LAZY Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Spoko Tomek:) Dziękuje za kwiaty:) A oto kilak fotek z wczorajszego spacerku wieczornego..stad jakosc kiepska:roll: Jak widać spotkaliśmy Reksia! Reszta jutro:) Quote
XXL Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='LAZY']Spoko Tomek:) Dziękuje za kwiaty:) A oto kilak fotek z wczorajszego spacerku wieczornego..stad jakosc kiepska:roll: Jak widać spotkaliśmy Reksia! Reszta jutro:) co tak malo dzis wrzuc :) Quote
LAZY Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Wrzucam jeszcze pare. jutro mam nadzieje na jakas sesyjke w dzień. Czy widać, ze schudłam? Quote
asher Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='LAZY'] Czy widać, ze schudłam? Widać!!! :klacz: Piekne ma Lazy wcięcie w talii :) Sabina też schudła! Cały kilogram :lol: A w czwartek weterynarz po obmacaniu Sabiny nazwał ją "chudzinką" :crazyeye: :lol: Quote
Maga100 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='asher']A w czwartek weterynarz po obmacaniu Sabiny nazwał ją "chudzinką" :crazyeye: :lol: Właśnie, dzisiaj pani w sklepie dla zwierząt zapytała się mnie, czemu leon ma takie zapadnięte boki :roll: :angryy: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ja chciałam zapytać, czy to jakas nowa moda na DG panuje ??? Moda na WYNISZCZONE psy ??? Paulina - proszę zastosowac Lazy dietę south beach ! :cool1: Bedzie miała jeszcze ładniejsze wcięcie ! Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz: No ! Jedna NORMALNA ! :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 asher napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt:no i czego hihasz , myślisz jak się Ozzulec czuje jak ja dzwoniąc do weta mówię nie przedstawiając się nazwiskiem , które i tak facetowi nic nie mówi : ,,Dzień dobry , ja byłam u pana doktora wczoraj z Klockiem .....''no jak myślisz :angryy::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz: No ładnie..Podpadasz mi coraz bardziej :evil_lol: Quote
asher Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no i czego hihasz , myślisz jak się Ozzulec czuje jak ja dzwoniąc do weta mówię nie przedstawiając się nazwiskiem , które i tak facetowi nic nie mówi : ,,Dzień dobry , ja byłam u pana doktora wczoraj z Klockiem .....''no jak myślisz :angryy::evil_lol: Alu, przestań, bo pianiem obudzę sąsiadów!!! :roflt: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 asher napisał(a):Alu, przestań, bo pianiem obudzę sąsiadów!!! :roflt::crazyeye: a co kupiłaś koguta ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No ! Jedna NORMALNA ! :lol: :lol: :lol: odezwawszy się ta, co ma grube psy :angryy: :cool1: Quote
LAZY Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Haniu a co to za nowa dieta na te lepsze wcięcie?:roll: Zaraz ide z Sylwia na spacerek i biore aparat, ale czy zrobie choc jedno zdjecie nie gwarantuje bo jest minus 14!!!!!:angryy: Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']:oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz:No ! Jedna NORMALNA ! :lol: :lol: :lol: A ja to co? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']no i czego hihasz , myślisz jak się Ozzulec czuje jak ja dzwoniąc do weta mówię nie przedstawiając się nazwiskiem , które i tak facetowi nic nie mówi : ,,Dzień dobry , ja byłam u pana doktora wczoraj z Klockiem .....''no jak myślisz :angryy::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Ala nie przejmuj sie :lol: Jak Ozzy ma się dobrze , jest chętny do biegania to widocznie ten typ tak ma i juz ;) Ja nawet jakbym chciala to i tak więcej żacia Sabie nie ogranicze, bo ona i tak malo zjada jak na tak duzego psa :roll: Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA']Ja nawet jakbym chciala to i tak więcej żacia Sabie nie ogranicze, bo ona i tak malo zjada jak na tak duzego psa :roll:No popatrz, to zupełnie tak jak ja :cool1: Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='asher']No popatrz, to zupełnie tak jak ja :cool1: O! :-o to duzo macie ze sobą wspolnego :eviltong: :lol::lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No trzeba odświerzyć ten temacik- zdjęcia wczorajsze :) Czego tam szukasz Lazy :) ? Uwaga Wilkołak się skrada :lol: Dwie latareczki Uśmiech prosze :) Smaczny patyczek :) Najwazniejsze to pełne skupienie :) :cool1: :lol: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ale usmiechnieta ta nasza Lazy :multi: :loveu: Krolewna Sniezka :loveu: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='asiunia'] Biedny głodzony pies...:shake: Rzeczwiscie :evil_lol: Minę ma jakby chciała powiedzieć " nareszcie dorwałam coś do jedzenia ":evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Bo to dlatego że Lazy jest na diecie :cool1: :cool3: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Bo to dlatego że Lazy jest na diecie :cool1: :cool3: Jeszcze mi powiedz która Lazy :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):Jeszcze mi powiedz która Lazy :evil_lol: No tak słuszna uwaga :cool3: :lol: - No Nasza Lazy - Onek na diecie jest :) Quote
Recommended Posts