Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że nowe przezwisko Idy się podoba:) Niestety nie mam tych obiecanych fot, bo zapomniałam aparatu zabrac (znajoma zadzwoniła jak juz wychodzilismy, ze jada ze swoim psem nad jeziorem i czy jedziemy z nimi i tak sie zakreciłam, ze zapomniałam, ale nadrobię).
Ida ciagle szaleje i póki co odpukać! Serducho pewno sprawdzimy jak Niziołek będzie w Szczecinie, czyli na jesień, bo teraz w marcu to chyba za wcześnie. A sterylka z powodów niezależnych ode mnie najwcześniej po kolejnej cieczce (teraz w pracy nie dam rady urwać się na czas powrotu dziewczyny do zdrowia).
Pozdrawiamy!

Posted

Patka napisał(a):
hej zaglądam oglądam całuję i spadam :)

Witaj! Matko jak ja dawno CIę nie widziałam! Co tam u CIebie słychać? Jak maluszek (zarówno ludzki jak i ten psi)?

Posted

chester07 napisał(a):
dzień dobry niedzielne ;)
jest tu kto?:eviltong:

Jezd, jezd, ale nieco zajęty i czasu nie ma na wstawianie fot i pisanie czegokolwiek...:(

Posted

LAZY napisał(a):
Jezd, jezd, ale nieco zajęty i czasu nie ma na wstawianie fot i pisanie czegokolwiek...:(

a rozumiem :(
no to jak znajdzie czas to napisze coś :lol: a najlepiej fotki da :)

Posted

Hej, hej!

Idusia dobrze i oby tak zostało. Ja trochę gorzej bo sporo pracy i jakoś humor od poniedziałku mam do d..py! Ale planuje zakup nowego (a raczej pierwszego własnego) aparatu a wtedy popstrykam więcej fot...Oby do tego zakupu doszło jak najszybciej:)