Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia Mikser ma coraz więcej domów, u mnie jak u siebie w odwiedzinach, u Haliny tak samo, jeszcze musimy Twój przetestować ;) Panie w ewidencji psiej "ludności" będą miały problem jaki adres mu w papierach wbić :D hehehe

Psiak jest w stanie zaaklimatyzować się wszędzie tylko jeden warunek - UKOCHANA MIŚKA TEŻ MA BYĆ! :)

Posted

Saphira, Mikser mieszka z Miśką w Rzeszowie, teraz pojechał z nią do jej domu rodzinnego do Częstochowy na kilka dni :)

Miśka jak jedzie w odwiedziny do mnie czy do dziewczyn to zawsze z Mikserkiem :), dlatego się śmieję, że ma sporo domków :) hehe
Co ciekawe, bez problemu trafia do mnie. Miśka parkuje autko, Mikser wysiada i prowadzi Miśkę pod moje drzwi :) CUDOWNOŚCI PSIE :)

Posted

Już jesteśmy:p
Mikserek w pociągu był mega grzeczny:p Ludziska go miziały ale on czuł się bezpiecznie przy mnie.
W aucie tez smacznie spał.
Mama się śmiała, że jemu wszędzie jest dobrze tylko ja muszę być obok:roll:
A taki mały komunikacik ;)
MIKSER ZOSTAJE U MNIE JUŻ NA STAŁE!!!

Posted

A Miksiu poznał mojego brata, który piesków nie lubi:roll: Ale Miksiu chyba wyczuł Dominika i się nie napraszał. Przywitał go ale tylko merdaniem ogonka.
Póżniej Dominik sam do niego podszedł i miział:crazyeye: Powiedziała, że jest śmieszny czytaj fajny a my z mamą miałyśmy takie miny :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powiedział, że takie psy to lubi bo na niego nie skacze ( na mnie jakoś skacze:roll:) nie wydaje dzwięków (no przy mnie wydaje:placz:) a i pyta się czy Miksiu to pomieszany jest z jakimś rasowcem a ja tak :crazyeye:
Ździwiłam się eakcją brata.

A mama wczoraj do mnie czy ja już załatwiłam sprawy z Mikserem? A ja że nie a mama to załatw :evil_lol:

Posted

Miśka84 napisał(a):
No umowa adopcyjna i opłata.
Załatwię to po 10 po mojej wypłacie (marnej!!!)

Miśka, no nie wygłupiaj się, ja myślę , że jakiś konkretny rabacik dostaniesz:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
Miśka jak masz problemy finansowe to z przyjemnością ,,fundnę'' ci Miksera...:razz:

Dzięki.
Piesek jest mój to ja muszę zapłacić no bo jak inaczej?!
Zawsze przed wypłatą mam mniej kasy :roll: a niestety urzędasy nie śpieszą się z wypłacaniem kasy :angryy: co tam parę dni w tą czy tamtą...

Mikuś bardzzzzzzzo zmęczony teraz śpi :sleep2:
To nocne życie go wykończy :drink1: ;):placz::evil_lol:

Posted

Halcia mała Basia dopiero parę minut temu poszła do domu :placz:
Mikser zmęczony i ja też:shake: No i na dodatek kopary pochlały mnie strasznie!!! Jeszcze w tym roku tak mnie nie pogryzły:placz: Nawet w 4 litery jakaś samica mnie uwaliła:angryy: Zadrapię się na śmierć!!!