malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Alicja napisał(a):no tak ...przecież On jest co rok starszy :shock: biedaczysko :shake: Quote
Alicja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):biedaczysko :shake: noooo...strasznie mi go żal :shake: Quote
elapieczus1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 hm ale masz problem nieziemski dziewczyno:) Robert już się wyprowadził Kasia właśnie tydzień temu zabrała ostatnie swoje rzeczy został Łukasz i ja dopiero teraz uświadomiłam sobie że może przez moją miłość do Spajdera???? Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 elapieczus1 napisał(a):hm ale masz problem nieziemski dziewczyno:) Robert już się wyprowadził Kasia właśnie tydzień temu zabrała ostatnie swoje rzeczy został Łukasz i ja dopiero teraz uświadomiłam sobie że może przez moją miłość do Spajdera???? Ale żeś wymyśliła ;) z tą miłością do Spajdera. Oj dziewczyny będzie dobrze :) Quote
LAZY Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Maga100...mój TZ zadowolony nie bedzie z Twojej dość skutecznej antykoncepcji ;) Malawaszka...ja to myślałam, ze Ty wieczna osiemnastka jesteś, ale skoro Alicji syn niedługo Ciebie dogoni to chyba jednak taka dwudziestka piątka ;) Quote
Maga100 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 LAZY napisał(a):Maga100...mój TZ zadowolony nie bedzie z Twojej dość skutecznej antykoncepcji ;) jeżeli się wahasz, to ja ci mogę więcej poopowiadać o urokach (sic!) posiadania potomka i wówczas sama się zaszyjesz :evil_lol: Rzecz nie dotyczy matek-polek, ale nie widzę, abyś się zapowiadała :diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 bosh ...ale straszą Paulinkę .... :glaszcze: :diabloti: Quote
LAZY Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Maga100 napisał(a):jeżeli się wahasz, to ja ci mogę więcej poopowiadać o urokach (sic!) posiadania potomka i wówczas sama się zaszyjesz :evil_lol: Rzecz nie dotyczy matek-polek, ale nie widzę, abyś się zapowiadała :diabloti: Zdecydowanie się nie zapowiadam... Straszne to wiem. A najbardziej boje się, że tak mi odbije, że się jednak przeobrażę i będę w podomce pomykać, wiecznie w garach siedzieć, chałupę sprzątać i dziecku nos wycierać...Łaaaa!!! Teraz to ja jestem ustawiona: TZ mi gotuje, sprzątamy wspólnie, zakupy wspólnie, odpoczywamy kiedy chcemy...i jakoś tak mi z tym dobrze...Ale rozsądek chyba weźmie górę...albo i nie :thinkerg: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 ale rozsądek żeby co? żeby tak czy żeby jednak nie? :lol: Quote
LAZY Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Rozsądek żeby się zdecydować zanim będę za stara:-? Quote
Katerinas Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Maga100 napisał(a):A więc, moja droga Lazy, dziecko (bachora, potwora, męczyciela ;) ) kocha się INACZEJ. Inaczej niż psa, inaczej niż TZta, inaczej niż własną mamę. Jedno z drugim nie koliduje, ale.... to że Idzie poświęcisz mniej czasu jest pewne. Podpisuję się pod Twoimi słowami Maga LAZY napisał(a):A najbardziej boje się, że tak mi odbije, że się jednak przeobrażę i będę w podomce pomykać, wiecznie w garach siedzieć, chałupę sprzątać i dziecku nos wycierać...Łaaaa!!! Teraz to ja jestem ustawiona: TZ mi gotuje, sprzątamy wspólnie, zakupy wspólnie, odpoczywamy kiedy chcemy...i jakoś tak mi z tym dobrze...Ale rozsądek chyba weźmie górę...albo i nie :thinkerg: eee tam ;) Jak jesteś tak ustawiona (boszzz.... jak Ci dobrze z tym gotowaniem :cool3::cool3:) - to na pewno nie przepoczwarzysz się ;) Quote
Maga100 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 LAZY napisał(a): A najbardziej boje się, że tak mi odbije, że się jednak przeobrażę i będę w podomce pomykać, wiecznie w garach siedzieć, chałupę sprzątać i dziecku nos wycierać...Łaaaa!!! nie masz szans, uwierz! Będziesz męczyć się i cierpieć :diabloti: malawaszka napisał(a):ale rozsądek żeby co? żeby tak czy żeby jednak nie? :lol: a ty nie szukaj popleczników do NIEMANIA :diabloti: Quote
