Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
rozumiem, ze moge rozgladac sie za kolejna bieda na dt do ciebie asiu ;) (oczywiscie po urlopie). hihi

Irysek nie znosi pustki w przyrodzie :evil_lol:

Posted

na moje zbieram wszystkie pieniadze.

hehe, ajula, w przyrodzie to by jeszcze uszla ta pustka, ale w domach tymczasowych jej nie znosze hehe.

Posted

irysek napisał(a):
rozumiem, ze moge rozgladac sie za kolejna bieda na dt do ciebie asiu ;) (oczywiscie po urlopie). hihi

dzięki kochana, 30 zł doszło, zakupimy nowy sedalin na kolejne akcje :cool3:

wiesz jakie bidy jeśli już mogę wziąć:razz: Ty to sie z niczym nie czaisz :evil_lol: a myślałam, ze troszke odpocznę, a jak nie psy to koty, eh :lol:

Posted

mialam na mysli asie od dt Mimi ;)

tobie jak zauwazylas na tymczas nic nie podrzucilam, bo szanuje to, ze zasuwasz calymi dniami przy przeroznych zwierzakach. ale jesli chcesz to moge sie rozejrzec za jakas bidusia, w typie takiej jakie na DT mozesz przyjac.

Posted

my nie mamy internetu, a asia nie wiem czemu milczy. dzis ma napisac jak bylo na wizycie u pana doktora.
sterylka umowiona na piatek. (kwestia finansowa nie zostala jeszcze poruszona, bo nie chcielismy przy swiadkach, ale lada chwila wszystko bedzie wiadomo).

Posted

Tak, tak, Mimi była u dziś u pana doktora i chodzi cały dzień na paluszkach, żeby czasem znow jej tam nie zabrac! ;) Biedna, jeszcze nie wie co ją czeka w piątek :(
Pan doktor ocenił wiek Mimi na powyżej 3 lat, ale nie więcej niż 5. Ogólny stan bardzo dobry, zajrzał jej w różne otwory i nic złego nie wybadał :) Tak więc w piatek sterylka, pozniej po 2 tygodniach szczepienia i Mimi już całkem gotowa na nowy domek! Tylko...nikt jej nie chce... :( Nikt się nie zglasza z ogloszen. Jutro napisze jeszczw raz do WYborczej i na gumtree. Napisze tez wiadomosc na forum mojego osiedla. Ktos moze jeszcze jakos pomoc szukac jej domku? Bardzo ladnie prosze...Mnie od polowy sierpnia nie bedzie we Wrocku...A nie wyobrazam sobie, żeby te bide oddawac do jakiegos schroniska, ona się tam zapłacze! :(

Posted

A co z tym domkiem co sie zglosil..?

Trzeba zrobic jakis zmasowany atak ogloszeniowy, bo wbrew wczesniejszym zapewnieniom niestety nie bede mogla wziac malej do siebie na czas urlopu Asi:-(

moj TZ wyprowadzajac sie wyrazil sie bardzo jasno w tej kwestii..:shake:

Posted

Ciotki, ta pani co wyrazila zainteresowanie Mimi cos nie dzwoni wiec wole zalozyc ze to nieaktualne... :( Zaraz napisze jeszcze raz do Wyborczej. Ale szczerze mowiac to sie mocno boje ze nie zdazymy, a ja okolo 13 lipca wyjezdzam... Co tu robic??

Posted

No wlasnie,sierpnia :) Zamiescilam ogloszenie na Wyborczej, na forum mojego osiedla, na forum osiedla mojej mamy, na couchsurfingu i...pomyslow mi juz brakuje. A Mimi coś jakby czuje ze cos sie swieci i smutna chodzi... :(