Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
wowwwwwwwwww :crazyeye: to ona już traaakaaaaa duuużaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: piękna!!!! kiedu będzie u Ciebie??? a może jużjest :razz:

Sunia wazy 16 kilo i ma 3 miesiace. Jest po wszystkich szczepieniach i kwarantannie. Niestety nie ma jej jeszcze u mnie, ale bedzie w sobote wieczorem:)

Posted

LAZY napisał(a):
Sunia wazy 16 kilo i ma 3 miesiace. Jest po wszystkich szczepieniach i kwarantannie. Niestety nie ma jej jeszcze u mnie, ale bedzie w sobote wieczorem:)
:multi::multi::multi::multi::multi:Paulinko :loveu:cudeńko ta Twoja maleńka /;)/
I uwierz ,że to Lazy ci ją posłała tak jak Harley posłał nam Ozzulca .Ozzy i Harley gdzieś tam w zaświatach się spotkali i Niuniuś podesłał nam Mordulca tak i u Ciebie Twoje dziewczynki spotkały sie gdzieś tam we śnie ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
o jezuu ale sie poryczałam ze szczęścia :multi: :multi: :multi: fantastycznie!!!! mega szybko ją znalazłaś!!! ja hodowli rusków szukam już kilka miesięcy i nie wiem dalej nic :lol:

Ja szukam od jakiegos czasu...co prawda nie wiem na 100% czy dobrze wybrałam, ale tak mi podpowiada instynkt. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.

Posted

Cudnie!!!!! :laola: Słodziutka jest i te ucholce :loveu: :loveu: :loveu:
A jak imię? Zostanie Ida? No i czy przygotowalaś już mieszkanko na przybycie małego wściekłego gremlina? :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Cudnie!!!!! :laola: Słodziutka jest i te ucholce :loveu: :loveu: :loveu:
A jak imię? Zostanie Ida? No i czy przygotowalaś już mieszkanko na przybycie małego wściekłego gremlina? :evil_lol:

czy masz wystarczająca ilosc cierpliwości juz przygotowana di uzycia :evil_lol:

Posted

Myślę ze Ida zostanie...co o tym sądzicie?

Miszkanko zacznie sie szykowac o jutra...bo decyzja zapadła dzis:)
Jutro ide na zakupy. Będziemy sie karmic na poczatek Royalem. Jakie tanie strony internetowe z ta karma znacie?

Posted

o raaaaaaany !!!

brak mi słów:loveu: bardzo się cieszę, że jesteś w stanie podarować miłość nowemu psu...
Lazy na pewno tez się cieszy :calus:

Posted

LAZY napisał(a):
Myślę ze Ida zostanie...co o tym sądzicie?

Miszkanko zacznie sie szykowac o jutra...bo decyzja zapadła dzis:)
Jutro ide na zakupy. Będziemy sie karmic na poczatek Royalem. Jakie tanie strony internetowe z ta karma znacie?

chyba tu cos znajdziesz

www.telekarma.pl

Posted

Agga napisał(a):
[B][COLOR=yellow]wiem, że zazdrość jst nie dobra ....zazdroszcze Ci bardzo:-(

A ja wierzę Agguś, cąły czas wierzę, że u Ciebie pojawi się mały fafluniasty aniołeczek :calus:

Posted

Agga napisał(a):
wiem, że zazdrość jst nie dobra ....zazdroszcze Ci bardzo:-(

Agguś :calus: ale to nie jest zawiść, tylko pozytywna zazdrostka :calus: nadejdzie i dla Ciebie czas szczęścia - ja też zazdroszcze :oops: :lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye:

Lazy zaskoczylas mnie... mile mnie zaskoczylas :sweetCyb::sweetCyb:

GRATULUJĘ ... decyzji :buzi:

Ida to cudne imie .. i nie dręcz się, czy dobrze, czy źle wybralaś,
Wybralaś sercem i instynktem jak podejrzewam a to najlepszy wybor

Niech Ci Ida zdrowo rosnie :loveu: