LAZY Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 W sumie z tym dzwonieniem to masz racje. Ale kurde nie wiem czy nie łatwiej bedize tego weta dorwac ze tak powiem osobiscie w klinice (podobno Jezierksi jest na SGGW) niz telefonicznie. Flair ma juz wszystkie wyniki. Zaraz dopisze jej te dzisiejsze. Jemy ładnie i byłysmy na spacerku 15 minutowym. Sama zeszła ze schodów. Jest lepiej niz wczoraj wieczorem...nadal mam nadzieje... Quote
Agga Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 LAZY ja wierze, że będzie dobrze. Dzis co chwila spoglądałam na tel... Quote
anetta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jest swiatelko!!!! To teraz trzeba MOCNO trzymac kciuki!!!!!! :calus: Quote
PIKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ojej, oby ta poprawa byla na stale :kciuki: Sabina1 jak jestes codziennie na SGGW to się zorientuj, ktory wet zajmuje sie zwierzęcą hematologia, bo to glownie do hematologa trzeba by uderzyc z bialaczką Quote
jo-jo Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Lazy trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: i Buziaczki dla Ciebie :calus::calus: trzymaj się... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Lazy trzymamy kciuki i wierzymy, że wszytsko bedzie OK i oby podejrzenia były mylne :calus: Quote
LAZY Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Ano jest swiatełko w tunelu. dzisiaj obie czujemy sie lepiej. Sunia nawet dzisiaj poszczekała! Ostatnio siedziała cicho... Z panem dr Jagielskim jak poznam dokłądne wyniki bede sie konsultowac poprzez strone jego lecznicy. Widze ze preznie udzielaja tam różnych rad. Moze SGGW ma swoja strone? Czy jest szansa ze to nie białaczka? Tak bardzo sie o to modle... Quote
jo-jo Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 LAZY napisał(a):Ano jest swiatełko w tunelu. dzisiaj obie czujemy sie lepiej. Sunia nawet dzisiaj poszczekała! Ostatnio siedziała cicho... Z panem dr Jagielskim jak poznam dokłądne wyniki bede sie konsultowac poprzez strone jego lecznicy. Widze ze preznie udzielaja tam różnych rad. Moze SGGW ma swoja strone? Czy jest szansa ze to nie białaczka? Tak bardzo sie o to modle... może to coś da :roll: http://www.sggw.waw.pl/ tylko że to hcyba dotyczy jedynie szkoły Quote
asher Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Lazy, http://www.sggw.pias.pl/ To strona kliniki. Wymiziaj Lazy i każ jej szybciutko wracac do zdrowia :) Bo jak nie to będzie miała z Sabiną do czynienia!!! :mad: Quote
LAZY Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 asher napisał(a):Lazy, http://www.sggw.pias.pl/ To strona kliniki. Wymiziaj Lazy i każ jej szybciutko wracac do zdrowia :) Bo jak nie to będzie miała z Sabiną do czynienia!!! :mad: Już jej przekazałam. Z tego wszystkiego zabrałą sie za siebie i zaczęła sępić!!!:multi: Quote
asher Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Tylko jej za bardzo nie pobłażaj, bo znowu trzeba będzie sucza odchudzać :evil_lol: Quote
LAZY Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 asher napisał(a):Tylko jej za bardzo nie pobłażaj, bo znowu trzeba będzie sucza odchudzać :evil_lol: Będę twarda! :cool3: [SIZE="2"]P.S. Ale tak ciutke jej dałam:oops: Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 jejku chcę już tylko takich wieści od Ciebie Paulina :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Lazy , Paulinko ...........:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:od Ozzulka i:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:moje ;) Quote
Hanna R. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Paulinko , ja też baaaardzo proszę zdjęcie sępoacej Lazy. Byle sępienie okazało się skuteczne !!! :razz: Quote
LAZY Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Hihihi...jak to te sępiące spojrzenie moze poprawic nam nastroj:) Kurcze...dzisiaj moja sunia zrobila kupke od dwóch dni po raz pierwszy. Niby wszystko ok ale kupka byla ciutke rzadsza niz normalie i miała czerwone zabrwienie. Czy to moze byc krew w kale? Jak taka krew wyglada? Jak mi tylko klinike otworza to zaraz pedze ale moze Wy cos wiecie???:shake: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Lazy jak wygląda krew w kale Lazy to Ty powinnas wiedzieć bo widzialaś ;) ale zasada jest taka, jak krew jest żywo czerwona - świerza to znaczy, ze osobnik krwawi z dolnego odcinka przewodu pokarmowego, jak krew jest strawiona to z gornego odcinka przewodu pokarmowego, Takim środkiem przewodu pokarmowego jest żoładek/dwunastnica ;) Quote
LAZY Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):Lazy jak wygląda krew w kale Lazy to Ty powinnas wiedzieć bo widzialaś ;) ale zasada jest taka, jak krew jest żywo czerwona - świerza to znaczy, ze osobnik krwawi z dolnego odcinka przewodu pokarmowego, jak krew jest strawiona to z gornego odcinka przewodu pokarmowego, Takim środkiem przewodu pokarmowego jest żoładek/dwunastnica ;) Ha cwaniara:eviltong: Tylko ja nie jestem pewna czy ten kał zabarwiony w niektórych momentach na czerwono to krew...ma kolor taki ani bardoz jasny ani ciemny. Ciemniejsyz od marchewki ale jasniejszy duzo od buraka. I to nie jest tak ze na całej kupie tylko na kilku kawałakch, tych co wyszły później z odbytu. I jak sie ta kupe oglada (mam ja w domu:cool3: ) to ta "krew" jest jakby w całej kupie a ie tylko na wierzchu...zaraz dzwonei do weta. Quote
LAZY Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Mamy wyniki z rozmazu krwi zNiemiec...BIAłACZKA LIMFATYCZNA! Wyników szpiku nie ma...ale czar prysł!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
00000 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Właśnie wysłałam posta, jak bardzo cieszę się, że stan Lazy się poprawił i że jest nadzieja...musiałam go wykasować... :shake: Paulina ściskam ciepło. Właściwie to sama teraz sobie chlipię. Utul Lazy od nas. Quote
sylwiaskalska Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 LAZY napisał(a):Mamy wyniki z rozmazu krwi zNiemiec...BIAłACZKA LIMFATYCZNA! Wyników szpiku nie ma...ale czar prysł!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Paulinka tak bardzo mi przykro :( wysłałam do Ciebie maila Quote
Recommended Posts