ach21 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no to super, czy ktos moze zrobic w PDFie taką reklamę Kapsla, gdzie wskazuje się na jego cechy jako stróża? bo mam pomysł by znaleźć w Teleadresonie maile do różnych firm i powysyłać, może akurat się ktoś zainteresuje? zrobimy akcję mailingową i zobaczymy jak pójdzie. fajnie by ktoś dopisał by dalej ludzie wysyłali sobie tego maila z wiadomością o Kapslu... co wy na to? Quote
MagYa^^ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ale ze mnie gapa! nie zauwazylam, ze Kapsla zaczely ciotki odwiedzac :) Ja niestety w pdf-ie nie zrobie :shake: Ale pomysl dobry, gdyby jeszcze podpytac osob ktore bardzo dobrze znaja sytuacje psiska jaki on jest naprawde..:cool3: Quote
ach21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 halo ciocie klocie od Kapselka opowiadać o mim prosze... jak ktoś w word'zie robi to ja na pdfa sobie zamienie kto zrobi reklame?? i powysyłamy do firm Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Szamanka, musiałaś się napracować ;) Tutaj same "hopki". Może uzyskamy jakieś nowe wiadomości nt psiura? Quote
MałGośka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Nowe może nie, ale... Czy ciotki kapslowe widziały kapslowy spot reklamowy ? :cool3: spot reklamowy Wersja ang., bo dla niemieckich przyjaciół wykonana - szukamy domku chłopakowi wszędzie, niemieckie serca też dla niego biją od dłuższego czasu :loveu: Szkoda, że na razie żaden zakochany nie ma psiego wakatu... Quote
MagYa^^ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O rany!!! Jaki On jest całuśny... i merda ogonkiem i te uszyska takie śmieszne :) Małgoniu a czy Kapsel już nie jest przy budzie? Bo widzę go w boksie. Quote
desdemona Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 i mco u Kapselka??? watek mi wcielo i nie moglam go znalezc. Quote
MagYa^^ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jakie to cholernie przykre.. Zostałeś sam.. Bo jesteś taki "zwykły"... Quote
agat21 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tak, tak - wstyd jak beret! :oops: zapomniałam o psiaku na usprawiedliwienie (choć nie może być właściwie żadnego) mogę tylko tyle powiedzieć, że liczba bid na dogo dramatycznie wzrasta.. czasem trudno to ogarnąć wchodząc tylko od czasu do czasu na dogo :shake: Kapselku, jak Twoje zdrówko i samopoczucie? Quote
Justynak Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agat21 napisał(a):czy są jakieś nowe wieści o Kapselku? Prawdę mówiąc to ja nie wiem :shake:. Miasto Wieluń wypowiedziało umowę na prowadzenie schroniska, w którym był/jest Kapselek Fundacji Zwierzyniec i przekazała je w jakieś prywatne ręce. Fundacja przed odejściem zabrała ze sobą trochę psów i umieściła je w prowadzonym przez siebie przytulisku, niestety Kapselek chyba się "nie załapał" i prawdopodobnie został w schronisku... :-( Quote
MagYa^^ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 O kurcze :( :( :( ....nie wiem co powiedzieć, tysiąc myśli kłębi się w głowie...co się dzieje z Tobą piesku..... Quote
MagYa^^ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cholera! Jaka jestem bezsilna :( Martwię się o Ciebie kochany kundelku.. Quote
maarit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dlej nic niewiadomo???:shake::shake::shake: Quote
MagYa^^ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jakie to cholernie przykre i niesprawiedliwe :( Buda, łańcuch, schronisko..... to CAŁE jego życie :-( Quote
MagYa^^ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zaglądam, choć wątek już umarł.. Już chyba nawet nie licze, że coś się zmieni.. Ale pamiętam o Tobie piesku i serce mi się łamie.. Przepraszam, ze nic nie mogę, przepraszam za to życie :-( Quote
agat21 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jezus, dopiero przeczytałam: schronisko przeszło w pywatne ręce??!!! :-( A tak tam było dobrze za Zwierzyńca.. O matko, boję się co teraz tam się dzieje. Czy ktoś jest z okolicy Wielunia? Można sprawdzić, jakie tam teraz warunki panują? Quote
MagYa^^ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ...ja również jestem ciekawa.... Jak to TAM wygląda... Quote
agat21 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hop hop! Dogomaniacy z okolic Wielunia! Czy ktoś wie, jak teraz jest w schronie? Quote
MagYa^^ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Czesc Kapsel... Zima przed Tobą w zimnym miejscu.. Trzymaj się ( o ile jeszcze jestes..) Quote
Recommended Posts