albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 halcia napisał(a):Dzisiaj se czochrałam Nele,Buzke i Kreske.Liwia mnie sama wyczochrała.Przy nalewaniu wody poczochrała nas i reszta psiaków:evil_lol:Utwardzaja teren. Halina - nawet nie wiesz jak sie cieszę :) !!!!!! Quote
majuska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Miśka84 napisał(a):Dobre, dobre:evil_lol: Muszę popsioczyć sobie na Miksera Wymyślił sobie nową zabawę, która polega na tym, że piłeczka wpada co kilka sekund pod dużą szafę. Podbiega do mnie i szczeka. A ja muszę się czołgać i ją wyciągać. Już mnie to nie bawi:angryy: A mogła by mu towarzyszyć w zabawach biała kumpela...:hmmmm: No dobra, dobra , już nie będę..:eviltong: Quote
Saphira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Weź mu kumpla ze schroniska:diabloti::evil_lol: Quote
gagata Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A propos ZWROTOW....Jak ktoś ma na imie Mikser.....Nomen omen..:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 majuska napisał(a):A mogła by mu towarzyszyć w zabawach biała kumpela...:hmmmm: No dobra, dobra , już nie będę..:eviltong: A no by się przydała, bardzo:roll: Tylko mnie niestać na 2 psa:placz: Quote
Miśka84 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mikserek bardzo rozpaczał za Mają :roll: Chłopisko się zakochało:loveu: A do Azji odnosi się z szacunkiem ;) Dziewczyny dzięki za super wieczór :p Quote
Miśka84 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nooo do Azji musi miec respekt ;) No :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A posprzątałaś już????? A kolację jakąś zjadłaś?? Miśka masz bardzo fajny dom ;) Maja jednak rzeczywiście zmęczona.... Quote
albiemu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 milo bylo popatrzeć na trójkę pięknych psiaków :) - wieczór znów udany ;) Miska lokalizacje masz super! Czylu jednak Majka padła ... obstawiam na dwie godzinki a potem AKCJA! :D Quote
SZPiLKA23 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Dom sie każdemu podoba tylko nie jej :D Quote
albiemu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Dom sie każdemu podoba tylko nie jej :D ja w kolejce do wynajmu juz stoję :) Mam nadzieję Kudłata zdjęcia podesle - naprawdę są super :) Quote
albiemu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dla Ciebie wszystko! ;) - nawet wspólne łóżko jak ostatnio ;) Miksera weźmiemy w środek dla odmiany ;) Quote
Miśka84 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 majuska napisał(a):A posprzątałaś już????? A kolację jakąś zjadłaś?? Maja jednak rzeczywiście zmęczona.... Tzn. naczynia dalam do zlewu.....:roll: kolacja.... no zjadlam wczoraj tyle ciastek ze mi wystarczy Biedna Maja :evil_lol: Quote
halcia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No wiesz?On ma w d...nasze wpisy,woli pieszczoty ciotek w realu! Quote
majuska Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Miśka84 napisał(a):Widzisz Miksiu wszyscy cię dziś olali:shake: Nie histeryzuj...;) Ja np. Livutke dziś obrabiałam, a Poldi i Maja odłogiem :shake:, Quote
Miśka84 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 majuska napisał(a):Nie histeryzuj...;) No dobra :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Iiiiiiii fotaski z cała ferajna Miśka- kotka Miski ;) Maja- Majuski Azja- Kudłatej Szczeniak Livia- sasiadow Quote
albiemu Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mikser to niezły czaruś - lecą na niego i dwunożne i czteronożne - ma w sobie ten pies nadwyżkę nieodpartego uroku osobistego :D Cudownie było patrzeć na grandzące psiaki :D hehehe Miśka kilka dołków nowych na ogrodzie też ma ... :D heheheh MIśka ukochaj Miksera i Miśkę - koniecznie :) Quote
Recommended Posts