Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Aparatu jeszcze nie ma, ale bedzie pewno jutro...Tylko, ze...w moim rodzinnym domku bardzo sie namieszało....wczoraj dowiedzialam sie, ze moj tato ma inna pania...wyszło przez przypadek...ja jestem duza, ale nie moge zniesc widoku mojej cierpiacej mamy...Boże dlaczego to spotyka moją mame? Ona jest taką dobrą osobą...

Dwa lata temu dowiedziałam sie, ze Lazy jest chora...ciekawe co jeszcze nas czeka...
Trzymajcie kciuki za mamę, zeby miała siłę walczyć!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Aparatu jeszcze nie ma, ale bedzie pewno jutro...Tylko, ze...w moim rodzinnym domku bardzo sie namieszało....wczoraj dowiedzialam sie, ze moj tato ma inna pania...wyszło przez przypadek...ja jestem duza, ale nie moge zniesc widoku mojej cierpiacej mamy...Boże dlaczego to spotyka moją mame? Ona jest taką dobrą osobą...
jej... Lazy... współczuję :sad:
Trzymam kciuki aby mama walczyła. Tylko czy warto?

Posted

[quote name='LAZY']Aparatu jeszcze nie ma, ale bedzie pewno jutro...Tylko, ze...w moim rodzinnym domku bardzo sie namieszało....wczoraj dowiedzialam sie, ze moj tato ma inna pania...wyszło przez przypadek...ja jestem duza, ale nie moge zniesc widoku mojej cierpiacej mamy...Boże dlaczego to spotyka moją mame? Ona jest taką dobrą osobą...

Dwa lata temu dowiedziałam sie, ze Lazy jest chora...ciekawe co jeszcze nas czeka...
Trzymajcie kciuki za mamę, zeby miała siłę walczyć!

:glaszcze: Paulinko ....znam to uczucie ......byłam wtedy 14 letnią dziewczyną ...moja mama zawalczyła ....o moze mój tato okazał się tchórzem ....a może w końcu przejrzał na oczy że straci swoją opokę :razz:...nie wiem ....został ...długo musiał odbudowywać NASZE zaufanie ... nie żałuje tego .....jeśli Twój ojciec nie przejrzy na oczy .....zobaczysz ....bedzie kiedyś żałował ...jak już będzie za późno .....Przytul Mamę ode mnie

Posted

Ojciec może stracić wszystko...tam tak naprawdę nie ma nic...Dziś był u mnie, długo rozmawialiśmy. Chyba dadzą sobie z mamą szansę, ale czy on zapomni o tamtej kobiecie...albo czy mama zapomni o tej zdradzie...nie wiadomo. Mam tylko nadzieję, ze jak to sie nie ułoży to będa w stanie rozejść sie w zgodzie i spokoju. Póki co dopinguje ich bardzo, wspieram mamę i mam nadzieje, ze dadza radę to odbudować, bo przecież byli ze sobą prawie 30 lat. No nic. Dziękuję za kciuki i w ogóle.
A teraz obiecane zdjecia. Mało, bo było ciemno a dopiero rozgryzam ten aparat i nie wszystkie fotasy nam wyszły. Mam jednak kilka:)

Na dziedzińcu Zamku Książat Pomorskich

Sam zamek

Niestety poruszony księżyc...

I świeczuszka

Posted

A zwykła cyfrówka Panasonic Lumix DMC FZ18. Chciałam lustrzankę, ale obiektyw jaki mi się marzył (teraz mam 18x zoom) jest tak drogi, ze odpuściłam. Mam nadzieje, ze wycisne z tego aparatu jeszcze wiecej:)

Posted

[quote name='malawaszka']fajny aparat - naprawdę można nim fajne foty robić - z tego co mi się wydaje to to chyba jest hybryda :razz:

to samo chciałam napisać ....bo oglądalam go chyba ostatnio ...dobry aparacik ;)

Posted

Kupiłam aparat w necie za 1218 PLN. Do tego karta pamieci 2GB i futerał za 179 łącznie. W Szczeicnie w Media markt taki sam kosztuje 1500, wiec polecam internetowe zakupy.

Hybryda...hmmm...tzn.?:oops:

Posted

Paula trzymam za rodziców kciuki:diabloti:
A ty kochana czasami zapukaj na to gg:lol:
Wiesz, że za niedługo będziesz mogła do mnie w kapciach przyjeżdżać:multi:

Posted

Dzisiaj zabraliśmy sie na spacer z aparatem i mamy co nieco. Pogoda raczej paskudna, ale aparat całkiem nieźle sobie z tym poradził.

Elu może następny weekend? Z nami jest taki problem, że na publicznym wybiegu to ja sie stresuję a nie odpoczywam...:(

Kiedys były tu jeszcze piękne krokusy, teraz już mocno podeptane

Akuku...

Posted

Idziemy dalej

A tu ja już lecę:)

Długo jeszcze będziemy tu siedzieć? Już przysypiam...

Ty sie tu cieszysz a tam kijaszki leżą