Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sterylizacja Breny umówiona na czwartek .
Czy nasza piękność jest już ogłaszana ? Przyszły domek powinien mieć solidne ogrodzenie :evil_lol: Brenka jest baaaardzo skoczna ...

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Sterylizacja Breny umówiona na czwartek .
Czy nasza piękność jest już ogłaszana ? Przyszły domek powinien mieć solidne ogrodzenie :evil_lol: Brenka jest baaaardzo skoczna ...

Poprosimy numer konta to przelejemy pieniążki na sterylkę Breny i jeśli jeszcze na coś są potrzebne pieniążki to pisz ile mamy wysłać :cool3:
Dzisiaj dzwoniła do mnie cioteczka Neris, że jakaś Pani szuka suczki ON do adopcji i podałam numer do Beki (bo Twój mam zapisany w notesie a akurat go nie miałam pod ręka) więc może coś z tego wyjdzie, chociaż nie wiem co to za Pani. Dam ogłoszenie do Wyborczej do piątkowego wydania i Luka zrobi allegro i inne ogłoszenia też oczywiście będą :lol:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Ta pani dzwoniła do beki, dostała mój numer ale jak dotąd nie zadzwoniła.

Może jutro zadzwoni :roll:
A co Becia mówiła ? Że pani jest OK ? :roll:

Posted

Brena dziś zapoznawała się z moją Gają :roll: sunie wyraźnie obawiały się jedna drugiej ale później położyły się w odpowiedniej odległości i obserwowały.
Jak na razie nie ma zażyłości miedzy nimi :shake: ale najważniejsze, że nie chcą walczyć ze sobą :lol:.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Dzisiaj Brenie się upiekło... wetka się rozchorowała i sterylka przełożona na poniedziałek :lol:.

A to szczęściara :cool3:

Martusia czy doszedł przelew ? ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Może jutro zadzwoni :roll:
A co Becia mówiła ? Że pani jest OK ? :roll:[/quote]

ziutka to moze jest ta suka co zagineła w Duchnicach.
przesłalam Ci zdjecia na e-maila

Posted

[quote name='luka1']W sobotę 30.05.2009 przybłąkała sie suka - piekna ONka. Pies jest wychudzony, zaniedbany, nie umie chodzić na smyczy, nie reaguje na komendy.
Oceniam ją na jakieś 2-3 lata, ale nie jest to pewne, byc może jest młodsza.
Psina musiała być trzymana w ciągu dnia w jakimś ciemnym pomieszczeniu, byc może nocą była wypuszczana. ( wnioskuje to po jej zachowaniu)
Pies narazie jest u mnie, ale nie mam kompletnie warunków na jej przetrzymywanie, dlatego proszę o pomoc. Proszę o jakis DT - a może DS?

[B][I]Pies jest pod opieką:[/I][/B]
[B][I]Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt "NERO"[/I][/B]
[B][I]96-500 Sochaczew, ul Kochanowskiego 37/12[/I][/B]

[B][I]Nr konta: 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364[/I][/B]

[B][I]( konecznie z dopiskiem: na cele statutowe - dla BRENY[/I][/B]

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/3629/zdjcie016xx.jpg[/IMG]

[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/9696/zdjcie015x.jpg[/IMG]

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/2719/zdjcie012xn.jpg[/IMG][/quote]

czy ona ma na grzbiecie siwawe włoski
Prosze zawołajcie na nia KOKA czy zareaguje

Posted

Brena już po zabiegu , śpi sobie bidulka .
Spróbuję zawołać na nią Koka . Co do siwych włosków to ma ich wszędzie dużo - grzbiet i boki nie są czarne tylko mieszanka czarno/siwo/beżowa.
Stosunku do kotów nie mam jak sprawdzić :shake:.

Posted

Czy Brena ma ogłoszenia ???
Zawałałam na nią Koka nie zareagowała :shake: ale ona dzisiaj jeszcze nie czuła się dobrze zwłaszcza, że upał był okropny :loveu:.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy Brena ma ogłoszenia ???
Zawałałam na nią Koka nie zareagowała :shake: ale ona dzisiaj jeszcze nie czuła się dobrze zwłaszcza, że upał był okropny :loveu:.

Tak, ma allegro i alegratke a innymi ogłoszeniami zajęła się Tomcug.

Posted

Brena była dziś ze mną w lecznicy na zastrzyku i przy okazji zrobiłyśmy spacerek w lesie. Całkiem ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie chyba, że do napotkanego pieska. Bardzo dobrze znosi jazdę samochodem .
Na jaki adres wysłać fakturę za sterylkę ?

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Czy to cudo nadal szuka domu??

Można powiedzieć, że już prawie go znalazła. Dziś byłam tam z wizytą przedadopcyjną. Dom z dużym ogrodem, państwo kochający psy a zwłaszcza ONki. Brena będzie miała do towarzystwa przepięknego, dużego ok. 4 letniego kolegę adoptowanego jakiś czas temu z Psiego Anioła. Niedawno odeszła po długiej chorobie /nowotwór/ ich 9 letnia ONka...
Psiaki nocują w domu, w czasie nieobecności państwa przebywają w wydzielonej częsci ogrodu, gdzie jest niewielki budynek gospodarczy i tam mogą sie schronić podczas opadów. Brena będzie też wychodziła na spacery i wyjeżdżała z państwem na urlopy.
Państwo wracają z urlopu 26 lipca i umówiliśmy sie na odbiór suni i zapoznanie z kolegą na 27ego. Mam nadzieję, że przebiegnie ono pomyślnie.
Ciekawa jestem czy są zapytania o Brenę z ogłoszeń ?