MałGośka Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 MagYa - nasze ogony, te którym przyszło mieszkać w kojcach - mają jedynie własną budę, a kojce mamy malutkie, takie "jedno-psie". Czasami tylko, przy potężnym przepełnieniu muszą współdzielić mieszkanko z innym psem. Za to, jak tylko jest taka możliwość, a psiak jest w miarę bezproblemowy - nasi wolontariusze zabierają je na spacerki. I tutaj mogę Ci powiedzieć, że Kapselek ma to szczęście być ulubieńcem "spacerkowym" ;) więc obsikuje świat z radością dość często (przynajmniej jak na warunki schroniskowe, bo raczej codziennie to jednak nie jest...) Quote
paros Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Czy doczekam się, że ktoś mnie pokocha? :roll: Quote
MagYa^^ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kapselku ciotka Ci bannerek narysowala Quote
MałGośka Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Prawda? :loveu: Kapselek baaaardzo cioteczce dziękuje :buzi: Może ktoś z banerka skorzysta, w podpis wstawi? I Kapselek świat w ten sposób pozwiedza, nowych ludzi pozna? :) Quote
MałGośka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Zaktualizowałam pierwszy, tytułowy post cudnego Kapselka o jego podstronkę: http://www.schronisko.wielun.pl/kapsel.html Rozsyłajcie go gdzie się da - może w końcu chłopaczek komuś wpadnie w oko... :roll: Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 MałGośka napisał(a):Noooormalnie pacnę ciotki :mad: Co wpis praktycznie tu to lecem-pedzem! Tylko co mam pisać - jak po pierwsze nie mam co pisać, a po drugie - czasu nic a nic, a schronisko pełne czekających na domki ogonów?... :-( oj tam ciii... spokojnie ;) ciekawa bylam czy ktos tu procz mnie zaglada. Kurcze mysle o tym naszym Kapselku.. ale ja nic nie moge zrobic. Nikt u mnie nie szuka.. Na sile nikomu sie nie da.. do bani jednym slowem. Quote
MałGośka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 No dobra, przegrzebałam swoje zapiski, przekopałam zbiory fot schroniskowych - efektem jest kolejny wpis. Zadowolone? :razz: Kapselkowe życie sprowadza się do schroniskowego kojca i nieczęstych spacerów już ponad 2 lata... I choć za każdym razem, gdy go odwiedzam, biegnie do drzwi kojca głośno szczekając i wywijając malusim ogonkiem - to widać, że taka codzienność dała mu się we znaki :( Poza wyczekiwaniem na człowieka najważniejszymi momentami dnia są chwile, gdy przed kapslowym nosem pojawia się jedzonko - niecierpliwie na nie czeka, mając w oczach wypisane "Idź już sobie, daj mi wreszcie to zjeść!" :> Ponieważ zdjęcia Kapsla w kojcu są zazwyczaj niewyraźne, bo chłopak co sił w łapach leci do mnie, a szczekając stale jest w ruchu ;) - to tym razem zrobiłam mu sesję foto gdy oczekiwał na swoją porcję serka :) Quote
MałGośka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 miękkie_serducho napisał(a):Wolałbym, by moje przypuszczenia się nie sprawdziły, ale czy może mnie ktoś oświecić, dlaczego na samym dole ostatniego postu w tym wątku widnieje wzmianka 'Nigdy nie zapomne Cie moj maly przyjacielu (*)' Czy mam rozumieć, że Kapselek jest już za tęczowym mostem ? Wygląda na to, że nie patrząc po ostatnich postach ???? Nie, Kapselek ma się dobrze (odpukać!) i za Tęczowy Most się nie wybiera, a to co zacytowałeś to tekst jaki sobie MagYa^^ sama wpisała w swój podpis (Ty również możesz ustawić własny dowolnie (byle zgodnie z regulaminem dogomanii) skonstruowany podpis, który będzie się ukazywał pod każdym Twym postem). Przypuszczam, że dotyczy on jej zmarłego psa... Quote
paros Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Przygotowuję ogłoszenia kolejnych psiaków :lol: Na kogo podać namiary Kapselka :roll: Quote
MałGośka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Paros kochanie - na pierwszej stronie masz wszystkie moje i Kapselkowe namiary (najlepiej podawać link do jego podstronki, każdy sam będzie mógł przejść na "Kontakt"). Quote
jnk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='paros']Dlaczego nie ma strony schroniska w Wieluniu?? :cool3: I zdjęć Kapselka nie ma w wątku, bo miały adres do strony schroniska :razz: Serwer, na którym jest zawieszona wieluńska strona się wykrzaczył. Jeśli jesteś, Paros, spragniona kontaktu z Wieluniem - zapraszam na forum www.wielun.fora.pl :razz: Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 szuka szuka.. widzialam go chociazby na gazeta.pl :) a dzis czerwone walentynkowe serducho dla Kapsekla Quote
paros Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kapselek szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ach21 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czesc co sie dzieje z tym psem?? czy ktoś wie bo chyba coś kiepsko... Cholercia nie ma ogonka, i nie jest mały nie bedzie łatwo znaleźć mu domu... ale moze warto pociągnąć wątek i spróbować??? bo strasznie długo juz jest na dogo ... podobny jest do bero z krakowa ale bero mial ogon ...;) Quote
ach21 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 proponuję zrobić plakat, moge wydrukowac ale bede potrzebowala ludzi do rozwieszania moge powysłac pocztą do Was - chetnych jak tylko chcecie i porozwieszkamy plakaty przeciez nie ma takiego potwora... a piesio do potworka nie podobny :p na ktorego nie znalazło by sie amatora Quote
agat21 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 MagYa^^ napisał(a):Hej przez tyle dni nikogo by wesprzec Kapselka? Ejj nie topsz. nie topsz.. HOP w gore! Masz rację - wstyd wstyd!!! :oops: Kapselku, jesteś taki zwyczajny... i przecież taki kochany. Małgośka, czy możesz nam w kilku słowach choć napisać, co słychać w wieluńskim schronisku? Jak z adopcjami? jak sobie radzicie? Przepraszam, że nie odwiedzam strony i forum schroniska, ale nie sposób odwiedzać wszystkich stron, które by się chciało... :shake: Pamiętam, że to zawsze było jedno z najlepszych schronisk, w jakim mogły znaleźć się zwierzaki w Polsce. Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Uroczy samotny Kapselek baaaardzo potrzebuje domku!!!! Quote
jotka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja też cie podrzucę, ale czy ty masz jakieś ogłoszenia? Quote
MałGośka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 jotka napisał(a):Ja też cie podrzucę, ale czy ty masz jakieś ogłoszenia? No jeśli Kapselkowe cioteczki chłopaka gdzieś dodatkowo nie promują, to co jakiś czas na allegro go wystawiamy... A przydałoby się by net opanował, przydało... :roll: Quote
Recommended Posts