Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol:

ok jutro bedziemy miec juz 3 tygodnie - od wczoraj podjadamy tez juz royal starter - kupkamy pieknie i SIKAMY jeszcze piekniej :lol:

i teraz mam do was, doswiadczonych :lol: pytanie

czym wyłozyć kojec który ma 2,5 m x 1m (na razie mam 5 starych kołder co piore codziennie i wymieniam na zmiane) aby małe nie lezały na sikach, (jak mnie nie ma pare godz a one sikaja jak oszalałe w ilościach coraz wiekszych nie nadazam juz zmieniac)

jak i kiedy zaczac je uczyc sikania w jedno miejsce

czym zmywac tarakote aby nie bylo zapachu po siusiach

bede wdzieczna za podpowiedzi

Posted

Musiałek napisał(a):
:lol:

ok jutro bedziemy miec juz 3 tygodnie - od wczoraj podjadamy tez juz royal starter - kupkamy pieknie i SIKAMY jeszcze piekniej :lol:

i teraz mam do was, doswiadczonych :lol: pytanie

czym wyłozyć kojec który ma 2,5 m x 1m (na razie mam 5 starych kołder co piore codziennie i wymieniam na zmiane) aby małe nie lezały na sikach, (jak mnie nie ma pare godz a one sikaja jak oszalałe w ilościach coraz wiekszych nie nadazam juz zmieniac)

jak i kiedy zaczac je uczyc sikania w jedno miejsce

czym zmywac tarakote aby nie bylo zapachu po siusiach

bede wdzieczna za podpowiedzi

Musiałek, ja od 3 tygodnia dziele porodowke na 2 czesci- sypialna i sikalną. Polowa sypialna wyłozona kocykiem, a sikalna bez koca. Porodowke mam wyłozona podkładami i to obciagniete przescieradłem. Podobno wazne zeby podłoze było inne bo one dotykiem rozrozniaja w tak młodym wieku.I kajtki same zaczynaja wychodzic poza sypialne, a jak widze ze cos wstało to tez stawiam w sikalni. A jak cos sika to mowie "siku siku siku". Tydzien i pamietaja jak złoto. Teraz lataja po pokoju ,stoi sikalnia- podklad, jak zaczeły latac luzem to stawiałam regularnie na podkład mowiac siku siku, od 6 tygodnia same wiedzą gdzie sie leci na siusiu.

• 1 month later...