tam nie pocięły,tylko włascicielke:evil_lol::diabloti: Quote
gagata Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Miśka84 napisał(a): Zawsze przed wypłatą mam mniej kasy :roll: Spoko, Miśka, ja tez tak mam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts