Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..wiem, ze sa bardziej potrzebujace, chore psy... ale moze by tak wziasc Kapsla do DT? Czy to cos da? ... :-( Kapsel towazyszy mi niemal od poczatku mojego dogomaniactwa.. inne watki szczesliwie (badz mniej szczesliwie) zakonczone, a ten jakos nic sie nie rusza.. :roll:

• 2 weeks later...
  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Kapsel - kochany, mądry, wierny... przyjaciel... prawdziwy i na zawsze. On Cię nie będzie oceniał, nie będzie Cię krytykował... On Cię TYLKO będzie kochał!

Posted

Mały u Ciebie taki spokoj :( Czy Kapsel ma allegro? Jesli nie, to prosze niech ktos wystawi mu aukcje. Nie moge potrzec jak on w tej budzie marnuje zycie, do tego wszystkiego nic nie moge zrobic :placz:

• 1 month later...
Posted

Ciekawa jestem jak zachowywal by sie Kapselek w domku.. Od zawsze w schronisku.. Wyglada na silnego psiaka, dobrze ze chociaz sobie radzi.. i cieszy sie kazdym kontaktem z czlowiekiem.
Kapsel, tak mi zal twoich lat spedzonych samotnie przy budzie :(

Posted

dobrze by bylo aby wrzucic tutaj jakis tekst na temat Kapsla - kazdy kto uwazalby za stosowne postawienie ogloszenia w sieci, mialby gotowy profil. Tak aby wszystkie byly spojne. Oczywiscie odrazu wypadaloby napisac, gdzie takie ogloszenie jest aby go nie powielac.

• 3 weeks later...
Posted

sluchajcie. czy z malgoska jest jakis kontakt? dawno sie tutaj nie pokazywala..
nie wiem kogo pytac jesli chodzi o Kapsla.. czy ktos kto zna osobiscie psa udziela sie na tym watku?
to b.wazne!!!!

• 2 weeks later...
Posted

"Smutne oczy jedno pragnienie
jedno marzenie i jego spałnienie
zza krat patrzy na świat
Ile ma lat?
Stary już czy jeszcze młody
Miał być szczęściem czy opcją nagrody?
na betonie zimnym leży jak szmata
Niepotrzebny myślą że sie do niczego nie nada
Patrzą na niego ludzie z góry
Nie widzą cierpienia z głowami po chmury
To serce bije jeszcze jak może
nadzieii nie traci nie może
koło nosa pusta miska i kraty
mały smutny kłębuszek włochaty
"
(znaleziony w necie)

• 1 month later...
Posted

..to nasze podrzucanie nic a nic nie daje, nikt nie szuka takiego psa jak On. Zwyklego czlowieka moze przekonac chyba jedynie konfrontacja z psem, tak by mogl poznac jaki on jest naprawde.
Wiem, ze Kapsel zle w przytulisku nie ma, spokojnie zyje, dostaje papu, macha ogonkiem jak ktos przyjdzie w odwiedzinki.
Pomimo wszystko uwazam, ze jemu nalezy sie kochajacy domek z ogrodem i tylko Kapsel i jego Pan.
Moze to tylko moje marzenia - ale czasami jak zamykam oczy to widze czlowieka kolo 50-60`tki siedzacego nad brzegiem jakiejs wody, lowiacego rybki a obok Kapsel ;)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='desdemona']I Kiedy Zacznie Sie Cos Dziac?[/quote]

chyba nigdy... ja mam nadzieje, ze Kapsel nie narzeka. Jest przyzwyczajony do zwojego boksu i budki.. Mam nadzieje, ze ma co jesc i jest mu cieplo.