XXL Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 LAZY napisał(a):XXL łatwo tobie mówic jakby mialo byc dobrze to leukocyty by spadaly i by sie polepszalo a nie pogarszalo:( Dobrze ze jutro Paulinka wraca chociaz Lazunia tak tesknic nie bedzie i ona juz was bedzie informowac ja juz sily nie mam... asiu nie ochszaniaj mnie bo jestem pewien ze bedzie dobrze ... bo moim zdaniem nie ma innego wyscia bedzie dobrze i tyle ! Quote
asher Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 O Boże :-( Lazy, nie dawaj się choróbsku!!! :kciuki: Quote
ewelinabuck Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Lazy nie poddawaj sie buck trzyma za ciebie kciuki:placz: ;) Quote
Agga Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Rozmawiałam dziś przez tel z Pauliną. Jest przybita.Starałam sie ją pocieszyć ale to sie tak nie da. Samej mi się łzy cisęły. Wiem co przezywaj. Najgorsze jest jak nasze pupilki zaczynaja chorować.Mam nadziej, że to tylko zły sen, że to nie prawda. Ze nie bedą złe wyniki, a przynajmniej nie bedzie tego co wet podejrzewa:placz: Paulinko z rodziną - trzymajcie sie. Wierze, że Lazy wróci do zdrowia. Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 To poprostu nie mozliwe :shake: Ja nie wierze :shake: Caly czas mam nadzieje, ze to jednak nie "to" :shake: sylwiaskalska napisał(a):Pika ta ryba była na stadionie tam gdzie chodzimy na stadionie a tam wiele rzeczy mozna znaleźć czasami - mój Tekila ja wąchał ale na szczęście nie dziabnął :angryy: aha to przepraszam za zamieszanie :oops: ale czlowiekowi glupie mysli czasami przychodza :roll: Quote
LAZY Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Wróciłam. Wyników jeszcze nie ma. Ja jestem przerażona jej stanem:placz: Ciagle chodzi,,,,,,,,,,,,, kuleje na tylna łapke jakby jakis skurcz ja łapał (czy to moz ebyc działanie sterydu?). Ma prawie 39 stopni. Ma ochote wyjsc na dwór ale siły jej na dłuzsze spacery nie pozwalaja. Ja nastawiłam sie na najgorsze....widze ze mi pies marnieje w oczach. Za co do cholery????????:placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Paulina - nie nastawiaj się na najgorsze błagam - musisz wierzyć, że LAZY wyzdrowieje!!!!! Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Paulinko nie mozesz tak mówic :shake: Musimy wierzyc.... do konca :shake: Quote
LAZY Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Staram sie wierzyc ale to trudne! nie widzicie jej cierpiacych oczu mówiacych pomóz mi! A ja nie potrafie jej pomóc. Teraz sie uspokoiła i lezy, wcześniej nie mogła znaleźć sobie miejsca. Kręciła sie strasznie. Nawet na 1 minutke sie nie połozyła i strasznei dyszała. Teraz lezy i spi...Nie ma siły wstac. Pomimo ze w miare je. Ze schodów nie zejdzie kazde wstanie jest ciezkie. Czekam na wyniki... Mam prosbe do warszawiaków!!! Kto pofatyguje sie na SGGW i dowie sie o leczenie białaczki. Koszty, rokowania i wszystko czego sie da? Quote
r_2005 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 LAZY, poczekaj na wyniki, na razie nie zakładaj najgorszego. Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 jejku LAZ tak Ci współczuję - kiedy będą wyniki? trzymam cały czas :kciuki: żeby to nie była białaczka Quote
LAZY Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Wyniki najwcześniej jutro...ale co to może byc innego jak nie białaczka???:placz: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Kurcze ja moge podjechać na SGGW, ale dopiero w weekend :oops: jak się nie znajdzie ktoś wczesniej i blizej mieszkający to podjade ;) Quote
LAZY Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 PIKA napisał(a):Kurcze ja moge podjechać na SGGW, ale dopiero w weekend :oops: jak się nie znajdzie ktoś wczesniej i blizej mieszkający to podjade ;) Byłabym cholernie wdzięczna! Mysle ze do tego czasu powinny byc wszystkie wyniki. Quote
anetta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 O matko! Lazy, musisz wyzdrowiec! Nie rob tego swojej pani :bigcry: Quote
00000 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 To jest jak jakiś zły sen - Sarcia, Bogar, Pagaj i teraz Lazy... Bardzo nam smutno ........... Lazy ściskamy Cię ciepło. Utul sunię od nas mocno. Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 LAZY napisał(a):Byłabym cholernie wdzięczna! Mysle ze do tego czasu powinny byc wszystkie wyniki. to obiecuje że pojadę w sobotę, chyba że naprawdę sie ktoś znajdzie wczesniej lub blizej mieszkający, bo ja w tygodniu to mam przesrane :shake: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Paulinko ...trzymam z całych sił kciuki zeby to było tylko jakieś paskudne zatrucie z którego Lazy się wymiga :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Paulinko, dopiero się dowiedziałam :shake: Trzymaj się! Trzymajcie się obie! Mam nadzieję, że będzie dobrze, oby tak było! Życzę z całego serca :calus: Quote
asher Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Paulina, jutro podjadę i zapytam. A moze zadzwoń do dr Jagielskiego, to onkolog, więc o białaczce na pewno ma pojęcie... Zaraz ci znajdę namiary. Zapytam też Flaire, jej weterynarz jest pasjonatem onkologii, więc na pewno też pomoże. Podaj mi na priw wszystkie wyniki badań Lazy, dokładnie opisz wszystkie objawy. Podaj mi też telefon do siebie. Boże, trzymam kciuki z całych sił... ps. lekarz definitywnie wykluczył zatrucie? Quote
asher Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Tutaj znajdziesz namiary na Jagielskiego http://www.bialobrzeska.waw.pl/ Śmiało dzwoń i pytaj, to ludzki lekarz, na pewno pomoże. Czy na SGGW mam iśc do kogoś konkretnego? Quote
mmbbaj Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 asher napisał(a):Tutaj znajdziesz namiary na Jagielskiego http://www.bialobrzeska.waw.pl/ Śmiało dzwoń i pytaj, to ludzki lekarz, na pewno pomoże. On przyjmuje w tej lecznicy na Białobrzeskiej! To bardzo blisko ode mnie, do tej lecznicy chodzimy z Bajanem! Gdyby trzeba było tam coś to chętnie pomogę! Słyszałam, że to świetny lekarz! Quote
Sabina1 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja jestem codziennie na SGGW, bo tam pracuję. Do budynku kliniki mam parę kroków. Paulinko, możesz dysponować moją osobą. Dopiero przeczytałam. chętnie pomogę. Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Paulina , tu jest link do KRAKWETU / Patka ci o nim pisała / http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=7 Quote
Recommended Posts