halcia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 He,data oczywiscie zła po nowym załozeniu bateri,ale bara-bara dobre:eviltong: Quote
Miśka84 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] Wystawił swoje klejnoty :-o Quote
mru Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 eeeeej Dymek, gdzie ty się szlajasz? wracaj do domu, łazęgo ! Quote
Miśka84 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 mru napisał(a):eeeeej Dymek, gdzie ty się szlajasz? wracaj do domu, łazęgo ! To znaczy, ze jesteś chętna :cool3: na Mikserka? Quote
Neczka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Na życzenie ;) i bardziej optymistyczny - w kolorystyce RASTA :D Quote
majuska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A co tu taka cisza, tak się wam razem dobrze chrapie...?? Quote
Saphira Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A ja się od wczoraj martwie czy w schronisku w Ostródzie psiaki sie nie potopiły:shake: Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 majuska napisał(a):A co tu taka cisza, tak się wam razem dobrze chrapie...?? No wstać nam sie nie chciało :roll: Coś mi dogo wolno chodzi :angryy: Mikser zjadł ładnie śniadanko :multi: muszę kupić jakiś szampon i go jeszcze raz wykąpać bo troszkę śmierdzi :roll: Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Saphira napisał(a):A ja się od wczoraj martwie czy w schronisku w Ostródzie psiaki sie nie potopiły:shake: A co się dzieje? Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 mru napisał(a):oh gdybym tylko mogła :( ale nie mogę, bo się stanę Violettą V. :roll: To tego ci nie życzę Quote
mru Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 oh gdybym tylko mogła :( ale nie mogę, bo się stanę Violettą V. :roll: małe mieszkanie + całe stado cudaków... Quote
halcia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kudłaczu,gdzie spałes,czy ju dyskretnie w łózku?;) Quote
majuska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Miśka84 napisał(a):A co się dzieje? Tam było jakieś oberwanie chmury, też się martwię bo w tym schronie siedzi taka malutka pobita sunia z mojego podpisu:shake: Quote
Saphira Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Z tego schronu jest mój Mikoś i Klara. Miałam też jeszcze jedną sunie , ale mi zaraz na drugi dzien po adopcji nawiała.....To biedne schronisko i psy mają bardzo ciasne klatki.:-( Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Saphira napisał(a):Z tego schronu jest mój Mikoś i Klara. Miałam też jeszcze jedną sunie , ale mi zaraz na drugi dzien po adopcji nawiała.....To biedne schronisko i psy mają bardzo ciasne klatki.:-( A jest jakiś wątek tego schroniska? Quote
Saphira Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Są wątki psiaków np. Lipi, a oni mają swoje forum www.afn.pl. Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wolny dzień, więc byliśmy na długim spacerku no i na zakupach w zooligicznym. Pogadałam sobie z pracownikami. Pan wyczyścił małemu kamień na zębach,za darmo :p Kupiłam specjalny grzebień, który trochę kosztował :placz:. Pan mi wyjaśnił jak pielęgnować, mam przynajmniej na razie nie kąpać (niestety już to zrobiłam:roll:) Pan mi wyjaśnił, że jak ma takie kołtuny to po kąpieli będzie się drapać - i tak jest:oops: Dużo się wypytywałam bo moja wiedza jest zerowa! Powiedziałam, że to mój pierwszy pies i ze schrony. Strasznie się zdziwili :-o bo, że pierwszy ze schronu itd., że się nie bałam i takie tam. Quote
majuska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Miśka84 napisał(a): Strasznie się zdziwili :-o bo, że pierwszy ze schronu itd., że się nie bałam i takie tam. Chyba Cię nie widział na orzechowskich łąkach z tymi potworami na smyczach:evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Miśka84 napisał(a):Wolny dzień, więc byliśmy na długim spacerku no i na zakupach w zooligicznym. Pogadałam sobie z pracownikami. Pan wyczyścił małemu kamień na zębach,za darmo :p w zoologicznym czyszczą zęby ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 becia66 napisał(a):w zoologicznym czyszczą zęby ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No bo tam odrazu salon mają. Wsadził do paszczy małego palce i przeczyścił.:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 No to ekstra;) tylko teraz jakiejsc pasty z wybielaczem musi używać ;) Quote
Recommended Posts