LAZY Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Oto dowód, że moja suńcia już lula... :wink: Pobawiłam się troszke kolorkami... :wink: Teraz nawet chrapie... :wink: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ojej ale jestes beeeeeee nawet jejnie przykryjesz ;) slodziutka Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Wyglada na to ze jej wygodnie :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):ojej ale jestes beeeeeee nawet jejnie przykryjesz ;) slodziutka My nie mamy gołych cycoszków i pod kołderka robi się nam za gorąco... :wink: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahahahaha tak wypominaj mi wypominaj ze z szyciem futerka nie zdazylam ;) hahahahahhaha Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):hahahahahaha tak wypominaj mi wypominaj ze z szyciem futerka nie zdazylam ;) hahahahahhaha Bez obaw. My juz futerko zbieramy dla Was, za rok juz nie dasz plamy :wink: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahahha dzieki musze sobie kupi duzo kropleki czy czegos zeby zlepic to cale futerko przylepiec poszedl na kaczorka 8) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):ojej ale jestes beeeeeee nawet jejnie przykryjesz ;) slodziutka My nie mamy gołych cycoszków i pod kołderka robi się nam za gorąco... :wink: no ba.... za to nasze maja cycuszki i trzeba je okrwac kołderka Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahaha nio swiete slowa ale dla nas Wlochacze robia zbiorke i w nastepna zime Szpila bedzie miala cycki jak Yeti ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='dbsst']hahahaha nio swiete slowa ale dla nas Wlochacze robia zbiorke i w nastepna zime Szpila bedzie miala cycki jak Yeti ;) ahhaahha jesu dbsst poryczałm sie ze smiechu :lol: Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):hahahaha nio swiete slowa ale dla nas Wlochacze robia zbiorke i w nastepna zime Szpila bedzie miala cycki jak Yeti ;) Hahaha...ja tylko nie weim czy jej takie Yetowe cycuszki przypadną do gustu... :wink: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):no co :-? prawde mowie dbsst spoko, ja to musze zobaczyc... Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahahoki ale musisz osobiscie zjawic sie w wawce :evilbat: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):hahahahoki ale musisz osobiscie zjawic sie w wawce :evilbat: oki nie ma sprawy... hihihi owłosione cycyki Szpilki :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hihihih oki licze ze Lazy szybko wysle tiry do mnie i zaczynam dziergac ;) Quote
LAZY Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 dbsst napisał(a):hihihih oki licze ze Lazy szybko wysle tiry do mnie i zaczynam dziergac ;) Bez obaw niedlugo pierwszego pośle, ale Ty placisz za transport... :lol: Quote
dbsst Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 spoko spoko czego sie nie robi dla wlochatych cycochow ;) Quote
LAZY Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Pani mia dzisiaj kiepski humorek, więc robiła sobie ze mnie jaja :lol: Quote
LAZY Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 dbsst napisał(a):hahahahhahaha biedna Lazy Aż tak widać jaka była nieszczęśliwa...hihihi... :evilbat: Quote
zaba14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='dbsst'] nie no wcale nie widac :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
LAZY Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Obiecane fotki...co prawda nie Gubałówka bo plany nam się zmieniły, ale zdjecia sa: Zgadnijcie co to? :lol: Tak to moja sunia, tylko jakaś taka niepełna była... :wink: Co tam dla mnie masz? Jak zrobię głupią mine to mi dasz? Tyle to trwa, że aż usiądę... A to ja...smycz na pasie zapięta i kulka w dłoni. Pełny rynsztunek... :wink: Quote
Recommended Posts