Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
Ida od łapek to już nieługo zacznie...(wlasnie chcialam napisac jak robi kura ale nie wiem:oops: ). Masujemy, dzisiaj obetne trochę te kudły na uszach (a takie piękne są, mam nadzieję, że odrosną). A o jakim plastrze papierowym piszecie? O tym antyalergicznym? Bo jak tak to Ida po takim miala czerwone uszy. I jak wygląda taka wkladka Patko?

Co do wakacji to zarezerwowaliśmy sobie miejsce w Białej, ale...POGODA BYŁA DO DOOPY!!! Nie pojechaliśmy:( Więc wakacyjnych zdjeć nie będzie. Internet w domu juz mi dzisiaj rusza, więc zrobię jakieś domowe fotki i się pochwalę.
Ida ogląda Animal Planet na swoim ulubionym fotelu. Wiecie jak fajnie wygląda pies oglądajacy TV. Extra! Szczegolnie inne zwierzaki ja interesują. Wtedy podbiega do ekranu, siada przed nim i gada do tych dziwnych stworów na szklanym ekranie;)

hahaha moja daisy `tez oglada animal planet ale też na wspolnej ze mna
:lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko ale Idunia juz duza! :crazyeye: Jak te ONki szybko rosna :crazyeye: Śliczna pannica sie z niej robi..
A Mejk ma nowego kolege tez ONka dlugowlosego, jak go widze to zawsze myslimy o Was :loveu: ;)

Daje linka do instrukcji klejenia uszek u bokserow, moze sie przyda..
http://www.aivengo.ru/boxers/pressa/ushi.htm
Pozdrawiam i sciskam Idunie, buziaki wielkie!

linka nie dalam :oops:

Posted

LAZY napisał(a):
Właśnie o gdakaniu myślałam, ale czy kura gdaka?:roll:
Hahaha, noooo :lol: :lol: :lol: Ewentualnie gdacze, ale nie jestem pewna :lol:

Foty byś jakies wkleiła :mad:

Posted

[quote name='asher']Hahaha, noooo :lol: :lol: :lol: Ewentualnie gdacze, ale nie jestem pewna :lol:

Foty byś jakies wkleiła :mad::razz:gdacze , gdacze ....jest nawet jakis wierszyk ....tylko teraz nie pamietam:cool3:

Posted

Spokojnie cuciola! Kciuki za jajko trzymam:)
Asher mówisz masz:)

Tutaj niunia na włościach, pilnuje wejścia do domu:)

A tak psoci dzień w dzień:mad:

Tutaj udaje niewioniątko...

Dzisiejsza działeczka

Panica ucieła mi uszy:crazyeye:

Ktoś próbuje mnie namówic abym przyszła...opłaca sie:roll:

Posted

A tutuaj zabawy z moją chrześniaczką;)

Co prawda podobno nie mozna gryźc tego kija od szczotki, ale skoro mała Pani mi dała to nie wypada nie skorzystac:)

Narazie tyle:)
Następne będą jak uszy pieknie staną, więc lepiej trzymajcie kciuki, bo inaczej nici z fot:eviltong:

Posted

no nareszcie jakieś fotki Iduni można zobaczyć:multi::multi::multi::multi:
ale śmiesznie wyglada z tymi uszami, dokładnie jak moja Inez dwa tygodnie temu :loveu: cudeńko z niej taka ciemniutka jeszcze :loveu::loveu:

całuski od siostrzyczki :eviltong:

Posted

Super jest!!! I ciągle jej urwis ze spojrzenia wygląda :evil_lol: A szkolicie sie nadal? I jak idzie?

A z tym uchem klapniętym wygląda uroczo! Ja tak się przyzwyczaiłam do tego widoku (moja Słonina ma jedno ucho klapnięte), ze ONki ze stojącymi uszami jakies dziwne mi się wydają :lol: Ale trzymam, trzymam kciuki, żeby potem na mnie nie było :eviltong: :kciuki:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedno ucho na baczność a drugie na spocznij:pcudeńko:loveu:

Dokładnie Ala dokładnie :loveu: :evil_lol: :loveu: :lol:

Posted

Szkolimy się nadal, szkolimy. Z psiego przedszkola dostałyśmy dyplom BARDZO ŁADNY! Poprosze Sylwię to mi zeskanuje i wstawi, zebyście zobaczyli. A idzie nam całkiem dobrze, chociaz nie powiem...odczuwam okres młodzienczego buntu:mad: Wczoraj byłyśmy poplywac i co? Ano Idusia była bardzo niegrzeczna! W nosie miała mnie i moje wołanie, lepszym przyjacielem był kijek i woda! Niestety jak ona widzi jezioro to nic nie pomaga, ani prośba ni groźba...Nowofunland jeden:shake:

Posted

Z tym WOPRem to nie taki glupi pomysl...przyjedz kiedys, dam Ci ją potrzymać nad jeziorkiem:) Wyrobienie mieśni ramienia gwaratowane.

Witaj Żaba!

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Jutro wam wkleje :) bo o 17:00 moje chłopaki spotkają się z Idunią. Mam nadzieje że padać nie będzie :roll: :p

Tylko ma byc dużo fotek :mad: :lol: