Miśka84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ja mam małego cykora.... mam nadzieję, że się psiaki dogadają. Kupiłam dziś taki materiałowy kaganiec dla Miksia :shake: tak żebym miała od picu. Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jak nie to podzielimy towarzystwo na dom i ogród,zresztą Filip spod drzewa nie wychodzi cały dzien,a ruda poskacze i pójdzie do komóry gdzie spedza upały....,ja swoich psów wcale nie widuje...:evil_lol:W sobote ma lac....a myslałam o Neli,w upały nie nadaję sie do jazdy.. Quote
Miśka84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 halcia napisał(a):Jak nie to podzielimy towarzystwo na dom i ogród,zresztą Filip spod drzewa nie wychodzi cały dzien,a ruda poskacze i pójdzie do komóry gdzie spedza upały....,ja swoich psów wcale nie widuje...:evil_lol:W sobote ma lac....a myslałam o Neli,w upały nie nadaję sie do jazdy.. Mi tam deszcz nie przeszkadza :roll: ja już tak strasznie jestem stęskniona, że mokra od deszczu mogę latać :lol: Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Deszcz tak,ale wiesz jakie ostatnio bywaja...../nas takie ulewy jeszcze mijały/ Quote
Miśka84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 halcia napisał(a):Deszcz tak,ale wiesz jakie ostatnio bywaja...../nas takie ulewy jeszcze mijały/ to dziś pogadamy i ustalimy co i jak dobra? Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Widzisz Miśka, martwiłas się jak sie dogadają i wszystko było OK - dopóki mały MACHO się nie pojawił ehhhh ;) Mikserku Kasiek ma fioła na Twoim punkcie, kochane dobre psie ciacho z Ciebie!!! :D Halina, jestem w szoku, że Nuta nie wpakowala mi tak jak kiedyś języka po migdałki :D - jak widać teraz, mój pies ma najgorsze maniery ... po panciu :D - tak się pocieszam :D Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A co całowanie z jezyczkiem to złe maniery?:evil_lol:Zgoda w tej psiej bandzie panowała az miło,sama jestem zaskoczona.Niechcacy skasowałam 2 dobre zdjęcia.Dzis lub jutro przesle Kudłatej,to psie zgromadzenie:eviltong:Mojej panience widac tylko rudy tyłek jak ucieka przed aparatem,no i w wiekszosci Filip zasłaniał tych mniej wyrosnietych...:eviltong: Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Halina zajebiście dobre maniery ale "w" moich migdałkach przyznaje nikt nigdy wcześniej nie był. Teraz jak ktoś się tam dostanie to co powiem? Eeeee sorrryyy Nutka była tam wcześniej? No wiesz ... trochę obciach :D hehehehehehe Gdybym mogła sobie na migdalku zrobić tatuaż to napis by był - tutaj byłam, NUTA :D Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ... tak sobie teraz pomyślalam - dobrze, że Nutka nie wie, że na nowo zdobytych "terenach" powinno się flagę wbić :D hehehe Zapewne budziłabym szczere zainteresowanie wystającym z paszczy kawałkiem kijka i materiału :D Ehhh - jak tu bez psiaków żyć - weselej :D przy nich :D Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wysłałam Asi"na Mariusza" zdjecia....zobaczymy,ale mamy głównie tyły piesowe:evil_lol: lub mojego Filipa:p.Ostatnie mi sie skasowało,takie ładne.....:shake:trzeba kiedys poprawic Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Uciekinierka jest moja:evil_lol:to jedyne jej zdjęcie na jakimkolwiek watku,po prostu wieje zaraz po dotknieciu aparatu,potem nawet do psów nie chciała wyjsć.... Quote
Saphira Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 I co tam nasz Mikser znów zmiksował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 zmiksował? Jak narazie umiejętnie miesza w moich uczuciach :) BLENDER! zamiast cholender :D Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 On nic,to sama słodycz!Przezył nawet wspóltowarzystwo mniej spokojnych,całkiem poprawnie,choc rezerwe zachował w stosunku do najmniejszego:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Kudłata']No i jedna uciekinierka ;) Wstydliwa Nutka :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wiecie, że chyba Mikser miał w poprzednim domu dziecko... Mama robi w domu babci porządki czyli wywala wszystko :roll: i znalazła boją ukochaną lalkę z dzieciństwa Anię, to taki bobas. Ile ja się to lalką bawiłam aż mi się łezka w oku kręci... Ale wracając do Miksera więc biorę tego mojego bobasa czyli lalkę do ręki i sobie wspominam z mamą a Mikuś podbiega, zagląda, delikatnie wącha, a jak położyłam lalkę to on siadł koło łóżka i tak jakby pilnuje. Nawet mama była zdziwiona jego zachowaniem. Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Miska,Ty planuj powrót w piatek...da sie?Jutro szczegóły:eviltong:I pocałuj na noc małego w te perełki z przodu. Quote
Miśka84 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 halcia napisał(a):Miska,Ty planuj powrót w piatek...da sie?Jutro szczegóły:eviltong:I pocałuj na noc małego w te perełki z przodu. No pomyślę, ale gadać będę w jak już będę w Częst. Quote
albiemu Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ciotka albiemu będzie tęsknić za Wami - nadzwyczajny duecie ... Ukochaj Miksera od cioteczek ... KONIECZNIE! Quote
Recommended Posts