Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm ale masz problem nieziemski dziewczyno:) Robert już się wyprowadził Kasia właśnie tydzień temu zabrała ostatnie swoje rzeczy został Łukasz i ja dopiero teraz uświadomiłam sobie że może przez moją miłość do Spajdera????

Posted

elapieczus1 napisał(a):
hm ale masz problem nieziemski dziewczyno:) Robert już się wyprowadził Kasia właśnie tydzień temu zabrała ostatnie swoje rzeczy został Łukasz i ja dopiero teraz uświadomiłam sobie że może przez moją miłość do Spajdera????

Ale żeś wymyśliła ;) z tą miłością do Spajdera. Oj dziewczyny będzie dobrze :)

Posted

Maga100...mój TZ zadowolony nie bedzie z Twojej dość skutecznej antykoncepcji ;)

Malawaszka...ja to myślałam, ze Ty wieczna osiemnastka jesteś, ale skoro Alicji syn niedługo Ciebie dogoni to chyba jednak taka dwudziestka piątka ;)

Posted

LAZY napisał(a):
Maga100...mój TZ zadowolony nie bedzie z Twojej dość skutecznej antykoncepcji ;)

jeżeli się wahasz, to ja ci mogę więcej poopowiadać o urokach (sic!) posiadania potomka i wówczas sama się zaszyjesz :evil_lol: Rzecz nie dotyczy matek-polek, ale nie widzę, abyś się zapowiadała :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
jeżeli się wahasz, to ja ci mogę więcej poopowiadać o urokach (sic!) posiadania potomka i wówczas sama się zaszyjesz :evil_lol: Rzecz nie dotyczy matek-polek, ale nie widzę, abyś się zapowiadała :diabloti:

Zdecydowanie się nie zapowiadam... Straszne to wiem. A najbardziej boje się, że tak mi odbije, że się jednak przeobrażę i będę w podomce pomykać, wiecznie w garach siedzieć, chałupę sprzątać i dziecku nos wycierać...Łaaaa!!!

Teraz to ja jestem ustawiona: TZ mi gotuje, sprzątamy wspólnie, zakupy wspólnie, odpoczywamy kiedy chcemy...i jakoś tak mi z tym dobrze...Ale rozsądek chyba weźmie górę...albo i nie :thinkerg:

Posted

Maga100 napisał(a):
A więc, moja droga Lazy, dziecko (bachora, potwora, męczyciela ;) ) kocha się INACZEJ. Inaczej niż psa, inaczej niż TZta, inaczej niż własną mamę.
Jedno z drugim nie koliduje, ale.... to że Idzie poświęcisz mniej czasu jest pewne.
Podpisuję się pod Twoimi słowami Maga

LAZY napisał(a):
A najbardziej boje się, że tak mi odbije, że się jednak przeobrażę i będę w podomce pomykać, wiecznie w garach siedzieć, chałupę sprzątać i dziecku nos wycierać...Łaaaa!!!
Teraz to ja jestem ustawiona: TZ mi gotuje, sprzątamy wspólnie, zakupy wspólnie, odpoczywamy kiedy chcemy...i jakoś tak mi z tym dobrze...Ale rozsądek chyba weźmie górę...albo i nie :thinkerg:
eee tam ;) Jak jesteś tak ustawiona (boszzz.... jak Ci dobrze z tym gotowaniem :cool3::cool3:) - to na pewno nie przepoczwarzysz się ;)

Posted

LAZY napisał(a):
A najbardziej boje się, że tak mi odbije, że się jednak przeobrażę i będę w podomce pomykać, wiecznie w garach siedzieć, chałupę sprzątać i dziecku nos wycierać...Łaaaa!!!

nie masz szans, uwierz! Będziesz męczyć się i cierpieć :diabloti:

malawaszka napisał(a):
ale rozsądek żeby co? żeby tak czy żeby jednak nie? :lol:

a ty nie szukaj popleczników do NIEMANIA :diabloti:

Posted

Gdyby moj TZ nie gotował to umarłby z głodu... hahaha... a tak poważnie to on z tych, co jak są w domu przed żoną nie czekają przed telewizorem na podanie obiadu tylko sami gotują:) Kocham go za to baaardzo!!! I tak naprawdę to tylko z tej wielkiej miłości się zdeycdowałam, bo ja ni cholery nie czuję instynktu macierzyńskiego, mam nadzieje, ze przyjdzie z czasem.

