Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Spoko Tomek:)
Dziękuje za kwiaty:)
A oto kilak fotek z wczorajszego spacerku wieczornego..stad jakosc kiepska:roll:

Jak widać spotkaliśmy Reksia!

Reszta jutro:)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Spoko Tomek:)
Dziękuje za kwiaty:)
A oto kilak fotek z wczorajszego spacerku wieczornego..stad jakosc kiepska:roll:

Jak widać spotkaliśmy Reksia!

Reszta jutro:)

co tak malo dzis wrzuc :)

Posted

[quote name='LAZY']
Czy widać, ze schudłam?

Widać!!! :klacz: Piekne ma Lazy wcięcie w talii :)

Sabina też schudła! Cały kilogram :lol:
A w czwartek weterynarz po obmacaniu Sabiny nazwał ją "chudzinką" :crazyeye: :lol:

Posted

[quote name='asher']A w czwartek weterynarz po obmacaniu Sabiny nazwał ją "chudzinką" :crazyeye: :lol:

Właśnie, dzisiaj pani w sklepie dla zwierząt zapytała się mnie, czemu leon ma takie zapadnięte boki :roll: :angryy:

Posted

Ja chciałam zapytać, czy to jakas nowa moda na DG panuje ??? Moda na WYNISZCZONE psy ??? Paulina - proszę zastosowac Lazy dietę south beach ! :cool1: Bedzie miała jeszcze ładniejsze wcięcie !

Posted

asher napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:
no i czego hihasz , myślisz jak się Ozzulec czuje jak ja dzwoniąc do weta mówię nie przedstawiając się nazwiskiem , które i tak facetowi nic nie mówi : ,,Dzień dobry , ja byłam u pana doktora wczoraj z Klockiem .....''no jak myślisz :angryy::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz:

No ładnie..Podpadasz mi coraz bardziej :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no i czego hihasz , myślisz jak się Ozzulec czuje jak ja dzwoniąc do weta mówię nie przedstawiając się nazwiskiem , które i tak facetowi nic nie mówi : ,,Dzień dobry , ja byłam u pana doktora wczoraj z Klockiem .....''no jak myślisz :angryy::evil_lol:

Alu, przestań, bo pianiem obudzę sąsiadów!!! :roflt:

Posted

Haniu a co to za nowa dieta na te lepsze wcięcie?:roll:
Zaraz ide z Sylwia na spacerek i biore aparat, ale czy zrobie choc jedno zdjecie nie gwarantuje bo jest minus 14!!!!!:angryy:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']:oops:a na Ozzulca wet woła ,,O Klocek przyjechał '':placz::placz::placz:No ! Jedna NORMALNA ! :lol: :lol: :lol: A ja to co? :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']no i czego hihasz , myślisz jak się Ozzulec czuje jak ja dzwoniąc do weta mówię nie przedstawiając się nazwiskiem , które i tak facetowi nic nie mówi : ,,Dzień dobry , ja byłam u pana doktora wczoraj z Klockiem .....''no jak myślisz :angryy::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:

Ala nie przejmuj sie :lol:
Jak Ozzy ma się dobrze , jest chętny do biegania to widocznie ten typ tak ma i juz ;)
Ja nawet jakbym chciala to i tak więcej żacia Sabie nie ogranicze, bo ona i tak malo zjada jak na tak duzego psa :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Ja nawet jakbym chciala to i tak więcej żacia Sabie nie ogranicze, bo ona i tak malo zjada jak na tak duzego psa :roll:No popatrz, to zupełnie tak jak ja :cool1:

Posted

No trzeba odświerzyć ten temacik- zdjęcia wczorajsze :)

Czego tam szukasz Lazy :) ?

Uwaga Wilkołak się skrada :lol:

Dwie latareczki

Uśmiech prosze :)

Smaczny patyczek :)

Najwazniejsze to pełne skupienie :) :cool1: :lol:

Posted

[quote name='asiunia']
Biedny głodzony pies...:shake:
Rzeczwiscie :evil_lol: Minę ma jakby chciała powiedzieć " nareszcie dorwałam coś do jedzenia ":evil_lol: