mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 asher napisał(a):Nie!!! :p Macie teraz latać po Szzcecinie i szukac małego bulika do obfocenia! To skandal, ja juz sobie wielkie nadzieje narobiłam i CO??? :angryy: Dobrze gada, nalać jej!! :drinking: :drinking: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Raczej nalać mi :oops: bo to ciapnełam ze to bulek :( A o to spotkanko- zdjęcia troche mi nie wyszły :oops: :oops: Lazy i jej gang Olsena :cool1: Nasz Główny bohater - na poszukiwaniach skarbu :cool1: Zawsze ma pełne skupienie :cool3: zawsze na czele A to nasz dzielna Agrafka Ocho chyba ktoś idzie ? Lazy wysłała na zwiad i czeka na raport Dzielny Tekila znalazł skarb :cool1: :lol: To się nazywa maskowanie w terenie Lazy sprawdza skarb Ktoś tu jest samolubny - Kobietom się ustepuje Tekilka Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No oddaj ten Patyk Co za upraciuch A Agraweczka taka spokojna :) Lazy i Koło Oczywiście zdradze wam że to Koło ciagnęła nasza Dzielna Agrawka a Lazy jakby jej nie pomagała :cool1: :cool3: Strajk - nigdzie nie ide A to nasz nowy kamracik :) mały tak szalał że zrobić mu zdjęcie to cud :lol: Ale Agrawka go dopadła Szaleńswto na całego :) Mały Kamracik :) Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ale suuper spacerek jak zawsze :multi: Foteczki śliczne, a psy cudowne!! :loveu: hahaah Ci to maja zabaweczke! Patyczek :evil_lol: :evil_lol: A z Tekilki to prawdziwy gentelman :shake: :evil_lol: Maly Ascik kochaniutki :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 mrowka napisał(a):hahaah Ci to maja zabaweczke! Patyczek :evil_lol: :evil_lol: A z Tekilki to prawdziwy gentelman :shake: :evil_lol: Maly Ascik kochaniutki :loveu: No straszny ten mój gentelmen :mad: :cool1: Oczywiście Tekila był w tym dniu tak nie znośny że dostał :x :talker::stormy-sad: od Panci . No straszny jest ostatnio. :roll: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No straszny ten mój gentelmen :mad: :cool1: Oczywiście Tekila był w tym dniu tak nie znośny że dostał :x :talker::stormy-sad: od Panci . No straszny jest ostatnio. :roll: Sylwia jak możesz!!! :angryy: Zostaw Ty mojego Tekilke w spokoju :mad::mad: :mad: On jkest przeca taki kochaniutki aniolek.. :loveu: :lol: Quote
LAZY Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 To juz stare zdjecia jeszcze z początków śniegu. Niestety nie miałam natchnienia zeby je wstawic, wiec robie to teraz. Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No nie , tylu zdjęć na raz to u Lazy jeszcze nie było :crazyeye: Quote
asher Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hahaha, widzę, że Lazy nawet w zimie nie rezygnuje ze swojego ulubionego zajęcia - kopania dołków? :lol: ps. moje też nie :roll: :lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Namiętna kopaczka ? Zapraszam wiosną do ogrodu ;) Quote
LAZY Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Pysia napisał(a):Namiętna kopaczka ? Zapraszam wiosną do ogrodu ;) Bardzo chętnie, ale ze te dołki nadadzą sie do czegokolwiek to nie gwarantuje. A Lazy tutaj nie kopie dołków tylko niszczy bałwanka:lol: Quote
asher Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A co jej biedny bałwanek zawinił? :shake: Mój Bugajski bałwanków się boi :roll: Ale nie wszystkich, nie wiem, od czego to zalezy, może od staranności wykonania? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Maluszek ma super rozłozone białe plamki ;) Quote
LAZY Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maluszek ma super rozłozone białe plamki ;) On ma cudowne umaszczenie! Jest poprostu boski! Asher Lazy tego bałwana chciała zniszczyc dzien wczesniej (ale ze był naprawd eładny-miał nawet krawat! to jej nie pozwoliłam). Ale tego dnia juz byl zniszczony i lazy tylko konczyła robote:) Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 asher napisał(a):A co jej biedny bałwanek zawinił? :shake: Mój Bugajski bałwanków się boi :roll: Ale nie wszystkich, nie wiem, od czego to zalezy, może od staranności wykonania? :evil_lol: No właśnie !Biedny bałwanek...Odczuwam empatie...;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):No właśnie !Biedny bałwanek...Odczuwam empatie...;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ehhh...niestety jak Lazy widzia bałwanka tudziez onna duzoa kule sniegu to MUSi ja zniszczyc! A ile ma przy tym radosc:diabloti: Quote
kinga.l Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 LAZY : Chętnie zobaczę więcej fotek :cool3: PS . Zapraszam do mojej nowo założonej galeri mojego psiaka :p Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 LAZY napisał(a):Ehhh...niestety jak Lazy widzia bałwanka tudziez onna duzoa kule sniegu to MUSi ja zniszczyc! A ile ma przy tym radosc:diabloti: Biedne bałwanki ;) Moja poprzednia ŚP suczka ONka tezniszczyła z wielką zapalczywoscią wytwory śniegowe :lol: Quote
LAZY Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Dzisiaj byliśmy na dogomaniackim spacerku.l Oto kilka fotek:) Teki ze swoja piłeczka... Abra próbująca zdjąc kaganiec! Lazy z koleżanka Wega...(a była taka malutka) Dobra nie chcesz sie ze mna bawic to sobie pójde! Quote
Inez Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A czemu Abra w kagańcu? :cool1: Szkoda że nie mogłam z wami pójść, niestety jestem zawalona nauką :placz: Sliczne fotki! :) Quote
Recommended Posts