Miśka84 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Szpiluś dzięki za wstawienie fotek:loveu: Mikuś właśnie dochodzi do siebie bo wypuściłam z kojca szczeniaka sąsiadów dobrze że nikt nie widział (a co małemu też się coś z życia należy :roll:) i towarzystwo poćwiczyło zapasy :evil_lol: PS. Mam nadzieję, że spotkanie ludzio - piesowe powtórzymy?!:p Quote
Miśka84 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 halcia napisał(a):Moge dołozyc swoje dwa:diabloti: Super a Halcia, Kudłata mam dla was "Cień wiatru" mama dla Was przywiozła :cool3: Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mikser miksuje w tym świetnie się czuje wciąż miesza i grandzi ... lubi pobandzić :D Miska ukochaj to swoje kocio psie towarzystwo :) Quote
Miśka84 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 albiemu napisał(a):Mikser miksuje w tym świetnie się czuje wciąż miesza i grandzi ... lubi pobandzić :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ... ja wiem, że on grzeczny ale przyznaje wciąż jego imię mnie rozbraja :) hehehe Quote
Miśka84 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 albiemu napisał(a):... ja wiem, że on grzeczny ale przyznaje wciąż jego imię mnie rozbraja :) hehehe Nie tylko Ciebie:cool1: Ludziska gdy słyszą jego imię to się śmieją i pytają czy mikser firmy Zelmer :roll: Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 możesz mówić, że lepszy niż Zelmer - że to wynik eksperymentu genialnej firmy, która dopiero będzie zdobywać rynek ... Może będą chcieli zainwestować w akcje? Jak tak to bierz kasę będzie na orzeszki ;) - w kiciu zawsze któraś z nas Cie odwiedzi, pierogi przywiezie ;) Quote
Miśka84 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 albiemu napisał(a):cześć Mikser!!!! Jak Ci mija dzień chłopaku? A chłopak ledwo dycha:shake: Śpi teraz:p PS. Spoko - rano napisałam na dogo co tam u nas słychać a teraz patrzę a tu pusto :-o Dogo nawala!:angryy: Quote
majuska Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja też nie mogę wejśc na dogo, wreszcie mi sie udało:shake: Miksiu u mnie też ledwo towarzystwo dycha.... Quote
albiemu Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ... mnie chyba też się udało ale pewności nie mam Na wszelki wypadek - pozdrawiam Was :) Majuska jak Twoja Maja dzisiaj?? Quote
Miśka84 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Mikser mnie wykończy... mało je 2 dzień a ja się martwię:shake: mam nadzieję, że to tylko przez te upały Miksiu poznał wczoraj Gucia (boski jest) ciotki Kaśki można powiedzieć, że się polubili :roll: Quote
majuska Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 No pewnie , że przez upały, chociaż Poldi u mnie to ma zawsze apetyt:evil_lol:, ale Maja to też wcale dużo nie je, doszła szybciutko do formy po operacji i ostro szaleje, ale widzę, że też ciężko jej w upały bo szuka jaknajchłodniejszych miejsc w domu.. Ale np. moje kiciusie to bardzo mało jedzą jak taki ukrop jest... podobno jutro ma być chłodniej! Quote
albiemu Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Miśka84 napisał(a):Mikser mnie wykończy... mało je 2 dzień a ja się martwię:shake: mam nadzieję, że to przez tylko przez te upały Miksiu poznał wczoraj Gucia (boski jest) ciotki Kaśki można powiedzieć, że się polubili :roll: polubili, fakt Gutek okazal się być rozpieszczonym jedynakiem przez co było ZOSTAW! TO MOJE ŁÓŻKO! ... ZOSTAW! TO MOJE JEDZENIE!!! ... ZOSTAW! To MOJE .. MOJE .. MOJE!!!!!!!!!!! Miśka obiecuje popracowac nad manierami mojego JEDYNAKA bo na takie zachowanie to ja się nie zgadzam. Mikser - to naprawdę dobre psisko, strasznie pogodne, grzeczne. :loveu: Gutek nie zaliczył wczorajszego dnia i dzisiaj ma poprawkę z dobrych manier ... :roll: Quote
Miśka84 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 albiemu napisał(a): Mikser - to naprawdę dobre psisko, strasznie pogodne, grzeczne. :loveu: Gutek nie zaliczył wczorajszego dnia i dzisiaj ma poprawkę z dobrych manier ... :roll: Biedny Gutek :placz:;) Quote
halcia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Znalazłam kluczyki....były u Asi w aucie.Utul ode mnie maleństwo:loveu: Quote
albiemu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Gutek wciąż upiera się być jedynakiem ... ehhh Halina - dobrze, że klucze się znalazły ;) - teraz prywatny świat stoi otworem! :) Ukochajcie psiaki i kociaki ludziska moje kochane! :D Quote
Miśka84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 halcia napisał(a):Znalazłam kluczyki....były u Asi w aucie. Akcja z kluczykami:roll: "ful wypas" No miałam małą przerwę na dogo:angryy: U Mikserka wszystko ok no nie licząc problemów z k.... chciałam się pochwalić, że jestem Matko Teresą tylko z Rzeszowa:lol: Niektóre ciotki wiedzą o tym małym onkku sąsiadów, który jest w kojcu.:shake: Zabieram go do siebie na ogród i piesy szaleją jak dzikie, szczególnie Jack:diabloti: a Mikser ma dość i ucieka:evil_lol: Ale są strasznie śmieszni w tej zabawie bo jak Mikser zrobi tak to Jack też, a jak jack zrobi siak to Mikser też. Nawet piją z jednej miski w tym samym momencie. Mam nadzieję, że ich męska przyjaźń nadal przetrwa bo już się podgryzają i czasami ich rozdzielam i karcę tzn. gadam do nich ale z marnym skutkiem. A z Mikserem w niedzielę jedziemy do Częstochowy na kilka dni. Z Rzeszowa do Czewy będziemy jechać autkiem a w 2 pociągiem. Mam nadzieję, że damy radę:roll: Quote
Miśka84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mikser właśnie smacznie śpi i macha ogonem :niedowia::hand: "spoko" a teraz prawą łapę podnosi...... Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nikt tu nie zagląda :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
halcia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 E tam,:eviltong:ja go wole miziac na zywca....:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 halcia napisał(a):E tam,:eviltong:ja go wole miziac na zywca....:evil_lol: To jutro będzie mizianko :lol: Mam nadzieję, że Nutka i Filip polubią Mikserka:roll: Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 może uda mi sie dołączyć do gromadki z Guciem? :) ... co Halcia, kupa szczęścia bo bukszpan będzie podlany? WIEM :D hehehehe Miśka! Gdybym myslami o Mikserze mogła tutaj robić wpis to dogomania zapewne by się zawiesiła z przeciążenia! NO! ;) Quote
Recommended Posts