LAZY Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:miały być fotki ze szkółki Idusi;) Ano miały, ale z powodów technicznych nie ma:( Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 LAZY napisał(a):Ano miały, ale z powodów technicznych nie ma:( Każdy powód jest dobry ! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
sylwiaskalska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No to ja wkleje moje zdjęcia z wczoraj :) Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jak Idusia fajnia sie zrobiła, taka czarniutka :lol: Quote
LAZY Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Dzięki kochana za foty:) Ona w rzeczywistości ma nieco jaśniejszą mordkę:)No i te uszy...to jedno co niby stoi to pięknie wygląda jak mała sie postara, a drugie staje co jakis czas jak ma ochote:P Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 hahahaha boski ten bałagan na głowie jest :loveu: Quote
Daisunia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Lazy ... czy to aby napewno ta sama malenka Idusia ?? :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [LEFT]Prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: I jaka już duża! I futerko już zaczyna mieć dorosłe! A zęby już wymieniała? I jak to jest z tym uszkiem, będziesz podklejać, czy jeszcze warto poczekać? Mnie tam ONy z klapniętym uchiem podobają :lol: [/LEFT] Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 lazy ale ci idusia wyrosłaa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: taka pannica wielka sie zrobiła, czekaj az zacznie sobie facetów do domu sprowadzac :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Dwie pinkne mordki :loveu: Paulinko ta Twoja Idunia to robi się coraz większa:evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 jo-jo napisał(a):Paulinko ta Twoja Idunia to robi się coraz większa:evil_lol: Klaudia , Ty się bój, bo jeszcze Ida Ci Jojka przerośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Camara Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] o matko :-o jakie to duże i jakie śliczne :loveu: uchole cudowne :p Quote
LAZY Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Dziękujemy za komplementa. Asher zęby mamy piękne (wymienione wszystkie). Co do uszu to co jakis czas stoja oba (mam ze dwa zdjęcia ze stojącymi). Narazie nie podklejam, nie wiem jak długo, ale dam im jeszcze troszkę czasu, juz kiedys stały, wiec zwalam to na niedobór wapnia, bo nadal po badaniu krwi mamy z tym problem. Quote
barbara.h Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 jak to dobrze mieć koleżnki ze sprawnym aparatem;);););) A Idunia,to kłapie tym samym uszkiem,czy one się zmówiły czy co? bo wiem że moja Inez to na Atosa się chyba zapatrzyła :mad::mad::mad::mad: Ida jest bardzo podobna do Korci (Hidy) też taka ciemna :multi: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czesć dziewczynki :lol: Dlugo mnie nieb bylo, ale widze, balagan Ida ma na glowie niezmiennie taki sam :lol: Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jest nieziemska po prostu-geba mi sie smieje jak na nia patrze:lol: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dobra cioteczka Sylwia wkleja zdjęcia Ja z bandą ;) Lubie te zdjęcie :) No i ja z bandą :) Troche się poświęcam :lol: :lol: :lol: Pogoń za deską Ktos nie zadowolony Quote
LAZY Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Ida znowu dała plamę z uszami:) Jak widac tego dnia znowu udawala kalpoucha...Juz nie wiem co mam jej zrobic:mad: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 LAZY napisał(a):Ida znowu dała plamę z uszami:) Jak widac tego dnia znowu udawala kalpoucha...Juz nie wiem co mam jej zrobic:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:postawić uszy na zelu Sylwia do twarzy ci z taką ferajną ;) Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:postawić uszy na zelu Sylwia do twarzy ci z taką ferajną ;) No a utrzymać taką bandę graniczy z cudem :evil_lol: :evil_lol: Quote
kalina. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a): :lilangel: jakie sliczne zdjęcie/a Uszecka jeszcze "rozwiane":p ... Quote
XXL Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dobra cioteczka Sylwia wkleja zdjęcia Ja z bandą ;) Lubie te zdjęcie :) No i ja z bandą :) Troche się poświęcam :lol: :lol: :lol: Pogoń za deską Ktos nie zadowolony o wow fotki z deska wyszly rewelka jestem z siebie dumny :) Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a): Ale pinkna zmokła kurka :loveu: sylwiaskalska napisał(a): Ktos nie zadowolony Cudooo :loveu: Quote
Recommended Posts