Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: Lazy trzymam za ciebie kciuki, ale powiem ci szczerze ze raz przerzyłam operacje VAntosa i nigdy wiecej nie dałabym go z operowac.
NA pewno z Ida bedzie wszystko w porzadku ,jest jeszcze mała i na pewno mozna temu jako zaradzic. Bierz się w garsc !! Masz takiego nicpona ze hej tylko w tylek lac <hahaha>:mad: . TE owczarki to się chyba zmówiły bo moj tez złodziej!!!!!!! Kradziej cwany!:evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O nie tylko owczarki:evil_lol: . Labradory, przynajmniej niektóre, kradną jeszcze bardziej. Niech no coś tylko zostanie na blacie w kuchni, albo na stole w pokoju:cool3: i wszysycy sobie pójdą. Jak wyszli, znaczy jeść nie chcą i można się częstować:mad:

Posted

Tos mnie Vectra pocieszyła:)
Czytałam o tym z jakiego stanu wyciągnęłaś swojego Szczepana (imię rewelacyjne).
Martavantos witamy w naszej galerii. Czy Ty masz swoje psiaki w naszej galerii (szczerze przyznam, ze z braku czasu nie szperam w galerii a niestety załuje).

Pysiu...ja tez mam radochę jak ona kradnie ze stołu (tylko ciii...), ale przez to jest mi trudniej kontrolować jej wage, bo czego ja jej nie dam, to ona sobie sama weżmie:P

Posted

[quote name='Bila']O nie tylko owczarki:evil_lol: . Labradory, przynajmniej niektóre, kradną jeszcze bardziej. Niech no coś tylko zostanie na blacie w kuchni, albo na stole w pokoju:cool3: i wszysycy sobie pójdą. Jak wyszli, znaczy jeść nie chcą i można się częstować:mad:

Ida uważa jeszcze, ze skoro położyli na stole, siedza obok i nie jedza to znaczy, ze już jeść nie będą:P O tym, że próbuje mnie ratowac od zatrucia skacząc na mnie jak jem nie wspomne:P

Posted

Sama widzisz co piszą weci że to minimalne zmiany w tych stawach.Ciesze się że odrobinke cię pocieszyć mogłam.:lol: :lol: :multi:
Zobaczysz następne RTG będzie idealne ;) ;) ,ale też nie przesadzaj z tym promieniowaniem :evil_lol: :evil_lol: bo będziesz mieć świecącego w nocy onka :razz: :razz:

Ja wam powiem że takie złodziejowate psy w domu idealnie uczą pożądku :diabloti: :diabloti: u mnie jak coś do żarcia zostanie na wierzchu to można uznać tak jak by wcale tego nie było.Doberman robi to po mistrzowsku - on jest wiecznie głodny ,a Szczepan się uczy od niego "dobrych manier":angryy: :angryy:
Dziś na śniadanko miałam dwie jagodzianki :evil_lol: :evil_lol: nawet nie zdążyłam ugryść bo w czasie jak zamierzałam zjeść to ktoś do drzwi zadzwonił - jak wróciłam nie było nawet okruszka :mad: :mad: a ze 20 sekund mnie nie było :diabloti: Naszczęście jagody zostawiają ślady na językach :evil_lol: :evil_lol: więc zrobiłam śledctwo -kto mi zjadł śniadanie - no jak to kto ? niemiecka spółka :mad: dbają by ciocia nie utyła :eviltong:

Posted

Bardzo sie ciesze, że nie będziesz ciąć Iduni.:loveu:
Nie każdy pisak ma tak rozsądnego i normalnego właściciela. Ostatnio poznałam labka, któremu właściciele profilaktycznie choć nie było przesłanek ku dysplazji ciachneli ścięgan - "tak profilaktycznie" - powiedziała właścicielka:shake:

Posted

LAZY napisał(a):

Pysiu...ja tez mam radochę jak ona kradnie ze stołu (tylko ciii...), ale przez to jest mi trudniej kontrolować jej wage, bo czego ja jej nie dam, to ona sobie sama weżmie:P

To znaczy że obie nie jesteśmy normalne :evil_lol:
Co do wagi to staraj się zostawiać na wierzchu jedzenie raz na jakiś czas ;) Od "raz na jakiś czas" nie utyje ;) A miło zobaczyć że się ma cwanego psiaka :evil_lol:

Posted

Dzisiaj cały dzień byłyśmy nad jeziorem. Ja oczywiście nie odpoczełam,bo z Idą jak z dzieckiem, ale mała bardzo dużo pływała:)O skokach z pomostu do wody nie spomne![:x]
A teraz kilka fotek jeszcze z poprzedniego wypadu nad morze.

Posted

A tu ja z moim słoneczkiem! (wczoraj na szkoleniu uczyła sie slalomu:))

Dokopiemy się do Chin!

A tu tatuś z córeczką bawią się w "piaskownicy"

Wspólna komenda waruj:P

Jutro kilka z dzisiejszych szaleństw:)

Posted

Po tych zdjęciach to wiadomo, komu bardziej palemka odbiła na punkcie Idy.
Prosze wychalać ... kurde mam zgryza, bo nie wiem teraz kogo :evil_lol:, Idę naturalnie :D ode mnie :)

Posted

Lazy..z calym szacunkiem,ale co zrobilas z tym malym szczeniaczkiem??????:crazyeye: .To nie moze byc Ida:crazyeye: .Boska jest:lol: .a ja tez mam zlodzieja w domu:lol: .Ma na imie Baloo i jest najwiekszym zbojem swiata-i ja tez sie przyznaje bez bicia ze mam z tego ubaw po pachy:oops: :lol:

Posted

Haha, ale Ida zbój :evil_lol: Uwielbiam takie psy bo to świadczy o ich inteligencji :lol:

A Perełka chyba zakochany w dziewczynce :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
Haha, ale Ida zbój :evil_lol: Uwielbiam takie psy bo to świadczy o ich inteligencji :lol:

A Perełka chyba zakochany w dziewczynce :razz:

Ha! Mówisz, że te kradzieże, wybryki i w ogole to psia inteligencja? Powiem mojej mamie, ciekawe czy ją to pocieszy:evil_lol:
A Perełka faktycznie jakoś bardziej lubuje Ide niż Lazy:)

Witaj Jo-Jo!