Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
XXL łatwo tobie mówic jakby mialo byc dobrze to leukocyty by spadaly i by sie polepszalo a nie pogarszalo:( Dobrze ze jutro Paulinka wraca chociaz Lazunia tak tesknic nie bedzie i ona juz was bedzie informowac ja juz sily nie mam...

asiu nie ochszaniaj mnie bo jestem pewien ze bedzie dobrze ... bo moim zdaniem nie ma innego wyscia bedzie dobrze i tyle !

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dziś przez tel z Pauliną. Jest przybita.Starałam sie ją pocieszyć ale to sie tak nie da. Samej mi się łzy cisęły. Wiem co przezywaj. Najgorsze jest jak nasze pupilki zaczynaja chorować.Mam nadziej, że to tylko zły sen, że to nie prawda. Ze nie bedą złe wyniki, a przynajmniej nie bedzie tego co wet podejrzewa:placz: Paulinko z rodziną - trzymajcie sie. Wierze, że Lazy wróci do zdrowia.

Posted

To poprostu nie mozliwe :shake: Ja nie wierze :shake:
Caly czas mam nadzieje, ze to jednak nie "to" :shake:

sylwiaskalska napisał(a):
Pika ta ryba była na stadionie tam gdzie chodzimy na stadionie a tam wiele rzeczy mozna znaleźć czasami - mój Tekila ja wąchał ale na szczęście nie dziabnął :angryy:

aha to przepraszam za zamieszanie :oops: ale czlowiekowi glupie mysli czasami przychodza :roll:

Posted

Wróciłam. Wyników jeszcze nie ma. Ja jestem przerażona jej stanem:placz: Ciagle chodzi,,,,,,,,,,,,, kuleje na tylna łapke jakby jakis skurcz ja łapał (czy to moz ebyc działanie sterydu?). Ma prawie 39 stopni. Ma ochote wyjsc na dwór ale siły jej na dłuzsze spacery nie pozwalaja. Ja nastawiłam sie na najgorsze....widze ze mi pies marnieje w oczach. Za co do cholery????????:placz: :placz: :placz:

Posted

Staram sie wierzyc ale to trudne! nie widzicie jej cierpiacych oczu mówiacych pomóz mi! A ja nie potrafie jej pomóc. Teraz sie uspokoiła i lezy, wcześniej nie mogła znaleźć sobie miejsca. Kręciła sie strasznie. Nawet na 1 minutke sie nie połozyła i strasznei dyszała. Teraz lezy i spi...Nie ma siły wstac. Pomimo ze w miare je. Ze schodów nie zejdzie kazde wstanie jest ciezkie. Czekam na wyniki...

Mam prosbe do warszawiaków!!! Kto pofatyguje sie na SGGW i dowie sie o leczenie białaczki. Koszty, rokowania i wszystko czego sie da?

Posted

PIKA napisał(a):
Kurcze ja moge podjechać na SGGW, ale dopiero w weekend :oops: jak się nie znajdzie ktoś wczesniej i blizej mieszkający to podjade ;)

Byłabym cholernie wdzięczna! Mysle ze do tego czasu powinny byc wszystkie wyniki.

Posted

To jest jak jakiś zły sen - Sarcia, Bogar, Pagaj i teraz Lazy...
Bardzo nam smutno
...........

Lazy ściskamy Cię ciepło.
Utul sunię od nas mocno.

Posted

LAZY napisał(a):
Byłabym cholernie wdzięczna! Mysle ze do tego czasu powinny byc wszystkie wyniki.

to obiecuje że pojadę w sobotę, chyba że naprawdę sie ktoś znajdzie wczesniej lub blizej mieszkający, bo ja w tygodniu to mam przesrane :shake:

Posted

Paulinko, dopiero się dowiedziałam :shake: Trzymaj się! Trzymajcie się obie! Mam nadzieję, że będzie dobrze, oby tak było! Życzę z całego serca :calus:

Posted

Paulina, jutro podjadę i zapytam. A moze zadzwoń do dr Jagielskiego, to onkolog, więc o białaczce na pewno ma pojęcie... Zaraz ci znajdę namiary. Zapytam też Flaire, jej weterynarz jest pasjonatem onkologii, więc na pewno też pomoże. Podaj mi na priw wszystkie wyniki badań Lazy, dokładnie opisz wszystkie objawy. Podaj mi też telefon do siebie.
Boże, trzymam kciuki z całych sił...

ps. lekarz definitywnie wykluczył zatrucie?

Posted

asher napisał(a):
Tutaj znajdziesz namiary na Jagielskiego
http://www.bialobrzeska.waw.pl/
Śmiało dzwoń i pytaj, to ludzki lekarz, na pewno pomoże.

On przyjmuje w tej lecznicy na Białobrzeskiej! To bardzo blisko ode mnie, do tej lecznicy chodzimy z Bajanem! Gdyby trzeba było tam coś to chętnie pomogę! Słyszałam, że to świetny lekarz!

Posted

Ja jestem codziennie na SGGW, bo tam pracuję. Do budynku kliniki mam parę kroków. Paulinko, możesz dysponować moją osobą. Dopiero przeczytałam. chętnie pomogę.