Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze naprawde trudna sytuacja i jak on ma iść do adopcji. Obawiam się, że kastracja nic nie da, Duduś ma juz swoje latka i pewne zachowania. Ale trzeba probować wszystkiego.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety trzeba brac wszystkie opcje pod uwagę. Zaczniemy od kastracji. Behawiorysta raczej nic nie poradzi, bo n wlasnie pies ma juz swoje lata. Może dobrym wyjsciem, byloby zmiana Dt. Moze zachowywałby sie inaczej. Jesli nie bedzie zmian, to , to po prostu nie wiem...

Bardzo proszę o wsparcie finansowe, nawet kilkoma złotymi na kastrację Dudka.

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - VIVA!
DnB Nord Rachunek bieżący; nr 07 1370 1109 0000 1701 4838 7300
z dopiskiem Dudek

Posted

Niestety Ja nie pomoge finansowo. Zwierzaki mi się pochorowały, badania, leki, specjalistyczne karmy, a jutro mój kot idzie do szpitala. Narazie jestem zrujnowana finansowo. Będe podnosic wątek może ktoś pomoże.

Posted

Mówią, że pieniądze szczęścia nie dają, może i tak jest, ale pomagają i to bardzo.
Wczoraj wracam z kliniki patrze a na mojej ulicy idzie starsza Pani z pieskiem i aż mnie zatkało dosłownie klon Dudusia. Był tak podobny, że myślałam, że to on tylko ta pani babcinka mi nie pasowała. I jeszcze psiak miał ogromny kaganiec dosłownie jak dla wilczura. Nie mogłam jej zwrocić uwagi bo moja Majka tak zaczeła szczekać, że musiałam szybko zmykać.