Ajula Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 może by skrzyknąć osoby z Wrocławia i ktos by Cie podrzucił? we Wrocławiu jest duzo dogomaniaków :loveu: może by się kogos zapytać i podjechałby chociaż zlikwidować robaki Quote
Ajula Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ...te pieski nadal w tragicznej sytuacji a nie można zawiadomić TOZ albo jakiejs innej organizacji zwierzęcej? przecież nie można zostawić tych psów w takich warunkach z takimi robakami, te robaki je zjedzą :placz: Quote
demi Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ajula napisał(a):...te pieski nadal w tragicznej sytuacji a nie można zawiadomić TOZ albo jakiejs innej organizacji zwierzęcej? przecież nie można zostawić tych psów w takich warunkach z takimi robakami, te robaki je zjedzą :placz: a czy Wy kochani myślicie, że TOZ ma schronisko czy hotel dla zwierząt? niestety nie... Ja jestem z TOZ we Wrocławiu i co z tego? Jak rąk do pracy społecznej i dawania dt, nie mówiąc o finansach - wszystkiego brakuje :shake: NA dniach mamy tam jechać je odrobaczać, będą zdjęcia- mam nadzieję, że pieski tam jeszcze są, bo nie wiadomo co te menele mogły z nimi zrobić, po tym jak zniknął szczeniak:roll: A może i dt dla suni uda mi się wykombinować- ale wtedy zostawimy tego piesia samego? :-( co to robić? POMÓŻCIE !!! Quote
Reksiu21 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jak moglabym pomoc? Jestem tak daleko...:placz: Quote
irysek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 moze wzielabys psa na DT ;) sunie asia probuje gdzies upchnac. dzwonila raz, ale laska byla na urlopie, a potem zapomniala. jutro ja pomecze, zeby zadzialala w tej sprawie. tylko co z psem. dla asi to wyprawa poza wroclaw na caly dzien, ale dla niektorych jest to hop siup (2 godziny) i po robocie. mozliwe, ze w sobote uda sie asi rodzicow czarusia odrobaczyc, z pomoca jednej dobrej duszy. Quote
demi Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Oby w sobote transport wypalił ;):loveu: niestety pieska nie wezmę jeśli nie mam kojca, nie mogę brać psów "ruchliwych" bo ich nie ogarniam najnormalniej, a z choraczkami to inaczej:roll: Quote
Ajula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 demi napisał(a):a czy Wy kochani myślicie, że TOZ ma schronisko czy hotel dla zwierząt? niestety nie... Ja jestem z TOZ we Wrocławiu i co z tego? Jak rąk do pracy społecznej i dawania dt, nie mówiąc o finansach - wszystkiego brakuje :shake: wiem wiem Demi :roll: za dużo psów, za mało ludzi i kasy, wszystko rozumiem Quote
Reksiu21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 irysek napisał(a):moze wzielabys psa na DT ;) sunie asia probuje gdzies upchnac. dzwonila raz, ale laska byla na urlopie, a potem zapomniala. jutro ja pomecze, zeby zadzialala w tej sprawie. tylko co z psem. dla asi to wyprawa poza wroclaw na caly dzien, ale dla niektorych jest to hop siup (2 godziny) i po robocie. mozliwe, ze w sobote uda sie asi rodzicow czarusia odrobaczyc, z pomoca jednej dobrej duszy. Narazie jeszcze niemoge, mam dwa tymczasy, i jeden ma mi wrocic z adopcji,:angryy: to beda trzy. Quote
irysek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 demi narazie jest zajeta (nie wiem czym) i nie ma komu pojechac do psiakow. jak tylko znajdzie wolna chwile to sie pojedzie, psy zobaczy - co u nich, odrobaczy, itd. a moze ktos zasponsoruje tabletki na odrobaczenie dla tych 2 biednych psin? bo juz nie wspomne o tym, ze 60km do nich jest (a auta na powietrze nie jezdza). dodatkowo moze ktos zaoferuje DT, albo DS dla suni i psa... (to juz graniczy z cudem!). Quote
Reksiu21 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja moge pare groszy przeslac jak potrzeba, tylko Demi, potrzebuje twoj numer konta. Quote
irysek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 te grosze beda na tabletki czy na paliwo? Quote
irysek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 a wcale nie takie obojetne, bo na tabletki na inne konto, a na paliwo na inne. tabletki nie mam pojecia. strzelam, ze 16zl dla obu psow :) (z tego co kojarze jak chodzilam moje zwierzeta u weta odrobaczac). Quote
Reksiu21 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Oh, ja niewiem Podaj ktores konto. Przeleje (tzn nie ja tylko Negri, ona ma moje pieniadze) 50 zl. A wy je jakos wykorzystajcie na te psy. Czy na tabletki i paliwo, czy cos innego co im potrzebne. Quote
irysek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 spoko podam moje ;) asia bedzie zdziwiona jak jej oddam za tabletki, no i karmy sie troche kupi i troche na paliwo bedzie :) jestes kochana. asia nie umie powiedziec, ze jest ciezko z kasa, ze ze swoich wyklada. a ja musze z bazarkami zasuwac, zeby sie za paliwo zwrocilo. masakra niesamowita. Quote
Tarzanka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 W poniedziałek mogę ją podrzucić do tych psiaków jeśli chce, ale gdzieś tak koło 10-11 byśmy jechały z Wro Quote
irysek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 podrzucic? a jak mialaby wrocic? nie wiem czy bedzie juz o tej na nogach i czy nie ma innych planow :) Quote
Tarzanka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Podrzucić do psów i zabrać tylko, że ja docelowo jadę do Świdnicy więc albo by na mnie czekała tam albo by pojechała ze mną na urzędy Quote
irysek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 jak chcesz moge ci podac nr telefonu do niej, ustalicie sobie co i jak. Quote
Reksiu21 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Napisalam do Negri z prosba o przeslanie pieniedzy, ale moze pare dni to potrwac, bo ona niejest codziennie na dogo. Quote
irysek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 ok, nie ma pospiechu. psiaki juz troche tam siedza, a narazie asia jest zalatana. takze nic nie ucieknie. zdazy sie je jeszcze madrze zainwestowac w pchlarze. tak sobie mysle, ze moze i odpchlic bysmy odpchlily ... Quote
Tarzanka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ma numer do Asi - chyba, że to nie jej, ale miałam kiedyś dobry ;) - 789783... Quote
irysek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 takiego to ja nie mam, mam do idei i plusa. no to dzwon na ten i sie umawiaj. bo warto wczesniej niz w poniedzialek rano ja zaskoczyc. Quote
Tarzanka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A widzisz nie dzwoniłam, bo okazało się że jutro jadę ale nie dzwonię do niej bo jutro nie jestem pewna czy samochodem czy autobusami :( Quote
Recommended Posts