Błyskotka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Informacje: http://www.volny.cz/nvpostrava/kv.htm My pewnie pojedziemy bo bliziutko :lol:. Quote
J.G Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A kto ocenia szpice miniaturowe-pomeraniany,bo PDF mi się nie otwiera. Quote
olapsiara Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Pamiętajcie, że po czesku "krajska" nie znaczy krajowa tylko w wolnym tłumaczeniu wojewódzka. Tam nie przyznają CACy ani CAJCów! Quote
Błyskotka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 olapsiara napisał(a):Pamiętajcie, że po czesku "krajska" nie znaczy krajowa tylko w wolnym tłumaczeniu wojewódzka. Tam nie przyznają CACy ani CAJCów! Tak pamiętam ;). Jacku nie opłaca ci się jechać taki kawał drogi. Quote
J.G Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak pamiętam ;). Jacku nie opłaca ci się jechać taki kawał drogi. OK rozumiem,dzięki.;) Quote
Błyskotka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 panienkabubu napisał(a):Ktoś z Was się wybiera? Chyba będziemy :cool3:. Kasiu wiesz jaka tam ulica ? Nie wiem jak nawigacje ustawić jak ostatecznie pojedziemy :roll:. Kogo zgłosiłaś ? Quote
panienkabubu Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie wiem jaka ulica, ale wiem jak dojechać:evil_lol: Zamek jest oznaczony jako HRAD i jest na wprost (za rzeką) wystawy krajowej ;) Jadę z bernem i bostonkiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts