LAZY Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):LAZY napisał(a):asher napisał(a):Hahaha, LAZY, to może lepiej idź spać :lol: Myslisz? Moze pojde... :roll: No nie ! Nie mów, że masz doła ... Proszę ... Nie miej doła :evil: :evil: :evil: To nie dół...to cos gorszego..rezygnacja życiowa..ale spoko...juz coraz lepiej (tak mysle) :roll: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 LAZY napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):LAZY napisał(a):asher napisał(a):Hahaha, LAZY, to może lepiej idź spać :lol: Myslisz? Moze pojde... :roll: No nie ! Nie mów, że masz doła ... Proszę ... Nie miej doła :evil: :evil: :evil: To nie dół...to cos gorszego..rezygnacja życiowa..ale spoko...juz coraz lepiej (tak mysle) :roll: to sie pewnie nazywa przesilenie jesienne czy jakos tak :lol: Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Jakie tam przesilenie! To sie nazywa FACET! :evil: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 LAZY napisał(a):Jakie tam przesilenie! To sie nazywa FACET! :evil: dawaj go ruskie bandziory juz mu pokarza gdzie raki zimuja Quote
sylwiaskalska Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hmm Facet powiadasz to ja wstawiam kawał na rozbawienie :) Rozmawiają marchewka, ogórek i penis Marchewka: - Ja to mam przerąbane. Ledwie urosnę a juz mnie zrywają i wrzucają do sałatki Ogórek: - Ja to dopiero mam przerąbane. Ledwo urosne a już mnie zrywają, wrzucają do słoika z octem gdzie siedze w zamknięciu, a ajk mnie tylko wyjmą to wrzucają do sałatki. Penis: - Co wy tam wiecie. Ja to mam przerąbane. Ledwie urosnę a już zakładają mi plastikowy worek na głowe. Wsadzają do ciemnego miejsca i tłuką głową o ściany az się porzygam i zemdleję. Znalzałam tez zdjęcia Lazy :) jak sie powtórzyłam to sorki :) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 LAZY napisał(a):Jakie tam przesilenie! To sie nazywa FACET! :evil:Oj mam przeczucie że na Dogo to nam nie grozi Ptasia Grypa , ale jakaś zaraza o nazwie Facet/ no po kolei na tego bakcyla chorują :evilbat: / Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Jakie tam przesilenie! To sie nazywa FACET! :evil:Oj mam przeczucie że na Dogo to nam nie grozi Ptasia Grypa , ale jakaś zaraza o nazwie Facet/ no po kolei na tego bakcyla chorują :evilbat: / haha fajnie czuje sie jak bakteria :) :lol: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Jakie tam przesilenie! To sie nazywa FACET! :evil:Oj mam przeczucie że na Dogo to nam nie grozi Ptasia Grypa , ale jakaś zaraza o nazwie Facet/ no po kolei na tego bakcyla chorują :evilbat: / haha fajnie czuje sie jak bakteria :) :lol: :evilbat:lepiej tak niż zaraza :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):dbsst napisał(a):sie posiusialam z filmiku kosa hahahahha Agrafka to taka pchla zadziora ;) Można jeszcze dodać KIEROWNICZKA ZAMIESZANIA :lol: hahah a cop niech ma :) :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No to ja mam kawał tematyczny :evilbat: Dlaczego nazwałaś swojego psa: Łajdak? - Bo mam z tego powodu dużą przyjemność. Ile razy wołam go na ulicy, zawsze ogląda się za siebie kilku mężczyzn. Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hahaha :roflt: LAZY, i w siebie chcesz walić z powodu faceta? :o To nie lepiej w niego? :o :evilbat: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :lol: :lol: :lol: PS. A ja czekam na filmik :B-fly: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 mrowka napisał(a)::lol: :lol: :lol: PS. A ja czekam na filmik :B-fly: :o jak Lazy wali faceta :roll: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):mrowka napisał(a)::lol: :lol: :lol: PS. A ja czekam na filmik :B-fly: :o jak Lazy wali faceta :roll: yyy :oops: powiem tak, zadowole się kazdym :lol: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 mrowka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):mrowka napisał(a)::lol: :lol: :lol: PS. A ja czekam na filmik :B-fly: :o jak Lazy wali faceta :roll: yyy :oops: powiem tak, zadowole się kazdym :lol: to pozostaje ci czekac na lazy :P Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 XXL napisał(a):mrowka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):mrowka napisał(a)::lol: :lol: :lol: PS. A ja czekam na filmik :B-fly: :o jak Lazy wali faceta :roll: yyy :oops: powiem tak, zadowole się kazdym :lol: to pozostaje ci czekac na lazy :P więc czekam z niecierpliwością na lazy z różnymi filmikami 8) Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Mam filmiki!!! :lol: Ale z okładania faceta nie mam... Olcia ruskie to by sie naprawde rpzydały, chociaz z jego znajomoscia kynologii to pewno duzych pudli by sie nie przestraszył :lol: Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Dwa sępy!!! Toemk dziekuje za ciasto! Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 LAZY napisał(a):Mam filmiki!!! :lol: Ale z okładania faceta nie mam... Olcia ruskie to by sie naprawde rpzydały, chociaz z jego znajomoscia kynologii to pewno duzych pudli by sie nie przestraszył :lol: to niech sie ma na bacznosci bo ruskie ze wsi wrocily a tam inne zasady zachowania sie wobec innych panuja, sasiad sie wczoraj o tym juz przekonal :lol: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 yeeee :angel: yeeee :angel: yeee filmik!!! ooo i nawet sa dwie Lazy :angel: :drinking: ahhh a agrafka jak sprezyna hahaha :angel: Elmo :evil: a mi to ciasta nie dales... :evil: Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Mrówcia ciasteczko bylo pyszne!!! :D Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 LAZY napisał(a):Mrówcia ciasteczko bylo pyszne!!! :D :grab: nei wątpie.. :roll: Quote
Recommended Posts