LAZY Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Aparatu jeszcze nie ma, ale bedzie pewno jutro...Tylko, ze...w moim rodzinnym domku bardzo sie namieszało....wczoraj dowiedzialam sie, ze moj tato ma inna pania...wyszło przez przypadek...ja jestem duza, ale nie moge zniesc widoku mojej cierpiacej mamy...Boże dlaczego to spotyka moją mame? Ona jest taką dobrą osobą... Dwa lata temu dowiedziałam sie, ze Lazy jest chora...ciekawe co jeszcze nas czeka... Trzymajcie kciuki za mamę, zeby miała siłę walczyć! Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ehh współczuję :calus: i ciepłe myśli do Twojej Mamy ślę! Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Paulinko - Twoj Tato jest niepowazny, nie wie kogo moze stracic! Quote
elapieczus1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 o rany czyżby kryzys wieku średniego?będzie dobrze wszysttko jakoś się ułoży trzymam kciukasy i na sesję fotograficzną jako drugiego wpisuję Spajdera Quote
Katerinas Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 LAZY napisał(a):Aparatu jeszcze nie ma, ale bedzie pewno jutro...Tylko, ze...w moim rodzinnym domku bardzo sie namieszało....wczoraj dowiedzialam sie, ze moj tato ma inna pania...wyszło przez przypadek...ja jestem duza, ale nie moge zniesc widoku mojej cierpiacej mamy...Boże dlaczego to spotyka moją mame? Ona jest taką dobrą osobą... jej... Lazy... współczuję :sad: Trzymam kciuki aby mama walczyła. Tylko czy warto? Quote
sylwiaskalska Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 zatkało mnie, życie potrafi jednak zaskoczyć z dnia na dzien. Paulina jakby co to jestem dostępna o każdej porze. Może spacer ? Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='LAZY']Aparatu jeszcze nie ma, ale bedzie pewno jutro...Tylko, ze...w moim rodzinnym domku bardzo sie namieszało....wczoraj dowiedzialam sie, ze moj tato ma inna pania...wyszło przez przypadek...ja jestem duza, ale nie moge zniesc widoku mojej cierpiacej mamy...Boże dlaczego to spotyka moją mame? Ona jest taką dobrą osobą... Dwa lata temu dowiedziałam sie, ze Lazy jest chora...ciekawe co jeszcze nas czeka... Trzymajcie kciuki za mamę, zeby miała siłę walczyć! :glaszcze: Paulinko ....znam to uczucie ......byłam wtedy 14 letnią dziewczyną ...moja mama zawalczyła ....o moze mój tato okazał się tchórzem ....a może w końcu przejrzał na oczy że straci swoją opokę :razz:...nie wiem ....został ...długo musiał odbudowywać NASZE zaufanie ... nie żałuje tego .....jeśli Twój ojciec nie przejrzy na oczy .....zobaczysz ....bedzie kiedyś żałował ...jak już będzie za późno .....Przytul Mamę ode mnie Quote
Agga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Alutka święte słowa. Paulinko strasznie mi przykro. Oby tato przejrzał na oczy:-( Trzymaj się kochana:* Quote
LAZY Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ojciec może stracić wszystko...tam tak naprawdę nie ma nic...Dziś był u mnie, długo rozmawialiśmy. Chyba dadzą sobie z mamą szansę, ale czy on zapomni o tamtej kobiecie...albo czy mama zapomni o tej zdradzie...nie wiadomo. Mam tylko nadzieję, ze jak to sie nie ułoży to będa w stanie rozejść sie w zgodzie i spokoju. Póki co dopinguje ich bardzo, wspieram mamę i mam nadzieje, ze dadza radę to odbudować, bo przecież byli ze sobą prawie 30 lat. No nic. Dziękuję za kciuki i w ogóle. A teraz obiecane zdjecia. Mało, bo było ciemno a dopiero rozgryzam ten aparat i nie wszystkie fotasy nam wyszły. Mam jednak kilka:) Na dziedzińcu Zamku Książat Pomorskich Sam zamek Niestety poruszony księżyc... I świeczuszka Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Paulinko a uchyl rąbka tajemnicy co to za aparat :razz::razz:bo foty śliczne Quote
LAZY Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 A zwykła cyfrówka Panasonic Lumix DMC FZ18. Chciałam lustrzankę, ale obiektyw jaki mi się marzył (teraz mam 18x zoom) jest tak drogi, ze odpuściłam. Mam nadzieje, ze wycisne z tego aparatu jeszcze wiecej:) Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 fajny aparat - naprawdę można nim fajne foty robić - z tego co mi się wydaje to to chyba jest hybryda :razz: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='malawaszka']fajny aparat - naprawdę można nim fajne foty robić - z tego co mi się wydaje to to chyba jest hybryda :razz: to samo chciałam napisać ....bo oglądalam go chyba ostatnio ...dobry aparacik ;) Quote
elapieczus1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 a za ten ile dałaś zamierzam kupić bo ten znowu zepsuty chyba go po prostu zajexdziłam:( Quote
asher Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Foty, foty, foty, nareszcie! :multi::multi::multi: Paulinko, serdeczności dla Mamy, trzymajcie się ciepło :calus: Quote
sota36 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Piekne foty. Na pieknych fotach- piekne babki, ale coz... pieknym zawsze...pieknie!!!! Quote
LAZY Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Kupiłam aparat w necie za 1218 PLN. Do tego karta pamieci 2GB i futerał za 179 łącznie. W Szczeicnie w Media markt taki sam kosztuje 1500, wiec polecam internetowe zakupy. Hybryda...hmmm...tzn.?:oops: Quote
Katerinas Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Paulinko Gratulacje aparatu :-) I wreszcie foty cudownych uszątek :-) :loveu: http://img375.imageshack.us/img375/3623/obraz7057ok9.jpg Śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Agga Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Paula trzymam za rodziców kciuki:diabloti: A ty kochana czasami zapukaj na to gg:lol: Wiesz, że za niedługo będziesz mogła do mnie w kapciach przyjeżdżać:multi: Quote
LAZY Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dzisiaj zabraliśmy sie na spacer z aparatem i mamy co nieco. Pogoda raczej paskudna, ale aparat całkiem nieźle sobie z tym poradził. Elu może następny weekend? Z nami jest taki problem, że na publicznym wybiegu to ja sie stresuję a nie odpoczywam...:( Kiedys były tu jeszcze piękne krokusy, teraz już mocno podeptane Akuku... Quote
LAZY Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Idziemy dalej A tu ja już lecę:) Długo jeszcze będziemy tu siedzieć? Już przysypiam... Ty sie tu cieszysz a tam kijaszki leżą Quote
LAZY Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Moja umięśniona dziewczynka;) I kropelki deszczu... Niezdarta dziewczynka Quote
LAZY Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Chwilowy odpoczynek Wyglądam poważnie, co? Moje mądre oczy I na pożegnanie nasz park Quote
Recommended Posts