Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak nie to podzielimy towarzystwo na dom i ogród,zresztą Filip spod drzewa nie wychodzi cały dzien,a ruda poskacze i pójdzie do komóry gdzie spedza upały....,ja swoich psów wcale nie widuje...:evil_lol:W sobote ma lac....a myslałam o Neli,w upały nie nadaję sie do jazdy..

Posted

halcia napisał(a):
Jak nie to podzielimy towarzystwo na dom i ogród,zresztą Filip spod drzewa nie wychodzi cały dzien,a ruda poskacze i pójdzie do komóry gdzie spedza upały....,ja swoich psów wcale nie widuje...:evil_lol:W sobote ma lac....a myslałam o Neli,w upały nie nadaję sie do jazdy..

Mi tam deszcz nie przeszkadza :roll: ja już tak strasznie jestem stęskniona, że mokra od deszczu mogę latać :lol:

Posted

Widzisz Miśka, martwiłas się jak sie dogadają i wszystko było OK - dopóki mały MACHO się nie pojawił ehhhh ;)

Mikserku Kasiek ma fioła na Twoim punkcie, kochane dobre psie ciacho z Ciebie!!! :D

Halina, jestem w szoku, że Nuta nie wpakowala mi tak jak kiedyś języka po migdałki :D - jak widać teraz, mój pies ma najgorsze maniery ... po panciu :D - tak się pocieszam :D

Posted

A co całowanie z jezyczkiem to złe maniery?:evil_lol:Zgoda w tej psiej bandzie panowała az miło,sama jestem zaskoczona.Niechcacy skasowałam 2 dobre zdjęcia.Dzis lub jutro przesle Kudłatej,to psie zgromadzenie:eviltong:Mojej panience widac tylko rudy tyłek jak ucieka przed aparatem,no i w wiekszosci Filip zasłaniał tych mniej wyrosnietych...:eviltong:

Posted

Halina zajebiście dobre maniery ale "w" moich migdałkach przyznaje nikt nigdy wcześniej nie był.
Teraz jak ktoś się tam dostanie to co powiem? Eeeee sorrryyy Nutka była tam wcześniej? No wiesz ... trochę obciach :D hehehehehehe

Gdybym mogła sobie na migdalku zrobić tatuaż to napis by był - tutaj byłam, NUTA :D

Posted

... tak sobie teraz pomyślalam - dobrze, że Nutka nie wie, że na nowo zdobytych "terenach" powinno się flagę wbić :D hehehe Zapewne budziłabym szczere zainteresowanie wystającym z paszczy kawałkiem kijka i materiału :D

Ehhh - jak tu bez psiaków żyć - weselej :D przy nich :D

Posted

Wysłałam Asi"na Mariusza" zdjecia....zobaczymy,ale mamy głównie tyły piesowe:evil_lol: lub mojego Filipa:p.Ostatnie mi sie skasowało,takie ładne.....:shake:trzeba kiedys poprawic

Posted

Uciekinierka jest moja:evil_lol:to jedyne jej zdjęcie na jakimkolwiek watku,po prostu wieje zaraz po dotknieciu aparatu,potem nawet do psów nie chciała wyjsć....

Posted

Wiecie, że chyba Mikser miał w poprzednim domu dziecko...
Mama robi w domu babci porządki czyli wywala wszystko :roll: i znalazła boją ukochaną lalkę z dzieciństwa Anię, to taki bobas.
Ile ja się to lalką bawiłam aż mi się łezka w oku kręci...
Ale wracając do Miksera więc biorę tego mojego bobasa czyli lalkę do ręki i sobie wspominam z mamą a Mikuś podbiega, zagląda, delikatnie wącha, a jak położyłam lalkę to on siadł koło łóżka i tak jakby pilnuje.
Nawet mama była zdziwiona jego zachowaniem.

Posted

halcia napisał(a):
Miska,Ty planuj powrót w piatek...da sie?Jutro szczegóły:eviltong:I pocałuj na noc małego w te perełki z przodu.

No pomyślę, ale gadać będę w jak już będę w Częst.