LAZY Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 asher napisał(a):Kurczę, a ja już się łamałam, że może by jednak... Całe szczęście, że tu weszłam, poczytałam zwierzenia Magdy i od razu mi rozum wrócił :diabloti: A serio, Lazy, myślę, że będziesz fajną, wyluzowaną mamą, która wychowa kolejnego zakręconego psiarza :D To do dzieła! ;) Boję sie, ze będę zbyt wyluzowana... Już planuję gdzie tu oddać dzieciaka, zeby sobie z TZ samemu na wakacje pojechać ;) On nie jest taki jak ja... z niego bedzie porządny tatuś (przynajmniej tak się zapowiada). On by chciał więcej niż jedno a ja TYLKO jedno! Przeciez to nie będzie jedynak...ja mam Idusie a to już jest moje dziecko, które idealnie spełni rolę starszej siostry dla maluszka...No i tutaj zaczyna sie fiziowanie:) P.S. Dzisiaj zaczynam kurs na prawo jazdy!!! AAAAA....już się boję...a wiecie co Marcin powiedział? "Ok, przeciez nie mogę Ci zabronić..." a potem spytał "będziesz chciała, zebyśmy kupili Ci INNE auto"???? No i jak tu się nie załamać. Obiecuję fotki Idy bo mi galerię zamkną ;) Quote
anetta Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jakie planowanie tu jest :lol: Maga środek anty hahahaha Lazy, no jak to gdzie oddać? Babcia jest najlepsza :cool1: "Inne auto" :evil_lol::evil_lol: Ciekawe czemu? czyżby się czegoś obawiał?:diabloti: Quote
LAZY Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Inne auto nie z obaw ;) Ino żeby żona miała swój własny samochód, wiesz takie równouprawnienie...;) Quote
elapieczus1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 witam,pozdrawiam i zapraszam moze ktoś się skusi http://www.dogomania.pl/threads/194904-HITY-KSIĄŻKOWE-NA-SKARPETĘ-IM-TALCOTT-do-30-listopada Quote
Agga Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Halo halo pajęczynami tu zarosło. Jakieś nowe zdjęcia IDY bym chętnie zobaczyła Quote
LAZY Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Nawet mam kilka zdjęć w aparacie, tylko muszę je najpierw zgrać... Niestety ostatnio czuję się tak kiepsko, ze nie chce mi się na dogo nawet zaglądać. Mam nadzieje, że już nic złego się nie przydaży i mogę się pochwalić, ze pod koniec lipca powiększy się nasza dogomaniacka brać:) Mała fasolka ma teraz niecałe 3 miesiace i pozdrawia wszystkich naszych fanów! Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Gratulacje Paulinka niech fasolka rośnie zdrowo :) Quote
elapieczus1 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 wiedziałam:) trzymałam kciuki nawet dziś z Sylwią rozmawiałam o tym:) bardzo się cieszę dale trzymam za was kciuki i serdecznie gratuluję rodzicom:) pozdrawiam was bardzo serdecznie i zdrówka wam życzę Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ohohooooo zaciskam :kciuki: i zdrówka życzę!!!!! rośnijcie zdrowo! OBOJE :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 LAZY napisał(a):Nawet mam kilka zdjęć w aparacie, tylko muszę je najpierw zgrać... Niestety ostatnio czuję się tak kiepsko, ze nie chce mi się na dogo nawet zaglądać. Mam nadzieje, że już nic złego się nie przydaży i mogę się pochwalić, ze pod koniec lipca powiększy się nasza dogomaniacka brać:) Mała fasolka ma teraz niecałe 3 miesiace i pozdrawia wszystkich naszych fanów! zaciskam :kciuki: za rośnięcie Fasolinki :) Quote
Maga100 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ooooo, czyli moja metoda antykoncepcyjna nie zadziałała :lol::lol: Gratulacje i życzę zdrowia dla dwojga :p Quote
LAZY Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='malawaszka']ohohooooo zaciskam :kciuki: i zdrówka życzę!!!!! rośnijcie zdrowo! OBOJE :lol: :loveu: Dzięki! Póki co to jeszcze nie rosnę, tylko mdli mnie na widok jedzenia. Maga...nie wiem jak to się stało...:) Dzięki za kciuki. Przydadzą się. Quote
sota36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jak ja czekalam na te wiadomosc o Fasolince!!!!!!! Quote
