Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']No i wydalo się, ze mój aniołeczek molestuje Lalusia:oops:
P.S. Nie masz może kulku fotek z wczorajszego wyjścia?

No właśnie nie bo wszystko wyszło za baaaaardzo mgielne i nic nie widac :(

Acha wczoraj było normalnie - ty wiesz o co chodzi :) :p

Posted

Muszę się poskarzyć na tą Idę z "Piekła Rodem" (zdecydowanie bardziej pasujacy przydomek:evil_lol: ). Otoż wczoraj podczas mojej nieobecności kochana sunia weszła (cholera wie jak) do zamknietego i zbarykadowanego krzeslem pokoju gościnnego z DYWANEM i postanowiła zrobić kupe! I to jaka! Nie dosc, ze po połowie pokoju poroznosiła to jeszcze taka ciut rzadka...:angryy: Ja rozumiem, ze moglo jej sie chciec (moja mama zafundowala jej watróbke a ona ma po tym luźniejszy stolec) ale czy musiała sforsowac barykade i tam sie osrac? Nie mogła na korytarzu gdzie jeszcze sa porozkładane worki chroniące podloge?

No...wczoraj jej powiedzialam,ze sie poskarze! A co!

Sylwia idziemy dzisiaj do parku jak nie bedzie padac na krótki spacer? (cos na odmiane stadionu;) ). (tym razem wezme aparat)

Posted

Uwielbiam Twoją Idę!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Co - miała srać w przedpokoju, gdzie się grzecznie (lub nie, to zależy od nastroju:cool3: ) czeka na powrót Pańci????
W kojcu się nie robi.
Poszła se dalej....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Paulinko!
Serdecznie Ci gratuluję z okazji zaręczyn. Pierścionek jest prześliczny, taki delikatny. Na pewno pięknie będzie wyglądał na palcu.
Rozumiem Idę. Co to za pokój gościnny zamknięty przed psem i niedostępny dywan? Najlepiej rżnie się kupę na mięciutkim :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Muszę się poskarzyć na tą Idę z "Piekła Rodem" (zdecydowanie bardziej pasujacy przydomek:evil_lol: ). Otoż wczoraj podczas mojej nieobecności kochana sunia weszła (cholera wie jak) do zamknietego i zbarykadowanego krzeslem pokoju gościnnego z DYWANEM i postanowiła zrobić kupe! I to jaka! Nie dosc, ze po połowie pokoju poroznosiła to jeszcze taka ciut rzadka...:angryy: Ja rozumiem, ze moglo jej sie chciec (moja mama zafundowala jej watróbke a ona ma po tym luźniejszy stolec) ale czy musiała sforsowac barykade i tam sie osrac? Nie mogła na korytarzu gdzie jeszcze sa porozkładane worki chroniące podloge?

No...wczoraj jej powiedzialam,ze sie poskarze! A co!

Sylwia idziemy dzisiaj do parku jak nie bedzie padac na krótki spacer? (cos na odmiane stadionu;) ). (tym razem wezme aparat)

Pewnie że ja chętna na spacerek :) to ja tak będe u ciebie koło 17:00 pasuje ? Dziś ma nie padać :)

To cię ładnie załatwiła Ida :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no wiesz musiała ochrzcić pokoik przedpokój juz na :) :evil_lol: :evil_lol: a na dywaniku stoi się męciutko :)

Posted

Pagaj ja też ja uwielbiam, dlatego wczoraj nawet na nią nie nakrzyzałam:) A najlepsze jest to, że ona wchodzi i wychodzi z tego "zakazanego" pokoju tak, że nie ma śladu!

Sabinko, dziękuję za gratulacji i za pamięć! Pierscionek na paluszku wygląda cudnie, mam tak delikatne dlonie (rozm.8,5), że większy wygladałby strasznie.

Sylwia o 17 czekam:) Biorę aparat tym razem:)

Posted

ale piekny pierscionek!
Yoghi zeby wymienia ale zadnych szkod nie ma na razie :)
jak rozmawialam z wlascicielem Yoghusiowego brata,to brat ma wiekszy charakterek.a u hodowcy Yoghi najbardziej rozrabial a teraz albo ja go poskromilam albo po prostu grzeczny jest.A ty liczylas na ADHD to na razie go nie zauwazylam :D

to zegnam sie z wami na weekend...bo jedziemy w gory

Posted

nie bylo mnie pare tygodni i co widze:-o .Idusia to juz wielgachna dziewczyna:-o :loveu: .gdzie sie podzialo male szczeniatko?????:-o .a ja poznalam w anglii suke ON-ruda jak moje leony:-o ,wielka jak moje leony:-o ,futro miala dluzsze od moich suk:-o ,katowanie miala leonowe a nie Onowe:-o -suka z rodowodem i dopuszczona do hodowli-angielskie Ony sa inne???:-o .Wlasnie byla w ciazy z bialym Onem:-o -to dopuszczalne w FCI?????u nich tak:-o .Przegadalam pol dnia z kobieta i pytalam,czy szczeniaki dostana rodowody-powiedziala,ze tak:crazyeye:

Posted

Daga długowłose ONY nie maja rodowodów FCI, więc jeśli wewnętrzne uregulowania związku takiego jak u nas ZOND w Anglii pozwalaja na mieszkanie z białcyzmi owczarkami i takie rozmiary, to pewno rodowody będą ale na bank nie FCI!
No to mam jeszcze kilka fotek. Dzisiaj u nas jest ładna pogoda, az nie mogę uwierzyc. Byłysmy nad wodą, a ja głupia nie wziełam aparatu. Ale mam jeszcze kilka wczorajszych zdjęc.

Niuchanie, to to co lubie najbardziej:)

Dla kijaszka dam się nawety wyszkolic:P

Posted

Kiedys tu zostawiłam kija...

Znalazłam:)

Teraz go popilnuję, bo Tekila ma na niego chrapkę

Sylwia psi wodzirej:)

Ide do ciebie moja Panciu kochana!

Tutaj cwicze kroki jakiegoś tańca połamańca:)

Kita jak u liska

Posted

Chyba pierwsza poważna mina:)

Tu już pełen luz, język na boku:)

Jestem skupiona!

Pięknie wpatrzona (w kijaszka, którego trzymam:P)

I na koniec raz jeszcze to, które podoba mi się najbardziej

P.S>. Sylwia jak mozesz to podmien zdjecie w moim pospisie na to ostatnie tutaj:)

Posted

Idusia jest przepiekna :loveu:
asher-tak,pstryknelam:loveu:
Lazy-problem w tym,ze ta suka jest po normalnych Onkach krotkowlosych i jako taka jest uznana:-o .a ze u nich wystaw nie trzeba do hodowlanki,to normalnie jest dopuszczona do rozrodu-jak dla mnie to czarna magia i nic z tego nie rozumiem,bo wychodzi na to,ze kazdy pies z rodowodem jest dopuszczony do hodowli:-o .wlascicielka jest kuzynka jakiejs tam ksieznej-poznalam arystokracje angielska:lol: .

Posted

Uuuu...no to u nich generalnie nie ma chyba żadnej weryfikacji hodowlanej. Ja wiem ze w liniach krótkowłosych zdarzaja sie dlugowłose psy, ale one nie dostaja wtedy rodowodu FCI. Ciekawa sprawa z tą suka. Wklej jej fotke jeśli możesz.