MagYa^^ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ..wiem, ze sa bardziej potrzebujace, chore psy... ale moze by tak wziasc Kapsla do DT? Czy to cos da? ... :-( Kapsel towazyszy mi niemal od poczatku mojego dogomaniactwa.. inne watki szczesliwie (badz mniej szczesliwie) zakonczone, a ten jakos nic sie nie rusza.. :roll: Quote
Tootiki Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Czy ktoś wreszcie wyrwie Kapsla zza krat???? To już prawie trzy lata...:-( Quote
Tootiki Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kapsel - kochany, mądry, wierny... przyjaciel... prawdziwy i na zawsze. On Cię nie będzie oceniał, nie będzie Cię krytykował... On Cię TYLKO będzie kochał! Quote
MagYa^^ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mały u Ciebie taki spokoj :( Czy Kapsel ma allegro? Jesli nie, to prosze niech ktos wystawi mu aukcje. Nie moge potrzec jak on w tej budzie marnuje zycie, do tego wszystkiego nic nie moge zrobic :placz: Quote
MagYa^^ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ten Pies nazywa sie KAPSEL.. czeka juz tak dlugo.. Czy sie doczeka? Czy On ma nadal nadzieje? .. Czy ktos da mu szanse? :-( Quote
MagYa^^ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ciekawa jestem jak zachowywal by sie Kapselek w domku.. Od zawsze w schronisku.. Wyglada na silnego psiaka, dobrze ze chociaz sobie radzi.. i cieszy sie kazdym kontaktem z czlowiekiem. Kapsel, tak mi zal twoich lat spedzonych samotnie przy budzie :( Quote
MagYa^^ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 .. dobre pytanie, czy Kapsel ma jakies ogloszenia? Moze nalezaloby porozwieszac to tu to tam..? Allegro, gazeta.pl, wyborcza... i gdzie tylko sie da! Quote
Justynak Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Postaram się w weekend powstawiać gdzieniegdzie Kapselka :razz: Quote
MagYa^^ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dobrze by bylo aby wrzucic tutaj jakis tekst na temat Kapsla - kazdy kto uwazalby za stosowne postawienie ogloszenia w sieci, mialby gotowy profil. Tak aby wszystkie byly spojne. Oczywiscie odrazu wypadaloby napisac, gdzie takie ogloszenie jest aby go nie powielac. Quote
MagYa^^ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hej maly! Moze zrobic Ci plakat? Moze ktos bedzie chcial Cie "powiesic" w celach reklamowych.. sama juz nie wiem :hmmmm::niewiem: Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ..pozwolilam sobie poszperac wiecej o Kapselku... jakie miziansko :loveu: Quote
Justynak Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A co się ma nie przydać? ;) Mogę poprosić plik z plakatem na adres justyna.kopec@interia.pl? :razz: Quote
MagYa^^ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Justynak']A co się ma nie przydać? ;) Mogę poprosić plik z plakatem na adres justyna.kopec@interia.pl? :razz: Justynko kliknij na ten plakat - on otworzy sie w osobnej stronie - nastepnie prawym myszek klik i zapisz jako.. - gotowe :) Quote
MagYa^^ Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 sluchajcie. czy z malgoska jest jakis kontakt? dawno sie tutaj nie pokazywala.. nie wiem kogo pytac jesli chodzi o Kapsla.. czy ktos kto zna osobiscie psa udziela sie na tym watku? to b.wazne!!!! Quote
MagYa^^ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 hallo dajcie znac.. Kapsel ma szanse na inne zycie a tu kontaktu z nikim nie ma :| a moze Kapsla juz wogole nie ma? Quote
*zaba* Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 "Smutne oczy jedno pragnienie jedno marzenie i jego spałnienie zza krat patrzy na świat Ile ma lat? Stary już czy jeszcze młody Miał być szczęściem czy opcją nagrody? na betonie zimnym leży jak szmata Niepotrzebny myślą że sie do niczego nie nada Patrzą na niego ludzie z góry Nie widzą cierpienia z głowami po chmury To serce bije jeszcze jak może nadzieii nie traci nie może koło nosa pusta miska i kraty mały smutny kłębuszek włochaty" (znaleziony w necie) Quote
*zaba* Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 I z rana Kapselek wedruje na saaama gore! Quote
MagYa^^ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ..to nasze podrzucanie nic a nic nie daje, nikt nie szuka takiego psa jak On. Zwyklego czlowieka moze przekonac chyba jedynie konfrontacja z psem, tak by mogl poznac jaki on jest naprawde. Wiem, ze Kapsel zle w przytulisku nie ma, spokojnie zyje, dostaje papu, macha ogonkiem jak ktos przyjdzie w odwiedzinki. Pomimo wszystko uwazam, ze jemu nalezy sie kochajacy domek z ogrodem i tylko Kapsel i jego Pan. Moze to tylko moje marzenia - ale czasami jak zamykam oczy to widze czlowieka kolo 50-60`tki siedzacego nad brzegiem jakiejs wody, lowiacego rybki a obok Kapsel ;) Quote
MagYa^^ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 na swieta nowe banerki dla Kapselka, moze sie w koncu ktoras cioteczka skusi na jeden..: Quote
MagYa^^ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='desdemona']I Kiedy Zacznie Sie Cos Dziac?[/quote] chyba nigdy... ja mam nadzieje, ze Kapsel nie narzeka. Jest przyzwyczajony do zwojego boksu i budki.. Mam nadzieje, ze ma co jesc i jest mu cieplo. Quote
Recommended Posts