Miśka84 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 majuska napisał(a):U mnie było gorzej , Maja jak była jeszcze bardzo głupim szczeniaczkiem wyjadała zawartość kocich kuwet, czasem konsumpcja odbywała sie na moim łóżku, koszmar :angryy: O matko:-o To w takim wypadku na 100% bym zwymiotowała!!! Quote
majuska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 U mnie było gorzej , Maja jak była jeszcze bardzo głupim szczeniaczkiem wyjadała zawartość kocich kuwet, czasem konsumpcja odbywała sie na moim łóżku, koszmar :angryy: Quote
leni356 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Miśka84 napisał(a):Przepraszam, że o takiej sprawię piszę na tym wątku ale muszę się z kimś tą informacją podzielić! Mikser jest obrzydliwy!!! Kot sąsiadów opróżnił zawartość swojego żołądka oczywiście na moim podwórku no bo gdzie indziej?! A on to zjadł :shake: Czujecie? Zjadł! Mam w domu rzygo-zjadacza (niewiem jak to napisać więc napisałam tak). Myślałam, że ja też zaraz zwym........ Musiałam się z kimś tym podzielić! Dzięki za wysłuchanie. E tam, to normalne u psów, na osiedlu u nas jak jakieś rzygi to ze trzy psy się koło nich kręcą i podlizują. Za każdym razem jakiś pies to zjada, ostatnio czyściutki buldożek francuski przy nas za rzygi się chwycił :razz: Już na jakimś wątku polecałam tabletki dla takich śmierdziołków - nazywają się Rumen tabs: mieszanka trzech składników potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania przewodu pokarmowego psa. Zawiera między innymi żwacz - naturalne źródło bakterii, pierwotniaków i drobnoustrojów potrzebnych do prawidłowej fizjologii przewodu pokarmowego. Stymuluje perystaltykę jelit, uzupełnia niedobory flory bakteryjnej, zapobiega wyjadaniu nieczystości, odchodów zwierzęcych, padliny. Tak więc się nie przejmuj :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Ciesz sie ze nie tarza sie w padlince albo kupkach ;) Quote
Miśka84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ciesz sie ze nie tarza sie w padlince albo kupkach ;) No pocieszenie:roll: Quote
Miśka84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Coś sie nie mogłam zalogować:shake: Wielkie podziękowania dla Szpileczki za kaskę na Miksera:loveu: Otrzymane 60zł bardzo się przydadzą. Kupiłam dziś za 12zł mięska i za 23,31zł ryżu. Paragony mam do potwierdzenia. Wczoraj Albiemu dorwała Miksera:placz:;) i mam nowego psa. Mikser wygląda prawie jak sznaucer :cool1: Przy obcinaniu znalazłyśmy wielkiego, obleśnego kleszcza FUUUU!!!!!!!! Pierwszy raz widziałam coś takiego. Byłam u weta powiedział, że jak niema obrzęku to zostawić. Quote
Miśka84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 U weta byliśmy. Zabezpieczyłam Miksera kropelkami na kleszcze i pchełki. Wypytałam się o kastrację, mam się wstrzymać do jesieni. Mikser ma najpierw dojść do siebie. Przytył bo waga wskazywała prawie 10kg. Mikser ma skłonności do biegunek więc mam zostać przy obecnym jedzonku. Matko dla siebie nie gotuję a dla psa będę :roll: A wychodzimy z zoologicznego i dzwoni mama. Pyta się jak wizyta u weta i takie tam..... i opowiada mi, że widziała podobnego pas do naszego. Proszę zwrócić uwagę na użyte słowo NASZEGO :razz: Quote
Miśka84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ciotki zdjęć z metamorfozy niebędzie bo właśnie odkryłam, że ten...... pogryzł kabelek, który jest do tego potrzebny :angryy: Quote
leni356 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Miśka84 napisał(a):U weta byliśmy. Zabezpieczyłam Miksera kropelkami na kleszcze i pchełki. Wypytałam się o kastrację, mam się wstrzymać do jesieni. Mikser ma najpierw dojść do siebie. Przytył bo waga wskazywała prawie 10kg. Mikser ma skłonności do biegunek więc mam zostać przy obecnym jedzonku. Matko dla siebie nie gotuję a dla psa będę :roll: A wychodzimy z zoologicznego i dzwoni mama. Pyta się jak wizyta u weta i takie tam..... i opowiada mi, że widziała podobnego pas do naszego. Proszę zwrócić uwagę na użyte słowo NASZEGO :razz: Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też muszę gotować dla psa, bo jest alergikiem, karmy mu nie służą :roll: A zapodałaś mu ten Rumen? Quote
SZPiLKA23 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Miska jak dlamnie to sie nie musisz rozliczac bo ja Ci ufam :) Miksus coraz bardziej s ie zadomawia ;) Quote
halcia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To trzeba zrobic wizyte z aparatem i pokazac ...."naszego"psa:eviltong: Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Halcia wróciła :multi::multi::multi::multi: Kabelek dziś kupiłam :placz: To prześlę foty Szpilecce :roll: Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 leni356 napisał(a): A zapodałaś mu ten Rumen? A zapomniałam się zapytać o ten Rumen :roll: Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Miśka84 napisał(a):A zapomniałam się zapytać o ten Rumen :roll: To można w zoologicznym kupić Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a dobra. ale to już po 10 jak kase dostane bo jestem goła i wesoła i jezcze tan kabelek pie......no Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mnie to kazali kupić jak mój pies wyżerał ziemię, normalnie z doniczek się częstował :roll: I po tym przestał, widocznie mu coś brakowało. Świetny ten Mikser :lol: Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 leni356 napisał(a): Świetny ten Mikser :lol: No :roll::loveu::loveu::loveu: Ale go nikomu nie oddam!!! Quote
albiemu Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mikser to naprawdę cudowne psie ciacho :) Jaki on śliczny pod tymi kudełkami sie okazał, filigranowy i pewnie jeszcze sporo niespodzianek się kryje pod kudełkami. Niech tylko pozwoli się "dostrzyc" :) hehehe Naprawdę cudowności psie, Miśka przyznaje - masz nosa :) do psów ;) Ukochaj psiaka i kociaki - które z Mikserem włącznie wciągnęły sporą ilość przekupnej szynki bez konserwantów :) hhehehe Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 albiemu napisał(a):Z Ukochaj psiaka i kociaki - które z Mikserem włącznie wciągnęły sporą ilość przekupnej szynki bez konserwantów :) hhehehe Ja ci dam szynke bez konserwantów :mad: w d..... się im już totalnie poprzewraca:placz: Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Masz Halciu rację, Mikser złapał chwilową depresję :placz: Ale dziś już śmigał z psim sąsiadem po trawce.:p Quote
Recommended Posts