Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aktualizacja:
dzięki staraniom wspaniałej cioteczki IHABE mamy DT dla malucha. Proszę o wsparcie finansowe na weta i jedzonko :)
Dowóz psiaka biorę na siebie.

Cioteczki, prosze pilnie o pomoc. W niedzielę (03-05-2009) koleżanka znalazła pieska na ulicy - prawdopodobnie wyrzucony z samochodu. :angryy::angryy: Psiak nie ma jeszcze roku. Nie był jeszcze u weterynarza. Na chwilę obecną przebywa w mieszkaniu osób które go znalazły, ale nie może tam zostać..... Państwa przez długi czas nie ma w domu i nie ma kto się psiakiem zająć...

Pilnie szukam mu DT, bo inaczej będzie musiał pojechać do schorniska.
Piesek jest towarzyski, pozytywnie nastawiony do ludzi......

A oto bohater:

Posted

scarlet napisał(a):
dzięki że jesteś - pomoc na wagę złota...... wygląda na szczenię, nie był jeszcze u weta :(
Nie wiem co robić....

Ogłosić maluszka w znalezionej okolicy (plakaty np. przy bliskim supermarkecie, aptece, tam gdzie dużo ludzi się przewija). Może po prostu uciekł, wygląda na ruchliwa pchełkę :p. I ktoś go szuka i nie ma pojęcia, gdzie jego niuniek jest. Tak było niedawno z sunia u Formicy. Po chyba 1-2 tygodniach znalazł się szczęśliwy właściciel - trafił dzieki ogłoszeniu :p.

Gdzie w ogóle się znalazł ? Jaka miejscowość, dzielnica, ulica ?

Dobrze by było iść do WETa na oglądnięcie ... może dobry wet niewiele weźmie za taką usługę ...

Może Państwo, którzy znaleźli przetrzymają go choć kilka dni ... :roll: ?

Nie jestem w stanie bardziej pomóc, u mnie wsio pracujące, mała córa, 2K (jedna świezo po ciach-ciach) + 1P .... :roll:

Ale trzymam mocno ! :thumbs:

Posted

psiama napisał(a):
Jestem :p.

Ale pięknota. Szuka domu. Hoooooop, pokaż się biało - czarne wesołę, mięciutkie szczęście ! :loveu:

dzięki że jesteś - pomoc na wagę złota...... wygląda na szczenię, nie był jeszcze u weta :(
Nie wiem co robić....

Posted

psiama napisał(a):
Ogłosić maluszka w znalezionej okolicy (plakaty np. przy bliskim supermarkecie, aptece, tam gdzie dużo ludzi się przewija). Może po prostu uciekł, wygląda na ruchliwa pchełkę :p. I ktoś go szuka i nie ma pojęcia, gdzie jego niuniek jest. Tak było niedawno z sunia u Formicy. Po chyba 1-2 tygodniach znalazł się szczęśliwy właściciel - trafił dzieki ogłoszeniu :p.

Gdzie w ogóle się znalazł ? Jaka miejscowość, dzielnica, ulica ?

Dobrze by było iść do WETa na oglądnięcie ... może dobry wet niewiele weźmie za taką usługę ...

Może Państwo, którzy znaleźli przetrzymają go choć kilka dni ... :roll: ?

Nie jestem w stanie bardziej pomóc, u mnie wsio pracujące, mała córa, 2K (jedna świezo po ciach-ciach) + 1P .... :roll:

Ale trzymam mocno ! :thumbs:

dziś byli z nim u weta. Z maluchem oki. Ogłoszenia porozwieszane...

Posted

scarlet napisał(a):
dziś byli z nim u weta. Z maluchem oki. Ogłoszenia porozwieszane...

Duzy krok do przodu ! :multi:

Przytrzymaja go ci Państwo chwileczke, choc pare dni ... ? Wierze, ze jego pan/pani go szuka ... :roll:

Posted

ihabe napisał(a):
Ale ta data na zdjęciach? To są nowe zdjęcia prawda?

Faktycznie, data sprzed ponad roku ... :roll: Scarlet, kto robił te zdjęcia ?

Posted

Nie oddawajcie do schroniska, błagam:-(:-(:-(:-(
ja obecnie mam juz 5 psów, nie mogę wziąć następnego ale juz szukam po znajomych..........

Posted

ihabe napisał(a):
Nie oddawajcie do schroniska, błagam:-(:-(:-(:-(
ja obecnie mam juz 5 psów, nie mogę wziąć następnego ale juz szukam po znajomych..........

dziękuję bardzo....
parę dni go przetrzymają, ale nie więcej. Pytali wszystkich mieszkających w pobliżu miejsca znalezienia i większość potwierdziła, ze wyrzucony z samochodu ;(

Posted

Śliczny maluszek ! oby znalazł szybko nowy kochający domek. My niestety nie mozemy przyjąć go do siebie bo moja 14 miesieczna panna jest strasznie energiczna, ma adhd i obawiam sie ze mały bylby ciagle przez nią nagabywany do zabawy i gonitwy a on za malutki jest :( trzymam mocno kciuki za kawalera !

Posted

JOMA napisał(a):
Namówić państwa do przetrzymania.
Za ok. 3 tygodnie będzie akcja w Silesii - tam dużo psiaków znajduje domki a nawet jak nie DS to zwalniają się DT. Może da się namówić na DT -płatny to byśmy kaskę pozbierali i jakoś do Silesii dotrwali !!!

no jak się nie uda wcześniej to będę się baaaardzo mocno uśmiechać do was, żebyście wciśnęli nas na SCC

Posted

Namówić państwa do przetrzymania.
Za ok. 3 tygodnie będzie akcja w Silesii - tam dużo psiaków znajduje domki a nawet jak nie DS to zwalniają się DT. Może da się namówić na DT -płatny to byśmy kaskę pozbierali i jakoś do Silesii dotrwali !!!