supergoga Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No i kolejna bezmyślność - i kolejne szczenięta. Tym razem trafiły pod naszą opiekę 7 tygodniowe małe sunie. Mama labradorka, tata - prawdopodobnie onek, ale kto to wie. Suczki mają ksiązeczki zdrowia, są odrobaczone, dzisiaj szczepienie. Pojadę dzisiaj je zobaczyć, porobię kolejne zdjęcia. Na razie mam kilka. Mam nadzieję, że znajdę im domki - z waszą pomocą. I mam nadzieje, że będą mogły zostac tam gdzie są do tego czasu. Bo nie wiem, co z nimi zrobić. Oto panienki: Quote
snuszak Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 matko co to za szczeniaczki? Cudowne, ale teraz mamy natłok maluchów ostatnio :shake: Quote
supergoga Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Szczeniorki - same panienki - pilnie szukają domków. Nawet bardzo pilnie!!! Mama labek prawdziwy i rzetelny. Tata - chyba ON. Quote
Gdusia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Maluchy sa sliczne pewnie szybka znajda domki :) Quote
supergoga Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Właśnie byłam obejrzeć maluchy i mame. Mam fotki. Jak tylko zgram wstawię i będe pilnie prosiła o szukanie domu. Jeden chłopak w towarzystwie był - ma dom. Jedna sunai też. Na dom czeka 5 suczek. Dzisiaj miały pierwsze szczepienia. Quote
Lilmo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 O matko, to się chyba już nigdy nie skończy :placz: Panienki są niezwykle urodziwe, więc oby domki szybko się znalazły. Co ja gadam, muszą się znaleźć! Jutro zrobię im ogłoszenia w tych serwisach co zawsze. Quote
supergoga Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 A to maluszki I mama Mama jest śliczna, ma niewiele ponad rok. Ot - ponoc ktoś z rodziny nie dopilnował i tak oto powiększyła się ferajna. Sunia zostanie wysterylizowana. Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 to sie chyba calkiem w mamusie sié wdaly, bo z onka to nic nie majá, pewnie sunie szybko domek znajdá Quote
snuszak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 dobrze ze sunia bedzie ciachnieta, nie bedzie wiecej niespodzianek :oops: a maluszki hopsajcie po domki! one moga zostac tam gdzie sa az do czasu znalezienia wszytskim domkow tak? Quote
Lilmo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Panienki mają ode mnie ogłoszenia na: poznan.gumtree.pl oglosze.pl kupiepsa.pl hodowcy.com.pl 4lapy.pl eoferty.com.pl interpress.pl 24polska.pl kokosy.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
supergoga Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Ode mnie są na: allegro alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal strona Fundacyjna. One są całkeim labki. Ale to sunie, więc trzeba z odpowiednimi domkami uważać. Maluchy zostaną tam gdzie są aż znajdą domy. Oby szybko. Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Że tu nie ma chłopaka wśród tych dzieci, choroba jasna. Ale cuda nieziemskie... skąd Ty bierzesz takie ślicznoty? Quote
Klaudus__ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Mam fajny domek zainteresowany takim maluchem - zaraz je wyśle! Kochane są! Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 marta23t napisał(a):Spinca po sterylce będą jak chłopaki:cool3: A duża dziewczyna da się oszukać, że to chłopak? ;) Quote
supergoga Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Spinca - same się biorą te psiule. Dzięki wszystkim za pomoc - akcja ZAKOŃCZONA. Na igłoszenia wszelkie wszystkie psiaki mają domy. Dobre domy. Oby wszystkie akcje tak się nam kończyły. Wielkie, wielkie dzięki. Quote
Lilmo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wow rzeczywiście błyskawiczna akcja :crazyeye: Super! Oby wszystki psiaki w takim tempie trafiały do domków! Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 jak świeże bułki. :-o:multi: Rekord Gogi: 7 psów w ciągu 24 godzin:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: Brawo!!!!!!!!!! Gratuluję sprawnej akcji i oby tak wszystkie adopcje szły Quote
supergoga Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Zamknęłam szafę - nie widzę, nie słyszę. Za to mam 3 małe kocięta: 2 czarne i 1 czarno-rudego. Przyniesione do uśpienia. Wetka nie uśpiła, no i teraz jej mam na stanie.:cool1: Quote
supergoga Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Pytaj pytaj. Ja mam mieszkanko blokowe, schorowaną sukę, dużą terierkę, 2 szczury. afrykańskie slimaki, córkę, TZ-a...i stale jakieś chwilowe tymczasy - głównie do kąpania. te maluszki potrzebują domku. Zostały zamknięte w owczarni, ale są za małe na samotność. Nie wiem jakiej płci jest to czarno-rude, pewnie baba. Czarne są chłop i baba. Maluszki zupełne cudne. Mam miec jutro fotki. Quote
Spinca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 supergoga napisał(a):Zamknęłam szafę - nie widzę, nie słyszę. Za to mam 3 małe kocięta: 2 czarne i 1 czarno-rudego. Przyniesione do uśpienia. Wetka nie uśpiła, no i teraz jej mam na stanie.:cool1: Nooo akurat, zobaczymy jak długo :eviltong: Czarno-rudy :crazyeye: ale musi być śliczny! Ale zdejmiesz ze stanu czy to już środki trwałe? Pytać w pracy? tam sami kociarze.... ale na siłę nikt Ci zabierał nie będzie ;) Quote
Recommended Posts