Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może by skrzyknąć osoby z Wrocławia i ktos by Cie podrzucił?
we Wrocławiu jest duzo dogomaniaków :loveu:
może by się kogos zapytać i podjechałby chociaż zlikwidować robaki

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...te pieski nadal w tragicznej sytuacji
a nie można zawiadomić TOZ albo jakiejs innej organizacji zwierzęcej?
przecież nie można zostawić tych psów w takich warunkach z takimi robakami, te robaki je zjedzą :placz:

Posted

Ajula napisał(a):
...te pieski nadal w tragicznej sytuacji
a nie można zawiadomić TOZ albo jakiejs innej organizacji zwierzęcej?
przecież nie można zostawić tych psów w takich warunkach z takimi robakami, te robaki je zjedzą :placz:

a czy Wy kochani myślicie, że TOZ ma schronisko czy hotel dla zwierząt? niestety nie... Ja jestem z TOZ we Wrocławiu i co z tego? Jak rąk do pracy społecznej i dawania dt, nie mówiąc o finansach - wszystkiego brakuje :shake:

NA dniach mamy tam jechać je odrobaczać, będą zdjęcia- mam nadzieję, że pieski tam jeszcze są, bo nie wiadomo co te menele mogły z nimi zrobić, po tym jak zniknął szczeniak:roll: A może i dt dla suni uda mi się wykombinować- ale wtedy zostawimy tego piesia samego? :-( co to robić? POMÓŻCIE !!!

Posted

moze wzielabys psa na DT ;)
sunie asia probuje gdzies upchnac. dzwonila raz, ale laska byla na urlopie, a potem zapomniala. jutro ja pomecze, zeby zadzialala w tej sprawie. tylko co z psem.
dla asi to wyprawa poza wroclaw na caly dzien, ale dla niektorych jest to hop siup (2 godziny) i po robocie. mozliwe, ze w sobote uda sie asi rodzicow czarusia odrobaczyc, z pomoca jednej dobrej duszy.

Posted

Oby w sobote transport wypalił ;):loveu:

niestety pieska nie wezmę jeśli nie mam kojca, nie mogę brać psów "ruchliwych" bo ich nie ogarniam najnormalniej, a z choraczkami to inaczej:roll:

Posted

demi napisał(a):
a czy Wy kochani myślicie, że TOZ ma schronisko czy hotel dla zwierząt? niestety nie... Ja jestem z TOZ we Wrocławiu i co z tego? Jak rąk do pracy społecznej i dawania dt, nie mówiąc o finansach - wszystkiego brakuje :shake:

wiem wiem Demi :roll: za dużo psów, za mało ludzi i kasy, wszystko rozumiem

Posted

irysek napisał(a):
moze wzielabys psa na DT ;)
sunie asia probuje gdzies upchnac. dzwonila raz, ale laska byla na urlopie, a potem zapomniala. jutro ja pomecze, zeby zadzialala w tej sprawie. tylko co z psem.
dla asi to wyprawa poza wroclaw na caly dzien, ale dla niektorych jest to hop siup (2 godziny) i po robocie. mozliwe, ze w sobote uda sie asi rodzicow czarusia odrobaczyc, z pomoca jednej dobrej duszy.

Narazie jeszcze niemoge, mam dwa tymczasy, i jeden ma mi wrocic z adopcji,:angryy: to beda trzy.

Posted

demi narazie jest zajeta (nie wiem czym) i nie ma komu pojechac do psiakow. jak tylko znajdzie wolna chwile to sie pojedzie, psy zobaczy - co u nich, odrobaczy, itd.

a moze ktos zasponsoruje tabletki na odrobaczenie dla tych 2 biednych psin? bo juz nie wspomne o tym, ze 60km do nich jest (a auta na powietrze nie jezdza).
dodatkowo moze ktos zaoferuje DT, albo DS dla suni i psa... (to juz graniczy z cudem!).

Posted

a wcale nie takie obojetne, bo na tabletki na inne konto, a na paliwo na inne. tabletki nie mam pojecia. strzelam, ze 16zl dla obu psow :) (z tego co kojarze jak chodzilam moje zwierzeta u weta odrobaczac).

Posted

Oh, ja niewiem Podaj ktores konto. Przeleje (tzn nie ja tylko Negri, ona ma moje pieniadze) 50 zl. A wy je jakos wykorzystajcie na te psy. Czy na tabletki i paliwo, czy cos innego co im potrzebne.

Posted

spoko podam moje ;)
asia bedzie zdziwiona jak jej oddam za tabletki, no i karmy sie troche kupi i troche na paliwo bedzie :) jestes kochana.
asia nie umie powiedziec, ze jest ciezko z kasa, ze ze swoich wyklada. a ja musze z bazarkami zasuwac, zeby sie za paliwo zwrocilo. masakra niesamowita.

Posted

ok, nie ma pospiechu. psiaki juz troche tam siedza, a narazie asia jest zalatana. takze nic nie ucieknie. zdazy sie je jeszcze madrze zainwestowac w pchlarze.
tak sobie mysle, ze moze i odpchlic bysmy odpchlily ...

Posted

takiego to ja nie mam, mam do idei i plusa. no to dzwon na ten i sie umawiaj. bo warto wczesniej niz w poniedzialek rano ja zaskoczyc.