Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
MA, MA, MA!!! Znacie sie??

Chyba tak, kiedyś jak oglądałam zdjęcia Twojej Idy dziwiłam się tym jej uszolom, że tak kupy sie trzymają. Potem poznałam Inkę i zobaczyłam takie uszy w realu. Ostatnio jak widziałam Inke to tak sie zaczełam zastanawiać czy czasem to nie zbieg okoliczności imie na "i", taki sam wiek, i ta sama hałaśliwośc - Inka nieźle szczeka. I miałam sie spytać właścicieli Inki o rodzinne powiązania z Idą ale ich na "wybieganiu" ostatnio nie było a Inka była pod opieką pana, który szkoli psiaki.
Podeślijcie mi link z galeria Inki :p

Posted

Ida wazy jakies 23 kilo.
Nie boi sie duzej wody, oj nie:) A pancia nie wchodzi bo niedysponowana:P

Nie wiem jak Wy ale ja widze tylko 2 zdjecia, a reszta to krzyzyki;/

Posted

LAZY napisał(a):
Ida wazy jakies 23 kilo.
Nie boi sie duzej wody, oj nie:) A pancia nie wchodzi bo niedysponowana:P

Nie wiem jak Wy ale ja widze tylko 2 zdjecia, a reszta to krzyzyki;/

ja tez widze tylko dwa zdjecia a reszta krzyzyki ... LAZY a moze wstaw jeszcze raz te zdjecia

Posted

Kurcze...nie wiem co z tymi zdjeciami. Ja teraz jestem w pracy, ale jak ktos widzi wiecej zdjęc a nie krzyzyki i miałby czas to niech je wstawi od nowa. Ja mam w domu jeszcze troche fotek duzej Iduni, wiec wstawie:)

Posted

LAZY napisał(a):
Kurcze...nie wiem co z tymi zdjeciami. Ja teraz jestem w pracy, ale jak ktos widzi wiecej zdjęc a nie krzyzyki i miałby czas to niech je wstawi od nowa. Ja mam w domu jeszcze troche fotek duzej Iduni, wiec wstawie:)

super :multi: :multi: :multi: czekamy wiec na zdjecia ;))

Posted

[quote name='barbara.h']

a mój mąż pytał,co fotografował TZ?? Idunie? czy kolanka? :evil_lol: :lol:

Nie wiem:oops: Kazalam Idunie...ale i tak mnie potem dopadł aparatem, bo powiedział że fotografowanie Idy jest już nudne:mad: Mądrala jeden:P Ale musze przyznać, że narazie jego stosunki z Idą są poprawne, chyba lepsze niz z Lazy(przynajmniej narazie). Moze to przytulaństwo małej go urzekło, bo nawet pozwala jej spac z nami:-o a kto zna mojego TZta wie, ze dla niego łóżko to nie miejsce dla psa. A może odmienił go fakt, ze to nasz pies, nasz dzidzia:)