malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):ale u mnie jedna z nas ma gole cycochy ;) hihihi debest czemu latasz po dworze z gołymi cyckami????? :o A to nie wiesz, że zimno ujędrnia piersi? no to co za ujędrnianie jak powiedziała że nie pójdzie bo za zimno :roll: Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):ale u mnie jedna z nas ma gole cycochy ;) hihihi debest czemu latasz po dworze z gołymi cyckami????? :o Wariatki :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Nawet jakiś kolega się znalazł...(teraz jesteśmy na terenach lasku obok wybiegu dla psów) Marcin się poświęcil i rzucał suni śnieżki! Ładnie prawda? Starał się Marcinek... :wink: Z tego spacerku to już wszystkie fotki. Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 aleee była zabawa :angel: elegancko :D a to się Perełka namęczył :evilbat: :wink: LAZ jak Ci się z tego skończyły fotki to dawaj z następnego 8) Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):aleee była zabawa :angel: elegancko :D a to się Perełka namęczył :evilbat: :wink: LAZ jak Ci się z tego skończyły fotki to dawaj z następnego 8) Ja fotki wstawiam na bieżąco..i niestety już nie mom... :( Ale nadrobię... :evilbat: Tylko Perełce nic nie mówcie...hihih... Quote
00000 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :o Ale szok :lol: Jak ładnie się Marcinek z Lazy bawi.... Normalnie on ją chyba uwielbia, tylko przed Tobą udaje, że jest inaczej 8) :lol: Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Pagaj napisał(a)::o Ale szok :lol: Jak ładnie się Marcinek z Lazy bawi.... Normalnie on ją chyba uwielbia, tylko przed Tobą udaje, że jest inaczej 8) :lol: Tak to sobie tłumacz... :evilbat: Ja muszę takie spacery kupowac...nawet nie pytaj czym... :oops: :wink: Quote
saJo Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY Masz czaderska ONke!Chcialabym ja kiedys zobaczyc na zywo.A jak z agility?Robicie cos,czy sie rozmyslilas? Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Z braku czasu...( a w zasadzie to moze jedynei wymowka) jakos nei dotarlysmy jeszcze na szkolenie. A szkoda...teraz Lazy sie przytylo po sterylce i obawiam sie ze poki nei schudnie to skoko bylyby zbyt duzym wysilkiem na stawy. Poki co cwiczymy amatorsko na wybiegu dla psów na mneijszych rpzeszkodach. Quote
saJo Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY napisał(a):Z braku czasu...( a w zasadzie to moze jedynei wymowka) to tylko wymowka! Idz z nia na 2-3 treningii(jak ja odchudzisz oczywiscie),a zobaczysz ze nagle znajdziesz mnostwo czasu na treningii.A ja moze ja zobacze kiedys na zawodach? Psiura jest swietna! Quote
00000 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY napisał(a):Ja muszę takie spacery kupowac...nawet nie pytaj czym... :oops: :wink: Hihihi, ale to przecież przyjemne jest.... 8) :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
anetta Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :angel: ooo jakie ladna zima w Szczecienie :D Lazy sie wybiegala, panie chyba troszke mniej :lol: Ale za to namachalisice sie rekoma :lol: Super zdjeia :sweetCyb: Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 No no no i Perelka sie znalazl :angel: Zdjecia suuper!! Piekna zima u Was.. (chociaz u mnie tez nie lepsza-snieg pruszy :-? ) Quote
adda Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY napisał(a):Ja muszę takie spacery kupowac...nawet nie pytaj czym... :oops: :wink: Ciałem :D A często tak spacerujecie :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Ja muszę takie spacery kupowac...nawet nie pytaj czym... :oops: :wink: Ciałem :D A często tak spacerujecie :lol: :lol: :lol: :roflt: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):ale u mnie jedna z nas ma gole cycochy ;) hihihi debest czemu latasz po dworze z gołymi cyckami????? :o Wariatki :lol: :lol: :lol: hahaha odrazu wariatki przeciez psa w potrzebie nie zostawie ;) Lazy extra wszyscy wlasciciele obrosnietych psow proszenie o zbieranie "odpadkow siersciowych" na rzecz mojej Szpilki i jej przyszlorocznego zimowego wdzianka ;) :lol: 8) Quote
adda Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 malawaszka napisał(a): :roflt: No co? Wywiad środowiskowy robię :oops: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a): :roflt: No co? Wywiad środowiskowy robię :oops: Wariatki :lol: :wink: Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Ja muszę takie spacery kupowac...nawet nie pytaj czym... :oops: :wink: Ciałem :D A często tak spacerujecie :lol: :lol: :lol: Za rzadko, bo nie schudłam tyle co KORONA :wink: Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 a zgadnijcie co ja widziałam :angel: :angel: :angel: filmik jak LAZY sobie śmigapo śnieżnych plażach :angel: :angel: :angel: :D :P Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 malawaszka napisał(a):a zgadnijcie co ja widziałam :angel: :angel: :angel: filmik jak LAZY sobie śmigapo śnieżnych plażach :angel: :angel: :angel: :D :P Fajnie skacze po tych zaspach co? :wink: Quote
adda Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY napisał(a):Za rzadko, bo nie schudłam tyle co KORONA :wink: No to KORONA zamieszania narobiła :evilbat: Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):a zgadnijcie co ja widziałam :angel: :angel: :angel: filmik jak LAZY sobie śmigapo śnieżnych plażach :angel: :angel: :angel: :D :P Fajnie skacze po tych zaspach co? :wink: bajerancko - jak przerośnięty zając :multi: :D Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 trzeba ładnie LAZY poprosić żeby wysłała :D Quote
Recommended Posts