Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ;)...też trzymam żeby już teraz się udało witanko :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 LAZY napisał(a):Katerinas...co do wydoroślenia to...ekhm...:eviltong:Rozumiesz...ten typ tak ma!:evil_lol: dokladnie. Pamietam, kiedy Atos skonczyl 10 lat, a bylismy na badaniach profilaktycznych, zalamujacym glosem zapytalam weta, kiedy TEN PIES STARUSZEk sie uspokoi?Wet odparl - nigdy, ten typ tak ma! I mial! Wiec - Paulinko -jeszcze dlugie lata przez Wami Idziowych glupawek i szalenstw! Daj znac co i jak ze sterylka!!!! Quote
LAZY Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Toś mnie kobieto pocieszyła z tą glupawką:diabloti: We wtorek kontrola serducha i badania krwi (wyniki krwi pewno wśrodę). Myślę, ze wstępnie we wtorek będzie wiadomo czy ona nadaje się na stół (ostatnio nie było przeciwskazan, ale ze względu na okres letni zdecydowaliśmy się przeczekać upały). Mam nadzieje, ze krwe też będzie OK i, ze juz 29 października dziewczynka będzie po! Mam stresa, ale nie zwiazanego z operacją, ale z tym, ze jak jej nie będzie to coś sie wydarzy! Ostatnio śniło mi się ropomacicze....Nawet zaczęłam szukać u Idy objawów:crazyeye:Muszę ją ciachnąć bo zwiaruję! Trzymajcie kciuki, zeby się udało! Quote
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ja też trzymam :kciuki: uda Wam się i będzie OK!!! Quote
sota36 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Paulina ale masz sny!!!!!A ja jednak Gutka nie kastruje, przeczytalam artykul wMP zwatku o kastracji i przerostu porstaty. Quote
anetta Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ostatnio śniło mi się ropomacicze....Nawet zaczęłam szukać u Idy objawówMuszę ją ciachnąć bo zwiaruję! Trzymajcie kciuki, zeby się udało! :o :mdleje: Jak najszybciej to zróbcie :lol: Trzymam :kciuki: Quote
Nicka* Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hehe, Sati śpi identycznie, najchętniej z kopytkami na drzwiach, żeby nikt nie mógł wyjść... : :eviltong: Trzymam kciuki za sprawną i szybką sterylke.:p Quote
LAZY Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 sota36 napisał(a):Paulina ale masz sny!!!!!A ja jednak Gutka nie kastruje, przeczytalam artykul wMP zwatku o kastracji i przerostu porstaty. Tez go czytałam i uważam, ze to kompletne bzdury, ale nie mam zamiaru nikgo przekonywac:) Quote
Hanna R. Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja też u Was byłam. Kciuki trzymam . Całuję Was mocno :buzi: Quote
sota36 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 LAZY napisał(a):Tez go czytałam i uważam, ze to kompletne bzdury, ale nie mam zamiaru nikgo przekonywac:) Paulinko -wierz mi - u mnie raz tak, raz inaczej. Gubie sie w tym wszystkim! Ale strach pozostaje! W listopadzie idziemy na profilaktyczne szczepienia, wiec zapytam weta, do ktorego mam zaufanie. Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Dzięki za wizytę! Ukradłam mamie aparat i pomimo, ze jest zimno jak cholera to wezme go na spacer z Ideńką:) Wczoraj zwiedzilismy sobie Berlin (az w styd, ze mieszkam tak blisko i wcześniej tam nie byłam:)). Sota...ja zawsze mam obawy i zdanie też zmieniam. Sterylka ma plusy i minusy, jak większość tego typu zabiegów. Jednak ja jestem przekonana o słuszności swojej decyzji, pomimo, że znam różne opinie na ten temat. Najważniejsze to być pewnym, że postępuje się słusznie, niezależnie jaką decyzję sie podejmie. I tego Tobie życze. zebyś podjęła jedną decyzje i jej się trzymała! Pozdrawiam i lecę na obiad (Marcin gotuje!!!) a potem na spacerek z Idusią:) Quote
sylwiaskalska Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hey Paulinka dawno się nie widziałysmy a może uda nam się przed sterylką Idy umówić na spacer ja w ten weekend niestety w łózku chora a Laluś i Tekila dotrzymują mi towarzystwa Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Hej Sylwia!!! Mam nadzieje, ze uda nam się spotkać przed sterylką Idy! I mam nadzieję, że uda nam się w końcu dziewczynkę ciachnąć, bo już raz to musieliśmy odłożyć. Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i moze w weekend się zobaczymy? A oto dzisiejsze fotki, jeszcze ciepłe;) Idziemy na spacer Szybciej mamcia, szybciej! Akuku! W drodze do "kijaszkowego raju":) Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Ida ciagnie jak na ringu wystawowym:) Jęzor wiecznie na wierzchu Tak oto grzecznie "równa" moja niewybiegana dziewczynka:diabloti: Nad "sciekiem" w parku Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Ideńka w jesiennych liściach Ida pierwszy raz widzi łabędzie Nie wie jednak dziewczynka, ze te ptaki po drzewach nie chodza:) Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Pośród drzew I trochę fot "nie psa" Teraz Ida robi to co lubi najbardziej! Aportuje! Prawie cały pies;) Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Tu się "ino" oko załapało! Pies złożony Pies rozłożony:) I trochę czerwonych oczu (ktos zapomniał właczyć korektę!:angryy:) Quote
LAZY Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Chwila odpoczynku Żeby nie było, ze tylko "kijaszkowalismy" :) Było tez troszke posluszeństwa i sztuczek I to na tyle:) Quote
cuciola Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 do twarzy Iduni w tych jesiennych lisciach :) cudne macie miejsca na spacerki :) Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 http://img511.imageshack.us/img511/3811/obraz6876vn9.jpg aaaa rewelka!!!! jakby była cała Ida to mistrzostwo!!! :loveu: Quote
LAZY Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']http://img511.imageshack.us/img511/3811/obraz6876vn9.jpg aaaa rewelka!!!! jakby była cała Ida to mistrzostwo!!! :loveu: Niestety było już mocno szaro, prawie ciemno i w ekranie nie było nic widać, więc foty były robione na czuja:) Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ogladamy , czytamy i czekamy ;) Witanko :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts