Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina moja Luna Cię chyba znienawidzi :evil_lol: bom się naoglądała jak Ida robi slalomik między nogami i mi się tak zachciało żeby Luna też tak robiłą :evil_lol: tylko widzę że kurcze robicie to inaczej - sama tak wymyśliłaś sposób i nogę pod którą Ida przechodzi czy to na szkoleniu??? bo ja jakoś odwrotnie :p

Posted

Ty odwrotnie tzn., ze podnosisz nogę od psa a nie tą drugą? Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam jak to było na skzoleniu. Może nawet i to było odwrotnie. Musże odwrotnie spróbować, moze mi będzie łatwiej równowage utrzymac:)

Posted

barbara.h napisał(a):
no właśnie!!! a ja myślałam że, się wywalę :evil_lol: i nic mi z tego nie wychodzi :placz: psu idzie lepiej,mi się nogi plączą :shake:

Basiu a może Ty kojarzysz jak to powinno iść, czy pies przechodzi pod nogą zewnętrzną od której stoi czy pod wewnętrzną?

Posted

Paulina dobrze robicie slalom :lol: wczoraj tak robiłam i było zdecydowanie wygodniej bo noga którą przekłada się nie wadzi o psa :roll: ciężko to napisać :evil_lol: no i widziałam gdzieś na necie filmik i też robili tak jak Ty :multi:

Posted

[quote name='LAZY']Basiu a może Ty kojarzysz jak to powinno iść, czy pies przechodzi pod nogą zewnętrzną od której stoi czy pod wewnętrzną?

jesuuu ja mam nogi na środku a nie na zewnatrz a tym bardziej we wewnątrz :evil_lol:

Posted

Waszko zaraz roześle!

PIKA ja mam...no ten tego...insze nogi:)

Aggus ona już duuuzza jest. Od wczoraj już znowu gryzie dywan, co oznacza, ze wraca do mnie mój diabeł.
Niestety też zaczyna nawoływać psy...:diabloti:

Posted

Nikomu ten co leży się nie podoba:) To stary dywany wyniesiony z piwnicy, odwrocony do góry nogami tylko po to, żeby się Idulec nie ślizgał na naszych pięknych podłogach...i co? I ona go niszczy! Wraca do siebie:evil_lol:

Posted

Dzisiaj postaram się o kilka fotek, bo jakos tu pusto.
Ida od wczoraj jest "dupodajką". Normalnie mnie zirytowała na spacerze. Chciałam jej zafundować troszkę dreptanka, bo przez cieczkę to jest niewybiegana. Poszłam na stadion. Oczywiście na smyczy i co? I znalazł się sznaucer średni (waszeczko nie czarny tylko pieprz-sól) i odprowadził nas do domu! Żeby tylko nas odprowadził, on nas molestował. Tzn. molestował Idę, ale jej się to bardzo podobało. Szła wolno jak żołw, żeby kawalera nie zgubić, a jak go do przodu odgoniłam do do niego podbiegała. Odchylała ogon jak na nią skakał. Matko ja tego natreta z 10 razy z niej ściągalam. O tym, że jest cały poobijany nie wspomnę (mam wyrzuty sumienia teraz, ale nie dalo rady inaczej). Ida ma więc od wczoraj embargo na spacery dłuższe niż za płot!:angryy:

Posted

:razz: o rany współczuwam dziewczyńskiego gorącego podejscia do psiej miłosci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....dlatego jakoś po raz 2 nie mogłam zdecydować sie na sunię :cool3: