LAZY Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='asher']http://img233.imageshack.us/img233/7685/obraz6901fg1.jpg O mamuniu, jakie pycho słodziakowe!!! :iloveyou: Chcesz całusa? Ostatnio podczas badania USG Ida postanoiwła, ze będzie się kręcic to pan doktor poprosił pielęgniarkę, zeby ją zajęła. Pani zaczęła dziewczynce zaglądać do pysia, oglądać ząbki i w zamian dostała soczystego całusa prosto w górne podniebienie (w koncu nikt jej nie uprzedził, zeby buzię zamykać:lol:). Staram się myśleć pozytywnie...ale im blizej soboty tym bardziej się boję. Albo po wizycie upiję sie z radości albo z rozpaczy:) Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='LAZY']Chcesz całusa? Ostatnio podczas badania USG Ida postanoiwła, ze będzie się kręcic to pan doktor poprosił pielęgniarkę, zeby ją zajęła. Pani zaczęła dziewczynce zaglądać do pysia, oglądać ząbki i w zamian dostała soczystego całusa prosto w górne podniebienie (w koncu nikt jej nie uprzedził, zeby buzię zamykać:lol:). Staram się myśleć pozytywnie...ale im blizej soboty tym bardziej się boję. Albo po wizycie upiję sie z radości albo z rozpaczy:) na pewno z radości ;) a panieneczka śliczna :loveu::loveu::loveu:i całuśna;) Quote
sota36 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I co? I co? I co???? Słoneczko - widze, ze w sobote tu bedzie popijawa ze szczescia! ZBo innej mozliwosci nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOLACZYMY!!! Quote
elapieczus1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 to i ja na tą szczęśliwą popijawę się wpraszam:):loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :kciuki: szykuje zapas na popijawę w sobote;) Quote
LAZY Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Kobitki no ja mam nadzieję, ze bedzie to mega picie! Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 haha Ida ma niepowtarzalny wyraz pychola :loveu::loveu::loveu: Quote
LAZY Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 malawaszka napisał(a):haha Ida ma niepowtarzalny wyraz pychola :loveu::loveu::loveu: Powiedz wprost! Mega głupkowaty!!! Ludzie codziennie zachwycają się moją Idusia mówiąc: ale fajny szczeniaczek":lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 LAZY napisał(a):Powiedz wprost! Mega głupkowaty!!! haha no może odrobinkę :evil_lol: ale bardziej bym to nazwała słodki i szczenięco niewinny i niedoświadczony przez los i nieskalany mądroscią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='malawaszka']haha no może odrobinkę :evil_lol: ale bardziej bym to nazwała słodki i szczenięco niewinny i niedoświadczony przez los i nieskalany mądroscią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiedziałam, ze po kimś musi TO mieć:evil_lol: Quote
karjo2 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 To jak juz dostalas piekny opis stanu umyslu Idowca :diabloti:, to wymiziaj ja od nas serdecznie. Oczywiscie trzymamy kciuki mooooooooooocno, a takie wielkie, mamucie, to wiesz-robia cuda. I dorzucamy whiskacza na sobotnie oblewanie dobrych wiesci. Quote
LAZY Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 karjo2 napisał(a):To jak juz dostalas piekny opis stanu umyslu Idowca :diabloti:, to wymiziaj ja od nas serdecznie. Oczywiscie trzymamy kciuki mooooooooooocno, a takie wielkie, mamucie, to wiesz-robia cuda. I dorzucamy whiskacza na sobotnie oblewanie dobrych wiesci. Witaj Iza!!! Jak miło, ze do nas zaglądasz! Mam nadzieje, ze kac po whiskaczu będzie miał wydzwiek "zdrowego Idowego serduszka". Buziaki! Quote
elapieczus1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 LAZY napisał(a): Ludzie codziennie zachwycają się moją Idusia mówiąc: ale fajny szczeniaczek":lol: skąd ja to znam:)a o której w sobotę to badanie przed czy po spacerze Quote
sylwiaskalska Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 elapieczus1 napisał(a):skąd ja to znam:)a o której w sobotę to badanie przed czy po spacerze Ja jestem za tylko jak będzie padało odpadam. Brak pelerynek dla psów :lol: Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Ja jestem za tylko jak będzie padało odpadam. Brak pelerynek dla psów :lol: Hahahah..znalazła się ta z tymi wrażliwymi psami:) Oczywiscie jak pogoda do bani to my też odpadamy! Badanie mamy na 18. Quote
Katerinas Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 LAZY napisał(a):Badanie mamy na 18. Trzymamy kciuki :happy1: :happy1: Quote
elapieczus1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 z tą pogodą to logiczne chyba:):razz: Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Paulinko mam nadzieje że wszystko z Idą jest OK - trzymam kciuki . Ja jutro będę na Głebokim o 11:00. Quote
LAZY Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Paulinko mam nadzieje że wszystko z Idą jest OK - trzymam kciuki . Ja jutro będę na Głebokim o 11:00. Rano napiszę czy u mnie nic się nie zmieniło. Jesli nie to ja też będę! A kciuki będą nam potrzebne, bo już dzisiaj poryczałam jak jak bóbr...:-( Quote
elapieczus1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ja tam baterie ładuję i pogodę też zamówiłam ,Paulina nie martw się na zapas będzie dobrze bo musi być:) Quote
sota36 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='LAZY']Rano napiszę czy u mnie nic się nie zmieniło. Jesli nie to ja też będę! A kciuki będą nam potrzebne, bo już dzisiaj poryczałam jak jak bóbr...:-( szybko do Was przybieglam! Zaraz raniutko. Wszyscy jeszcze spia. Paulinko - trzymamy kciuki!!!! A potem bedziemy ryczec! Ze szczescia!!!!!! Quote
Katerinas Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Lazy Jesteśmy tu z Tobą... Będzie dobrze !! Quote
LAZY Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dzięki kochane!!! Ja mam straszny nasrój, zresztą pogoda mi nie pomaga, bo pada! Mam nadzieje, ze bedzie dobrze...a jak nie to... Quote
Recommended Posts