Daisunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 LAZY napisał(a):Ida od łapek to już nieługo zacznie...(wlasnie chcialam napisac jak robi kura ale nie wiem:oops: ). Masujemy, dzisiaj obetne trochę te kudły na uszach (a takie piękne są, mam nadzieję, że odrosną). A o jakim plastrze papierowym piszecie? O tym antyalergicznym? Bo jak tak to Ida po takim miala czerwone uszy. I jak wygląda taka wkladka Patko? Co do wakacji to zarezerwowaliśmy sobie miejsce w Białej, ale...POGODA BYŁA DO DOOPY!!! Nie pojechaliśmy:( Więc wakacyjnych zdjeć nie będzie. Internet w domu juz mi dzisiaj rusza, więc zrobię jakieś domowe fotki i się pochwalę. Ida ogląda Animal Planet na swoim ulubionym fotelu. Wiecie jak fajnie wygląda pies oglądajacy TV. Extra! Szczegolnie inne zwierzaki ja interesują. Wtedy podbiega do ekranu, siada przed nim i gada do tych dziwnych stworów na szklanym ekranie;) hahaha moja daisy `tez oglada animal planet ale też na wspolnej ze mna :lol: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 LAZY napisał(a):Ida od łapek to już nieługo zacznie...(wlasnie chcialam napisac jak robi kura ale nie wiem:oops: ). znosić jajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']znosić jajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:gdakać Waszeczko , ....jajka to ona już pewno znosi:cool3:czasami Quote
LAZY Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Właśnie o gdakaniu myślałam, ale czy kura gdaka?:roll: Quote
mrowka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 o matko ale Idunia juz duza! :crazyeye: Jak te ONki szybko rosna :crazyeye: Śliczna pannica sie z niej robi.. A Mejk ma nowego kolege tez ONka dlugowlosego, jak go widze to zawsze myslimy o Was :loveu: ;) Daje linka do instrukcji klejenia uszek u bokserow, moze sie przyda.. http://www.aivengo.ru/boxers/pressa/ushi.htm Pozdrawiam i sciskam Idunie, buziaki wielkie! linka nie dalam :oops: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 LAZY napisał(a):Właśnie o gdakaniu myślałam, ale czy kura gdaka?:roll:Hahaha, noooo :lol: :lol: :lol: Ewentualnie gdacze, ale nie jestem pewna :lol: Foty byś jakies wkleiła :mad: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='asher']Hahaha, noooo :lol: :lol: :lol: Ewentualnie gdacze, ale nie jestem pewna :lol: Foty byś jakies wkleiła :mad::razz:gdacze , gdacze ....jest nawet jakis wierszyk ....tylko teraz nie pamietam:cool3: Quote
cuciola Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Paulinko to ty trzymaj kciuki za Yoghusiowe jajko :) jak juz o kurach gadamy :D a ja bede za Idusiowe uszy Quote
LAZY Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Spokojnie cuciola! Kciuki za jajko trzymam:) Asher mówisz masz:) Tutaj niunia na włościach, pilnuje wejścia do domu:) A tak psoci dzień w dzień:mad: Tutaj udaje niewioniątko... Dzisiejsza działeczka Panica ucieła mi uszy:crazyeye: Ktoś próbuje mnie namówic abym przyszła...opłaca sie:roll: Quote
LAZY Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 A tutuaj zabawy z moją chrześniaczką;) Co prawda podobno nie mozna gryźc tego kija od szczotki, ale skoro mała Pani mi dała to nie wypada nie skorzystac:) Narazie tyle:) Następne będą jak uszy pieknie staną, więc lepiej trzymajcie kciuki, bo inaczej nici z fot:eviltong: Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedno ucho na baczność a drugie na spocznij:pcudeńko:loveu: Quote
jo-jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='LAZY'] Rany jaka ona już duża, Paulina przyznaj się podmieniłaś ją:roll: :mad: :razz: Quote
cuciola Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 jak ona wydoroslala! teraz jeszcze bardziej mi sie podoba! taka duza sie zrobila! Quote
barbara.h Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no nareszcie jakieś fotki Iduni można zobaczyć:multi::multi::multi::multi: ale śmiesznie wyglada z tymi uszami, dokładnie jak moja Inez dwa tygodnie temu :loveu: cudeńko z niej taka ciemniutka jeszcze :loveu::loveu: całuski od siostrzyczki :eviltong: Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jeju - 2 tygodnie tu nie zagladalam, a ta nasza panna tak wyrosla!!!! Quote
asher Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Super jest!!! I ciągle jej urwis ze spojrzenia wygląda :evil_lol: A szkolicie sie nadal? I jak idzie? A z tym uchem klapniętym wygląda uroczo! Ja tak się przyzwyczaiłam do tego widoku (moja Słonina ma jedno ucho klapnięte), ze ONki ze stojącymi uszami jakies dziwne mi się wydają :lol: Ale trzymam, trzymam kciuki, żeby potem na mnie nie było :eviltong: :kciuki: Quote
Daisunia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedno ucho na baczność a drugie na spocznij:pcudeńko:loveu: Dokładnie Ala dokładnie :loveu: :evil_lol: :loveu: :lol: Quote
LAZY Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Szkolimy się nadal, szkolimy. Z psiego przedszkola dostałyśmy dyplom BARDZO ŁADNY! Poprosze Sylwię to mi zeskanuje i wstawi, zebyście zobaczyli. A idzie nam całkiem dobrze, chociaz nie powiem...odczuwam okres młodzienczego buntu:mad: Wczoraj byłyśmy poplywac i co? Ano Idusia była bardzo niegrzeczna! W nosie miała mnie i moje wołanie, lepszym przyjacielem był kijek i woda! Niestety jak ona widzi jezioro to nic nie pomaga, ani prośba ni groźba...Nowofunland jeden:shake: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapisz dziewczynę do WOPRu niech robi to co lubi ;) Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dawno do was nie zaglądałam :oops: i jestem w szoku :lol: jaka z niej duża panna :crazyeye: http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/TUNEZJA/Obraz140.jpg a te uszko :loveu: słodziutka jest cała :P Quote
LAZY Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Z tym WOPRem to nie taki glupi pomysl...przyjedz kiedys, dam Ci ją potrzymać nad jeziorkiem:) Wyrobienie mieśni ramienia gwaratowane. Witaj Żaba! Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Foty proszę :cool3: Jakiekolwiek :modla: A jak tam uszko? :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Jutro wam wkleje :) bo o 17:00 moje chłopaki spotkają się z Idunią. Mam nadzieje że padać nie będzie :roll: :p Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Jutro wam wkleje :) bo o 17:00 moje chłopaki spotkają się z Idunią. Mam nadzieje że padać nie będzie :roll: :p Tylko ma byc dużo fotek :mad: :lol: Quote
Recommended Posts