LAZY Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Agga napisał(a):NO piękne foty!!!!! Sylwia ale masz dużo psiaków.... Trzeba dodac, ze to prowadzanie psów skończyło sie złamanym paznokciem... :lol: Quote
daga10011 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 tak juz czasem bywa :lol: ..sliczne fotki a Lazy robi miny czasem jak szczeniak :lol: ....jest sliczna :P Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 http://img44.echo.cx/img44/7941/obraz10584aj.jpg o rany gdzie glowa Lazy sie podziala :D o prosze praca jest pisana :D trzymaj sie wspieram Cie w tych meczarniach ;) Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):LAZ jak pisanie pracy??? :) Narazie lezy i czeka do wakcaji, ale zostało mi tylko 1,5 rozdziału..czyzbys ty ruszyła ze swoja???? Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 :shake: kicha normalnie mówię Ci - nie mogę się zabrać za to - już miałam jeden zryw - haha pospolite ruszenie i napisałam 19 stron, wstawiłam zdjęcia i zrobiło się 29 stron i znowu zastój :wallbash: Quote
Kasienka_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 fajne te spacerki :) ... ja moim dolkow kopac nie pozwalam, bo by mi przekopaly dzialke rowno :evil: , ale maja inne zajecia :wink: pozdr. :fadein: Quote
asher Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 A cóż to za stwora? :o Bezuszna, czterołapna i jaka zębata! :o A Lazy jak zwykle ślicznościowa. I widać skromna panienka, jak Teki z Agrafka uprawiali amory, to ona się taktownie do dołka schowała... :wink: Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek... To Sylwia odważna jest, ja bym z tyłu kopiącego psa nie usiadła :lol: ... pewnie jeszcze piachem w ziewajaca buzie nie dostala :lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Ariadna'][quote name='PIKA'][quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek... To Sylwia odważna jest, ja bym z tyłu kopiącego psa nie usiadła :lol: ... pewnie jeszcze piachem w ziewajaca buzie nie dostala :lol: Spokojnie Lazy to jeszcze ładnie kopie jak prawdziwa dama ale za moim to bym w życiu nie usiadła :) Quote
LAZY Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='asher'] A cóż to za stwora? :o Bezuszna, czterołapna i jaka zębata! :o A Lazy jak zwykle ślicznościowa. I widać skromna panienka, jak Teki z Agrafka uprawiali amory, to ona się taktownie do dołka schowała... :wink: Yyy....owczarek pospolity???? :o Quote
asher Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='asher'] A cóż to za stwora? :o Bezuszna, czterołapna i jaka zębata! :o A Lazy jak zwykle ślicznościowa. I widać skromna panienka, jak Teki z Agrafka uprawiali amory, to ona się taktownie do dołka schowała... :wink: Yyy....owczarek pospolity???? :o Znaczy się WILCZUR! :o A serio - w tym ujęciu Lazy przypomina mi wilka z radzieckiej bajki Wilk i Zajec :lol: Quote
Alfik Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 I ja na tym zdjęciu nie poznałabym Lazy :oops: :D Quote
Camara Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek... dołki LAZY oraz jej kobiecy wdzięk przy tej jakby nie było ciężkiej robocie trudno nie podziwiać :wink: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Lazy, obejrzałam twoja galerie, piękną masz psicę :iloveyou: I to jej spojrzenie.... Ja ostatnio nie mam szczęscia do spotykanych na spacerze ONków :evilbat: , a raczej mój Leon. Już trzy chciały go zjeść. PS. Ryczałam ze śmiechu przy twoich wpisach z zepsutą klawiaturą :D Quote
LAZY Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Ano moja klawiaturka rozbawiła niejednego :lol: Co do spotkań z ONkami to nei zazdroszcze...niestety uriaty tez sie zdarzają, moja natomiast jest kochana jak widac na fotkach:) Jak ma zamair jakiegos psa zjesc to robi to na smyczy :lol: Bo jak jest puszczona to do najwiekszego wroga podbiega poszczeka mu przed nosem powarczy i wraca do mnie...chyba ze ten wróg przybiegnie do niej i zechce ja ugryzc to wtedy nawet zdarza sjej sie oddac, ale i tak czesciej chowa sie za mna :oops: Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 LAZY napisał(a): ale i tak czesciej chowa sie za mna :oops: I wtedy LAZY gryzie i szczeka :lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 hahaha Paulina rzuca się wtedy z zębami na każdego, nawet największego potffora :lol: :lol: :lol: to tak jak ja :lol: :wink: Quote
Maga100 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 A myslicie, ze ja nie bronię Leonka? :evilbat: Adrenalina mi tak skacze, że nie ma mocnych :D Ale straciłam zaufanie do ONków :( Quote
LAZY Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Hihi...smiejcie sie ale udalo mi sie kiedys z Lazy za moimi nogami odgonic dwie wielkie suki...sżłam na nie i donosnei kazalam im odejsc..a one sie cofały :o Szok... Przykro mi ze z tymi Onami teraz jest tak srednio fajnie...buu..to takei wspaniale psy, ale ludzie je skutecznei popsuli. Chociaz DONki aa zdecydowanie lepsze...procentowo zanm wiecej cudownych i bardzo grzecznych psiaków. Quote
Maga100 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Właśnie, ja wcześniej znałam ONki, jako bardzo fajne psiaki, jak miałam poprzedniego psa, to nigdy z żadnym ONkime nie mieliśmy problemów. Sama się zastanawiała, czy sobie takiego nie sprawić (ale napatoczył się Leonek :D ). Szkoda, ze tak się "popsuły".... :( Quote
asher Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Lazy jakiego pięknego DONka dzisiaj widziałam!!! Mówię ci, cuuuudo :angel: Ma 9 miesięcy, jest z hodowli gdzies spod Leszna i jest przepiękny! Umarłabyś z zachwytu. Ja umarłam :iloveyou: Jak się następnym razem spotkamy z jego panią, to poprosze ją o fotki i zasmiecę ci galerię. Chcesz? 8) Quote
asher Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 malawaszka napisał(a)::hmmmm: co to DONki??? :oops: Mam deja vu :lol: Długowłose ONki :wink: Quote
malawaszka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 aaabo jakieś grypsy tu zapodajecie :roll: :lol: Quote
Recommended Posts