LAZY Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Gdyby moj TZ nie gotował to umarłby z głodu... hahaha... a tak poważnie to on z tych, co jak są w domu przed żoną nie czekają przed telewizorem na podanie obiadu tylko sami gotują:) Kocham go za to baaardzo!!! I tak naprawdę to tylko z tej wielkiej miłości się zdeycdowałam, bo ja ni cholery nie czuję instynktu macierzyńskiego, mam nadzieje, ze przyjdzie z czasem. Maga Ty chyba mocno w kość dostajesz od potomka, bo zniechęcasz mnie niemal zawodowo ;) Katerinas dzięki za wsparcie :) Quote
sylwiaskalska Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Paulina trzymam kciuki za potomka :) Niech Marcin przygotuje jakiś afrodyzjak i rach ciach ciach i bobasek będzie :) Quote
Maga100 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 LAZY napisał(a): Maga Ty chyba mocno w kość dostajesz od potomka, bo zniechęcasz mnie niemal zawodowo ;) ale że mła?? Nigdy w życiu! :diabloti: posiadanie małego dziecka ma też swoje plusy, ale pisanie o tym jest nudne :diabloti: jakie plusy? niech się zastanowię... :hmmmm: :diabloti: No dobrze. Jeden pozytyw: drugi raz, nawet już wiedząc z czym to się je, zdecydowałabym TAK SAMO :p Quote
Alicja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Maga100 napisał(a):ale że mła?? Nigdy w życiu! :diabloti: posiadanie małego dziecka ma też swoje plusy, ale pisanie o tym jest nudne :diabloti: jakie plusy? niech się zastanowię... :hmmmm: :diabloti: No dobrze. Jeden pozytyw: drugi raz, nawet już wiedząc z czym to się je, zdecydowałabym TAK SAMO :p no to do roboty ...Tadzio i będzie miał rodzeństwo :diabloti: Lazy ....no to :kciuki: za decyzję Quote
Maga100 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Alicja napisał(a):no to do roboty ...Tadzio i będzie miał rodzeństwo :diabloti: :boom: NEVER Quote
Alicja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Maga100 napisał(a)::boom: NEVER no wiesz co :diabloti: moja teściowa uważa że unieszczęśliwiłam syna mego , że jest jedynakiem :roll: Quote
Maga100 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ja byłam nieszczęśliwa, to mój syn też będzie :diabloti: Quote
Katerinas Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 LAZY napisał(a):a tak poważnie to on z tych, co jak są w domu przed żoną nie czekają przed telewizorem na podanie obiadu tylko sami gotują:) jeza... gdzie Ty takiego skarba znalazłaś? :crazyeye: Tacy jeszcze istnieją na tym świecie? ;) LAZY napisał(a):Katerinas dzięki za wsparcie :) Ależ proszę.... Choć.... hmmm... Maga100 napisał(a):posiadanie małego dziecka ma też swoje plusy ..... jakie plusy? niech się zastanowię... :hmmmm: :diabloti: No właśnie... :hmmmm: Jakie plusy? :razz: :diabloti: Maga -A Twoje dziecię to duże jest? Quote
Alicja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 jak to jakie plusy ..... z dzieckiem człowiek nigdy się nie nudzi :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Katerinas napisał(a): Maga -A Twoje dziecię to duże jest? Baaaardzo duże. Niebawem skończy 15 miesięcy. I z każdym dniem cieszę się bardziej, że jest coraz starszy i coraz bardziej kumaty. Ze zgrozą wspominam pierwsze pół roku :diabloti: Wiem, to karygodne :diabloti: Quote
asher Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kurczę, a ja już się łamałam, że może by jednak... Całe szczęście, że tu weszłam, poczytałam zwierzenia Magdy i od razu mi rozum wrócił :diabloti: A serio, Lazy, myślę, że będziesz fajną, wyluzowaną mamą, która wychowa kolejnego zakręconego psiarza :D To do dzieła! ;) Quote
Katerinas Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Maga100 napisał(a):Ze zgrozą wspominam pierwsze pół roku :diabloti: Wiem, to karygodne :diabloti: heheh... przyłączam się do klubu ;) asher napisał(a):A serio, Lazy, myślę, że będziesz fajną, wyluzowaną mamą, która wychowa kolejnego zakręconego psiarza :D To do dzieła! ;) No właśnie! :) :klacz: Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 asher napisał(a):Kurczę, a ja już się łamałam, że może by jednak... Całe szczęście, że tu weszłam, poczytałam zwierzenia Magdy i od razu mi rozum wrócił :diabloti: :lol: czyli antykoncepcja - Maga100 działa :lol: Quote
Recommended Posts