Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Katerinas...co do wydoroślenia to...ekhm...:eviltong:Rozumiesz...ten typ tak ma!:evil_lol:

dokladnie. Pamietam, kiedy Atos skonczyl 10 lat, a bylismy na badaniach profilaktycznych, zalamujacym glosem zapytalam weta, kiedy TEN PIES STARUSZEk sie uspokoi?Wet odparl - nigdy, ten typ tak ma! I mial! Wiec - Paulinko -jeszcze dlugie lata przez Wami Idziowych glupawek i szalenstw! Daj znac co i jak ze sterylka!!!!

Posted

Toś mnie kobieto pocieszyła z tą glupawką:diabloti:
We wtorek kontrola serducha i badania krwi (wyniki krwi pewno wśrodę). Myślę, ze wstępnie we wtorek będzie wiadomo czy ona nadaje się na stół (ostatnio nie było przeciwskazan, ale ze względu na okres letni zdecydowaliśmy się przeczekać upały). Mam nadzieje, ze krwe też będzie OK i, ze juz 29 października dziewczynka będzie po! Mam stresa, ale nie zwiazanego z operacją, ale z tym, ze jak jej nie będzie to coś sie wydarzy! Ostatnio śniło mi się ropomacicze....Nawet zaczęłam szukać u Idy objawów:crazyeye:Muszę ją ciachnąć bo zwiaruję! Trzymajcie kciuki, zeby się udało!

Posted

Ostatnio śniło mi się ropomacicze....Nawet zaczęłam szukać u Idy objawówMuszę ją ciachnąć bo zwiaruję! Trzymajcie kciuki, zeby się udało!

:o :mdleje:
Jak najszybciej to zróbcie :lol: Trzymam :kciuki:

Posted

Hehe, Sati śpi identycznie, najchętniej z kopytkami na drzwiach, żeby nikt nie mógł wyjść... : :eviltong:
Trzymam kciuki za sprawną i szybką sterylke.:p

Posted

sota36 napisał(a):
Paulina ale masz sny!!!!!A ja jednak Gutka nie kastruje, przeczytalam artykul wMP zwatku o kastracji i przerostu porstaty.

Tez go czytałam i uważam, ze to kompletne bzdury, ale nie mam zamiaru nikgo przekonywac:)

Posted

LAZY napisał(a):
Tez go czytałam i uważam, ze to kompletne bzdury, ale nie mam zamiaru nikgo przekonywac:)

Paulinko -wierz mi - u mnie raz tak, raz inaczej. Gubie sie w tym wszystkim! Ale strach pozostaje! W listopadzie idziemy na profilaktyczne szczepienia, wiec zapytam weta, do ktorego mam zaufanie.

Posted

Dzięki za wizytę! Ukradłam mamie aparat i pomimo, ze jest zimno jak cholera to wezme go na spacer z Ideńką:) Wczoraj zwiedzilismy sobie Berlin (az w styd, ze mieszkam tak blisko i wcześniej tam nie byłam:)).

Sota...ja zawsze mam obawy i zdanie też zmieniam. Sterylka ma plusy i minusy, jak większość tego typu zabiegów. Jednak ja jestem przekonana o słuszności swojej decyzji, pomimo, że znam różne opinie na ten temat.
Najważniejsze to być pewnym, że postępuje się słusznie, niezależnie jaką decyzję sie podejmie. I tego Tobie życze. zebyś podjęła jedną decyzje i jej się trzymała!

Pozdrawiam i lecę na obiad (Marcin gotuje!!!) a potem na spacerek z Idusią:)

Posted

Hej Sylwia!!! Mam nadzieje, ze uda nam się spotkać przed sterylką Idy! I mam nadzieję, że uda nam się w końcu dziewczynkę ciachnąć, bo już raz to musieliśmy odłożyć.
Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i moze w weekend się zobaczymy?

A oto dzisiejsze fotki, jeszcze ciepłe;)
Idziemy na spacer

Szybciej mamcia, szybciej!

Akuku!

W drodze do "kijaszkowego raju":)

Posted

Ida ciagnie jak na ringu wystawowym:)

Jęzor wiecznie na wierzchu

Tak oto grzecznie "równa" moja niewybiegana dziewczynka:diabloti:

Nad "sciekiem" w parku