aga1215 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='LAZY'] piękna ona jest, ta Idusia :loveu: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Paulina moja Luna Cię chyba znienawidzi :evil_lol: bom się naoglądała jak Ida robi slalomik między nogami i mi się tak zachciało żeby Luna też tak robiłą :evil_lol: tylko widzę że kurcze robicie to inaczej - sama tak wymyśliłaś sposób i nogę pod którą Ida przechodzi czy to na szkoleniu??? bo ja jakoś odwrotnie :p Quote
LAZY Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Ty odwrotnie tzn., ze podnosisz nogę od psa a nie tą drugą? Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam jak to było na skzoleniu. Może nawet i to było odwrotnie. Musże odwrotnie spróbować, moze mi będzie łatwiej równowage utrzymac:) Quote
barbara.h Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 no właśnie!!! a ja myślałam że, się wywalę :evil_lol: i nic mi z tego nie wychodzi :placz: psu idzie lepiej,mi się nogi plączą :shake: Quote
LAZY Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 barbara.h napisał(a):no właśnie!!! a ja myślałam że, się wywalę :evil_lol: i nic mi z tego nie wychodzi :placz: psu idzie lepiej,mi się nogi plączą :shake: Basiu a może Ty kojarzysz jak to powinno iść, czy pies przechodzi pod nogą zewnętrzną od której stoi czy pod wewnętrzną? Quote
barbara.h Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Paulinka zadzwonię? to mi wytłumaczysz? oki?:cool1: Quote
ewelinabuck Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 swietne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Paulina dobrze robicie slalom :lol: wczoraj tak robiłam i było zdecydowanie wygodniej bo noga którą przekłada się nie wadzi o psa :roll: ciężko to napisać :evil_lol: no i widziałam gdzieś na necie filmik i też robili tak jak Ty :multi: Quote
cuciola Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 my tez zaczelismy cwiczyc slalom bo mi sie Idunia spodobala :) i tez robimy w przod zaczynajac od prawej nogi a pies siedzi przy lewej :) Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Paulina - pliss roześlij po znajomych info, że zaginął w Szczecinie sznaucer mini cz-sr cięte uszy tatuaż zaczyna się od A i cztery cyfry - zaginął na spacerze 7 października w Mierzynie Quote
PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='LAZY']Basiu a może Ty kojarzysz jak to powinno iść, czy pies przechodzi pod nogą zewnętrzną od której stoi czy pod wewnętrzną? jesuuu ja mam nogi na środku a nie na zewnatrz a tym bardziej we wewnątrz :evil_lol: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu::loveu::loveu:bowska;) ja nie moge IDA???????????????Dziewczyno kiedyś ty tak urosła??? Quote
LAZY Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Waszko zaraz roześle! PIKA ja mam...no ten tego...insze nogi:) Aggus ona już duuuzza jest. Od wczoraj już znowu gryzie dywan, co oznacza, ze wraca do mnie mój diabeł. Niestety też zaczyna nawoływać psy...:diabloti: Quote
Katerinas Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 LAZY napisał(a):Od wczoraj już znowu gryzie dywan, co oznacza, ze wraca do mnie mój diabeł. uuu... wzięła się za dywanik :lol: znaczy się nie podoba jej się ten co leży ;) Quote
LAZY Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Nikomu ten co leży się nie podoba:) To stary dywany wyniesiony z piwnicy, odwrocony do góry nogami tylko po to, żeby się Idulec nie ślizgał na naszych pięknych podłogach...i co? I ona go niszczy! Wraca do siebie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 LAZY napisał(a):Waszko zaraz roześle! dzięki kochana :loveu: to bardzo ważne - jego Pani bardzo cierpi - niedawno straciła męża a teraz jeszcze ukochany piesek :-( Quote
LAZY Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Dzisiaj postaram się o kilka fotek, bo jakos tu pusto. Ida od wczoraj jest "dupodajką". Normalnie mnie zirytowała na spacerze. Chciałam jej zafundować troszkę dreptanka, bo przez cieczkę to jest niewybiegana. Poszłam na stadion. Oczywiście na smyczy i co? I znalazł się sznaucer średni (waszeczko nie czarny tylko pieprz-sól) i odprowadził nas do domu! Żeby tylko nas odprowadził, on nas molestował. Tzn. molestował Idę, ale jej się to bardzo podobało. Szła wolno jak żołw, żeby kawalera nie zgubić, a jak go do przodu odgoniłam do do niego podbiegała. Odchylała ogon jak na nią skakał. Matko ja tego natreta z 10 razy z niej ściągalam. O tym, że jest cały poobijany nie wspomnę (mam wyrzuty sumienia teraz, ale nie dalo rady inaczej). Ida ma więc od wczoraj embargo na spacery dłuższe niż za płot!:angryy: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :razz: o rany współczuwam dziewczyńskiego gorącego podejscia do psiej miłosci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....dlatego jakoś po raz 2 nie mogłam zdecydować sie na sunię :cool3: Quote
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Buhaha :evil_lol::evil_lol: Ida ma adoratora :evil_lol::evil_lol: A gdzie byl jego wlaściciel? :hmmmm: Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 IDA??!!! :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Alez ona PIEKNA!! :mdleje: Ida, nie ladnie sie puszczac :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 olalaa Ida Dupodajka :evil_lol: a sznaucer był bez właściciela?? :mad: Quote
Recommended Posts