Katerinas Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='LAZY']Mam nadzieje, że już nic złego się nie przydaży i mogę się pochwalić, ze pod koniec lipca powiększy się nasza dogomaniacka brać:) Mała fasolka ma teraz niecałe 3 miesiace i pozdrawia wszystkich naszych fanów! GRATULACJE!! Całuję mocno Paulinko :) Niech Fasolka rośnie zdrowo. Trzymaj się z tymi mdłościami... oj to jest fatalne, wiem :roll: Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia, i zawsze uśmiechu :) Niech fasolka zdrowo rosnie i zdrowo przyjdzie na świat! Quote
justysiek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 i ja gratuluje Paulinko;) niech fasolka zdrowo rośnie;) Quote
Katerinas Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Paulinko... Jak tam Fasolka? Jak samopoczucie? No i jak Ida? Quote
Agga Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 No kochana ja się ciszę bardzo z wiadomości o dzidzi. Teraz spokojnie na nią czekamy. A Ty mi czasami daj znać co u Ciebie :roll: Trzymaj się ciepło i mężusia pozdrów :cool3: Quote
elapieczus1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 cały wczorajszy dzień odkładałam złożenie życzeń na później już wiem dlaczego robić tego nie wolno Wszystkiego Najlepszego !!! Quote
LAZY Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Dziekuje Elu za pamięć! Kasiu ja czuję się jako tako - bywało lepiej ale daję radę:) Marcin jest bardzo kochany i mam u niego dużo wsparcia. Nie wiem kto będzie miał bardziej dosyć tej ciąży ja czy on... hihih. Jutro mam te badania przeziernosci karku itd. nieco się stresuję ale mam nadzieję, ze wszystko będzie OK. Idę do jakiegoś guru od USG w Szczecinie, więc mam nadzieje, ze dopatrzy się jedynie samych prawidłowości w rozwoju:) Idusia OK, ale nie widzę po niej żeby sie moim stanem zbytnio przejęła:) Może jak maluszek zacznie sie ruszać to wtedy coś do niej dotrze? Narazie opowiadam jej o fasolince, zeby nie była zdziwiona, no i ciagle powtarzam, ze ją bardzo kocham i że nadal będzie moim ukochanym psiakiem! Przecież pod koniec lipca to ja będę miała dwójkę dzieci a nie jedno! Mam nadzieje, ze uda mi się to pogodzić i nie będzie ze mnie wredny właściciel, który psa odłożył całkowicie na bok. Pożyjemy zobaczymy, postanowienie mam mocne! Aguś jutro do Ciebie zadzwonię! Tylko muszę smsa napisać i sprawdzić jak pracujesz, żeby Ci nie przeszkadzać. Quote
Katerinas Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Paulinko - To trzymam kciuki za jutrzejsze badanie! I koniecznie daj znać. Ja tu cały czas zaglądam. [quote name='LAZY']Idusia OK, ale nie widzę po niej żeby sie moim stanem zbytnio przejęła:) Może jak maluszek zacznie sie ruszać to wtedy coś do niej dotrze? Narazie opowiadam jej o fasolince, zeby nie była zdziwiona, no i ciagle powtarzam, ze ją bardzo kocham i że nadal będzie moim ukochanym psiakiem! Przecież pod koniec lipca to ja będę miała dwójkę dzieci a nie jedno! Mam nadzieje, ze uda mi się to pogodzić i nie będzie ze mnie wredny właściciel, który psa odłożył całkowicie na bok. Pożyjemy zobaczymy, postanowienie mam mocne! Ja myślę, że do Idusi dotrze jak Marcin zacznie przynosić ze szpitala pieluszki (obowiązkowo zużyte) i ciuszki z zapachem dzidzi. Do wąchania. Pamiętaj. A potem to jak zobaczy dzidzię :) I jestem pewne, że dasz radę i Ida nie będzie odtrącona :) Pamietasz? Mój Michał wychował się z trzema psami. Raczkował pomiędzy Sabą, Gają i Dorą ;) Quote
LAZY Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Dziękuję za kciuki. Przydały się. Dzisidzia ma się świetnie:) Napisałabym wcześniej ale uparte jest z mojego dziecka stworzenie i dopiero za trzecim podejściem ułożyło się właściwie do badania, więc parę dni to trwało. Pozdrawiamy wszystkich! Quote
Recommended Posts