malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :klacz: ale bajerancko :angel: :angel: :angel: Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Co do Marcina to poźniej powtarzał, że ejst dla nas(czyt. mnie i psa) za dobry...hihih Bo? :o Haha...przeciez dla niego pies w aucie to masakra! hihi...ale Lazy była grzeczna dzis i to bradzo. A ja musialam dzis pchac auto pod gorke! Bo tak ślizko, ze jak stanęlismy to nie dało rad podjechac... :o Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):A ja musialam dzis pchac auto pod gorke! Bo tak ślizko, ze jak stanęlismy to nie dało rad podjechac... :o :o LAZ Ty kruszynko????????? udało Ci się??? :o Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):LAZY napisał(a):A ja musialam dzis pchac auto pod gorke! Bo tak ślizko, ze jak stanęlismy to nie dało rad podjechac... :o :o LAZ Ty kruszynko????????? udało Ci się??? :o BA! Kiedys Twingo rozpedziłam do 15 km/h :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 extra foty Yeti hahahahhahahahahahahaha zima faceci zawsze jakos tak lgna do futerka hahahha Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='LAZY']Haha...przeciez dla niego pies w aucie to masakra! hihi...ale Lazy była grzeczna dzis i to bradzo. ... i nie kłaczyła :lol: A ja musialam dzis pchac auto pod gorke! Bo tak ślizko, ze jak stanęlismy to nie dało rad podjechac... :o :o A nie mogliście odwrotnie? TZ pcha a Ty w ciepełku gazu dodajesz? Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):zima faceci zawsze jakos tak lgna do futerka hahahha :oops: :oops: :oops: Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Idziemy pochodzić po lesie, w którym usadowiona jest Gubałówka. Marcin tańczy na śniegu! :wink: Zobaczcie jak tu ładnie biało! Lazy miała śnieg pod brzuch. A biegając za śneiżkami skakała jak zając! Ja nie ide! mi tu dobrze... :wink: Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 achh jak ja bym po takim lesie połaziła :angel: :P boskooo :D Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='LAZY']Haha...przeciez dla niego pies w aucie to masakra! hihi...ale Lazy była grzeczna dzis i to bradzo. ... i nie kłaczyła :lol: A ja musialam dzis pchac auto pod gorke! Bo tak ślizko, ze jak stanęlismy to nie dało rad podjechac... :o :o A nie mogliście odwrotnie? TZ pcha a Ty w ciepełku gazu dodajesz? Ja nie umiem prowadzic...a tak ślizko, ze balam sie ze nie wykrece... :oops: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ale fajowo a u nas tak wialo ze ja zrezygnowalam ze spacerku po lesie :( Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):ale fajowo a u nas tak wialo ze ja zrezygnowalam ze spacerku po lesie :( U nas tez strasznie wiało! Jak śnieg padał i iało to była taka zamiec, ze nie dało się isc, stąd te moje brwi... :wink: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ale u mnie jedna z nas ma gole cycochy ;) hihihi a wczoraj i u nas padalo tak ze nie widzialam gdzie ide super bylo i byl super pacerek ale nie bylo aparaciku :( Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Niestety dla Szpilki taka pogoda nie ejst najlepsza, za to Lazy ma w nosie mroz... :wink: Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):U nas tez strasznie wiało! Jak śnieg padał i iało to była taka zamiec, ze nie dało się isc Ale jakie rumieńce miałaś dzięki temu :D A Perełka bez rękawiczek :o Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):U nas tez strasznie wiało! Jak śnieg padał i iało to była taka zamiec, ze nie dało się isc Ale jakie rumieńce miałaś dzięki temu :D A Perełka bez rękawiczek :o Perełka rękwiczki zostawił w aucie! Ale na nastepnym postoju (dzis nie tylko na Gubałówce byliśmy :wink: ) przypomniałam mu o tym niezbędnym sprzęcie... Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Patrzcie jak biegnę a raczje skacze! W kogo rzucić? :lol: No i rzuciłam Lazy...teraz szuka... Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 To on sam sobie nie przypomniał :o Ja dzisiaj wyszłam na podwórze na chwilę psiurom zdjęcia zrobić, to myślałam, że nie wydolę bez rękawiczek, tak zimno było :roll: Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Nie, no śniegu to macie pod dostatkiem :o Lazy po sam brzuch brodzi :o Super! Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 adda napisał(a):To on sam sobie nie przypomniał :o Ja dzisiaj wyszłam na podwórze na chwilę psiurom zdjęcia zrobić, to myślałam, że nie wydolę bez rękawiczek, tak zimno było :roll: On w zime tylko w wyjątkowych sytuacjach nosi rękawiczki...az sama się dziwie... :o Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):On w zime tylko w wyjątkowych sytuacjach nosi rękawiczki...az sama się dziwie... :o :o To chyba musi być zima stulecia :lol: Quote
daga10011 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Lazy jak szczesliwa :P .A ja nie mam rekawiczek-bo mi wariaty zjadly :evilbat: Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):ale u mnie jedna z nas ma gole cycochy ;) hihihi debest czemu latasz po dworze z gołymi cyckami????? :o Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Ano zima stulecia pewno by go skłoniła do rękawiczek... Daga widzę, że Ty tego problemu już wcale nie masz... :wink: Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):ale u mnie jedna z nas ma gole cycochy ;) hihihi debest czemu latasz po dworze z gołymi cyckami????? :o A to nie wiesz, że zimno ujędrnia piersi? Quote
Recommended Posts