Maga Ty chyba mocno w kość dostajesz od potomka, bo zniechęcasz mnie niemal zawodowo ;) Katerinas dzięki za wsparcie :)

Posted

LAZY napisał(a):

Maga Ty chyba mocno w kość dostajesz od potomka, bo zniechęcasz mnie niemal zawodowo ;)

ale że mła?? Nigdy w życiu! :diabloti:

posiadanie małego dziecka ma też swoje plusy, ale pisanie o tym jest nudne :diabloti:
jakie plusy?
niech się zastanowię... :hmmmm:
:diabloti:

No dobrze. Jeden pozytyw: drugi raz, nawet już wiedząc z czym to się je, zdecydowałabym TAK SAMO :p

Posted

Maga100 napisał(a):
ale że mła?? Nigdy w życiu! :diabloti:

posiadanie małego dziecka ma też swoje plusy, ale pisanie o tym jest nudne :diabloti:
jakie plusy?
niech się zastanowię... :hmmmm:
:diabloti:

No dobrze. Jeden pozytyw: drugi raz, nawet już wiedząc z czym to się je, zdecydowałabym TAK SAMO :p

no to do roboty ...Tadzio i będzie miał rodzeństwo :diabloti:

Lazy ....no to :kciuki: za decyzję

Posted

LAZY napisał(a):
a tak poważnie to on z tych, co jak są w domu przed żoną nie czekają przed telewizorem na podanie obiadu tylko sami gotują:)
jeza... gdzie Ty takiego skarba znalazłaś? :crazyeye: Tacy jeszcze istnieją na tym świecie? ;)

LAZY napisał(a):
Katerinas dzięki za wsparcie :)
Ależ proszę....

Choć.... hmmm...

Maga100 napisał(a):
posiadanie małego dziecka ma też swoje plusy
.....
jakie plusy?
niech się zastanowię... :hmmmm: :diabloti:
No właśnie... :hmmmm: Jakie plusy? :razz: :diabloti:

Maga -A Twoje dziecię to duże jest?

Posted

Katerinas napisał(a):

Maga -A Twoje dziecię to duże jest?

Baaaardzo duże. Niebawem skończy 15 miesięcy.
I z każdym dniem cieszę się bardziej, że jest coraz starszy i coraz bardziej kumaty.
Ze zgrozą wspominam pierwsze pół roku :diabloti:
Wiem, to karygodne :diabloti:

Posted

Kurczę, a ja już się łamałam, że może by jednak... Całe szczęście, że tu weszłam, poczytałam zwierzenia Magdy i od razu mi rozum wrócił :diabloti:

A serio, Lazy, myślę, że będziesz fajną, wyluzowaną mamą, która wychowa kolejnego zakręconego psiarza :D To do dzieła! ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
Ze zgrozą wspominam pierwsze pół roku :diabloti:
Wiem, to karygodne :diabloti:
heheh... przyłączam się do klubu ;)

asher napisał(a):
A serio, Lazy, myślę, że będziesz fajną, wyluzowaną mamą, która wychowa kolejnego zakręconego psiarza :D To do dzieła! ;)
No właśnie! :) :klacz:

Posted

asher napisał(a):
Kurczę, a ja już się łamałam, że może by jednak... Całe szczęście, że tu weszłam, poczytałam zwierzenia Magdy i od razu mi rozum wrócił :diabloti:

:lol: czyli antykoncepcja - Maga100 działa :lol: