Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Agga napisał(a):
NO piękne foty!!!!!

Sylwia ale masz dużo psiaków....

Trzeba dodac, ze to prowadzanie psów skończyło sie złamanym paznokciem... :lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
LAZ jak pisanie pracy??? :)

Narazie lezy i czeka do wakcaji, ale zostało mi tylko 1,5 rozdziału..czyzbys ty ruszyła ze swoja????

Posted

:shake: kicha normalnie mówię Ci - nie mogę się zabrać za to - już miałam jeden zryw - haha pospolite ruszenie i napisałam 19 stron, wstawiłam zdjęcia i zrobiło się 29 stron i znowu zastój :wallbash:

Posted

A cóż to za stwora? :o Bezuszna, czterołapna i jaka zębata! :o

A Lazy jak zwykle ślicznościowa. I widać skromna panienka, jak Teki z Agrafka uprawiali amory, to ona się taktownie do dołka schowała... :wink:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek...

To Sylwia odważna jest, ja bym z tyłu kopiącego psa nie usiadła :lol:

... pewnie jeszcze piachem w ziewajaca buzie nie dostala :lol:

Posted

[quote name='Ariadna'][quote name='PIKA'][quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek...

To Sylwia odważna jest, ja bym z tyłu kopiącego psa nie usiadła :lol:

... pewnie jeszcze piachem w ziewajaca buzie nie dostala :lol:

Spokojnie Lazy to jeszcze ładnie kopie jak prawdziwa dama ale za moim to bym w życiu nie usiadła :)

Posted

[quote name='asher']

A Lazy jak zwykle ślicznościowa. I widać skromna panienka, jak Teki z Agrafka uprawiali amory, to ona się taktownie do dołka schowała... :wink:

Yyy....owczarek pospolity???? :o

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='asher']

Yyy....owczarek pospolity???? :o

Znaczy się WILCZUR! :o
A serio - w tym ujęciu Lazy przypomina mi wilka z radzieckiej bajki Wilk i Zajec :lol:

Posted

[quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek...

dołki LAZY oraz jej kobiecy wdzięk przy tej jakby nie było ciężkiej robocie trudno nie podziwiać
:wink: :evil_lol:

Posted

Lazy, obejrzałam twoja galerie, piękną masz psicę :iloveyou:
I to jej spojrzenie....
Ja ostatnio nie mam szczęscia do spotykanych na spacerze ONków :evilbat: , a raczej mój Leon. Już trzy chciały go zjeść.

PS. Ryczałam ze śmiechu przy twoich wpisach z zepsutą klawiaturą :D

Posted

Ano moja klawiaturka rozbawiła niejednego :lol:

Co do spotkań z ONkami to nei zazdroszcze...niestety uriaty tez sie zdarzają, moja natomiast jest kochana jak widac na fotkach:) Jak ma zamair jakiegos psa zjesc to robi to na smyczy :lol: Bo jak jest puszczona to do najwiekszego wroga podbiega poszczeka mu przed nosem powarczy i wraca do mnie...chyba ze ten wróg przybiegnie do niej i zechce ja ugryzc to wtedy nawet zdarza sjej sie oddac, ale i tak czesciej chowa sie za mna :oops:

Posted

Hihi...smiejcie sie ale udalo mi sie kiedys z Lazy za moimi nogami odgonic dwie wielkie suki...sżłam na nie i donosnei kazalam im odejsc..a one sie cofały :o Szok...

Przykro mi ze z tymi Onami teraz jest tak srednio fajnie...buu..to takei wspaniale psy, ale ludzie je skutecznei popsuli. Chociaz DONki aa zdecydowanie lepsze...procentowo zanm wiecej cudownych i bardzo grzecznych psiaków.

Posted

Właśnie, ja wcześniej znałam ONki, jako bardzo fajne psiaki, jak miałam poprzedniego psa, to nigdy z żadnym ONkime nie mieliśmy problemów. Sama się zastanawiała, czy sobie takiego nie sprawić (ale napatoczył się Leonek :D ). Szkoda, ze tak się "popsuły".... :(

Posted

Lazy jakiego pięknego DONka dzisiaj widziałam!!! Mówię ci, cuuuudo :angel: Ma 9 miesięcy, jest z hodowli gdzies spod Leszna i jest przepiękny! Umarłabyś z zachwytu. Ja umarłam :iloveyou:
Jak się następnym razem spotkamy z jego panią, to poprosze ją o fotki i zasmiecę ci galerię. Chcesz? 8)