dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Jaki obrzydliweic ale ona potem sie ze mna buziaczukuje :lol: LAZy zebym ja cie kochana nie wywiozła do lasu...hihih A co w tym lesie robic będziemy? :evilbat: no nie zaczyna sie :lol: Agga sklada niemoralne propozycje :D a taka mila dziewczyneczka :D A moj TZ jest w Szczecinie teraz :D A co on w Szczecinie robi??? I czemu ja nic nie wiem??I czemu Ciebei z nim i ze Szpila nie ma?? Ja bym Was przenocowała!!! pojechal w delegacje :D z tym ze jutro jedzie do Gdanska :( jakby juutro jechal to ja bym sie z nim zabrala a tak to :( ............. hihi ale jeszcze kiedys pewnie bedzie jechal do Ciebie to sie moze z nim zabiore ;) Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Koneicznie sie z nim zabierz jak bedzie do mnie jechal!!! ja chetnie przyjuje wszystkich dogomaniaków! Z pobytu Dianki i Pawła u mnie bedzie bogata fotorelacja :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='LAZY']Koneicznie sie z nim zabierz jak bedzie do mnie jechal!!! ja chetnie przyjuje wszystkich dogomaniaków! Z pobytu Dianki i Pawła u mnie bedzie bogata fotorelacja :lol: :o ło to ja sie juz pakuje i lece ogladac foty takie uwielbiam naj naj naj :D zakrapiane ;) Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o i tu też Sodomia i Gomoria :evilbat: z topiku na topik przenosi sie ten sex temat ;) Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):o i tu też Sodomia i Gomoria :evilbat: z topiku na topik przenosi sie ten sex temat ;) A gdzie Wy tu ten sex widzicie? Jaka Sodomia? Jaka Gomoria??? :wink: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):o i tu też Sodomia i Gomoria :evilbat: z topiku na topik przenosi sie ten sex temat ;) A gdzie Wy tu ten sex widzicie? Jaka Sodomia? Jaka Gomoria??? :wink: dobla dobla my juz swoje wiemy Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):o i tu też Sodomia i Gomoria :evilbat: z topiku na topik przenosi sie ten sex temat ;) A gdzie Wy tu ten sex widzicie? Jaka Sodomia? Jaka Gomoria??? :wink: dobla dobla my juz swoje wiemyo tak a jak my juz wiemy to już wiemy i tak musi być , bo my wiemy jak JEST :wink: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):o i tu też Sodomia i Gomoria :evilbat: z topiku na topik przenosi sie ten sex temat ;) A gdzie Wy tu ten sex widzicie? Jaka Sodomia? Jaka Gomoria??? :wink: dobla dobla my juz swoje wiemyo tak a jak my juz wiemy to już wiemy i tak musi być , bo my wiemy jak JEST :wink: dokladnie ta PANI MA RACJE Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 więc Agga , Lazy ....nie pytac , nie tłumaczyć... Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):więc Agga , Lazy ....nie pytac , nie tłumaczyć... no i zwialy 8) Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):więc Agga , Lazy ....nie pytac , nie tłumaczyć... no i zwialy 8)pewno do czyśćca poszły się okadzić i odczyńma wykonać :evil: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):więc Agga , Lazy ....nie pytac , nie tłumaczyć... no i zwialy 8)pewno do czyśćca poszły się okadzić i odczyńma wykonać :evil: napewno Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Co za wredne babska...a ja sie zastanawiałam czemu mnie tak uszy piekły... :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 LAZY napisał(a):Co za wredne babska...a ja sie zastanawiałam czemu mnie tak uszy piekły... :lol: ho ho ho a kogo my tu mamy zboczek sie pokazal ;) :lol: Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Ooo...wredna baba przyszła... :lol: A ja mam fotki, a ja am fotki! Ale cos www.image...nie działa...wiec nie wiem czy uda mi sie wstawic choc jedna... :-? ale chęci miałąm dobre. Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :cry: wrrr mi dziala 8) cos ostatnio systko mi dziala dostalas maile :D Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Dostałam! :buzi:..przestraszyłam sie, ze o mnie zapomnailas... :wink: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 LAZY napisał(a):Dostałam! :buzi:..przestraszyłam sie, ze o mnie zapomnailas... :wink: a ja sie wystrachalam ze mi blokade zalozylas za te maile ;) Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 no ja też wrzuciłam te co nie zdąrzyły polecieć do czyśćca :evil: :lol: Quote
Justa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No i już dzisiaj nie zobaczem mojej ulubionej ON-ki... za 3 tygodnie dopiero... Esz Lazy Lazy tak się znęcasz nademną! :roll: Buziaczyska :calus: Już tęsknię!!! Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Tak sobie odpoczywam przy otwartym balkonie..jest fajnie chłodno :) Rzut okiem z lotu ptaka... A teraz boczkiem... Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Oj Justus chyba nie zdazyłam... :( :buzi: No nic powrzucam trochę to będziesz miała co ogladac jak wrocisz:) Profil dla odmiany :) I raz jeszcze płaszczak...na dobranoc... Quote
Recommended Posts