LAZY Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 sylrwia napisał(a):Czy Ida ma może siostre Inkę mieszkająca w Gorzowie??:razz: MA, MA, MA!!! Znacie sie?? Quote
kalina. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ależ ona urosła gdzie ta mała ida z pozklejanymi uszkami:crazyeye: LAZY to Twoja psina:lol: Quote
Koma Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ale ona już duża :-o :loveu: cudowna jest a te uszy :loveu: haha świetne :lol: Quote
sylrwia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 LAZY napisał(a):MA, MA, MA!!! Znacie sie?? Chyba tak, kiedyś jak oglądałam zdjęcia Twojej Idy dziwiłam się tym jej uszolom, że tak kupy sie trzymają. Potem poznałam Inkę i zobaczyłam takie uszy w realu. Ostatnio jak widziałam Inke to tak sie zaczełam zastanawiać czy czasem to nie zbieg okoliczności imie na "i", taki sam wiek, i ta sama hałaśliwośc - Inka nieźle szczeka. I miałam sie spytać właścicieli Inki o rodzinne powiązania z Idą ale ich na "wybieganiu" ostatnio nie było a Inka była pod opieką pana, który szkoli psiaki. Podeślijcie mi link z galeria Inki :p Quote
Alicja Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ;)no no ale super wypadzik nad morze Iduś słodziak i kawał baby ;)już :p Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 oj, uszeczka cudowne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 To nie galeria Inki tutaj jest, tylko Inez:P Kolejnej siostry, tym razem z Lublina. A oto dalsza części relacji. Quote
nathaniel Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Inez, Inka, Ida wszystko na I , nie ma różnicy :oops: Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ale jej uszka staneły :lol: dzielna dziewczyna duzej wody się nie boi :razz: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='LAZY'] No wreszcie puscili do wody! A Pancia co wody się boi? :evil_lol: Witajcie dziewczynki :multi: Quote
cuciola Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 cudne nowe zdjecia! jak ona znowu urosla! ;) cudo! ile wazy juz Idunia? Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ida wazy jakies 23 kilo. Nie boi sie duzej wody, oj nie:) A pancia nie wchodzi bo niedysponowana:P Nie wiem jak Wy ale ja widze tylko 2 zdjecia, a reszta to krzyzyki;/ Quote
Daisunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 LAZY napisał(a):Ida wazy jakies 23 kilo. Nie boi sie duzej wody, oj nie:) A pancia nie wchodzi bo niedysponowana:P Nie wiem jak Wy ale ja widze tylko 2 zdjecia, a reszta to krzyzyki;/ ja tez widze tylko dwa zdjecia a reszta krzyzyki ... LAZY a moze wstaw jeszcze raz te zdjecia Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dzień Dobry Paulinko:multi: Czekamy na nową porcję zdjęć już nie takiej malutkiej Idunii :loveu: Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Kurcze...nie wiem co z tymi zdjeciami. Ja teraz jestem w pracy, ale jak ktos widzi wiecej zdjęc a nie krzyzyki i miałby czas to niech je wstawi od nowa. Ja mam w domu jeszcze troche fotek duzej Iduni, wiec wstawie:) Quote
Daisunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 LAZY napisał(a):Kurcze...nie wiem co z tymi zdjeciami. Ja teraz jestem w pracy, ale jak ktos widzi wiecej zdjęc a nie krzyzyki i miałby czas to niech je wstawi od nowa. Ja mam w domu jeszcze troche fotek duzej Iduni, wiec wstawie:) super :multi: :multi: :multi: czekamy wiec na zdjecia ;)) Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):A Pancia co wody się boi? :evil_lol: Hej! Pancia tak elegancka ze szkoda by bylo:evil_lol: Quote
barbara.h Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 a mój mąż pytał,co fotografował TZ?? Idunie? czy kolanka? :evil_lol: :lol: Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='barbara.h'] a mój mąż pytał,co fotografował TZ?? Idunie? czy kolanka? :evil_lol: :lol: Nie wiem:oops: Kazalam Idunie...ale i tak mnie potem dopadł aparatem, bo powiedział że fotografowanie Idy jest już nudne:mad: Mądrala jeden:P Ale musze przyznać, że narazie jego stosunki z Idą są poprawne, chyba lepsze niz z Lazy(przynajmniej narazie). Moze to przytulaństwo małej go urzekło, bo nawet pozwala jej spac z nami:-o a kto zna mojego TZta wie, ze dla niego łóżko to nie miejsce dla psa. A może odmienił go fakt, ze to nasz pies, nasz dzidzia:) Quote
cuciola Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 hehe co ja tu slysze! ze Idunia to lozka sie pakuje! :D spryciara! Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 No nareszcie puscili luzem! Sunę po wodzie jak torpeda Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='LAZY'] No to się nazywa szczęśliwy pies:loveu: Quote
Recommended Posts