Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

to utworzymy klub psow z adhd..
moj maluszek ostatnio podziwial jak sie pranie w pralce obraca stojac na tylnich lapkach i krecadc glowa tak jak kreci sie beben pralki :D tez mi sie niezle szykuje.. :D

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Hej:) Kompa reanimowałam, ale czasu brak. Postaram sie cos dzisiaj wieczorkiem wrzucic:)

Ida ma się dobrze;) Za dwa tygodnie idziemy na kotrolne RTG, zeby zoabczyc jak wygląda ten "gorszy" staw.

Póki co mala rośnie, szaleje i kradnie żarcie! Dzisiaj w nocy chodziła po wszystkich szafkach i ściągnela sobie garnek z mlekiem na ziemie! Ja juz nie mam do niej sił
O wywalonej na ziemie calej kobialce truskawek nie wspomne...ehhh szkoda slow:P

Pozdrawiamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widocznie chce zmienić dietkę ;)
Paulinko jeszcze zatęsknisz do takich numerów ;)Ozzy też nam podkradał ze stołu różne rzeczy a teraz już tego nie robi :roll:a tak było zabawnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czekam na fotki z Waszego spotkanka z Sylwią ;)

Posted

LAZY napisał(a):

Chcialam nadmienic, że Ida pięknie plywa! Na początku pływała z przypiętą 10 metrową taśma, ale ta plątała jej się miedzy lapami i teraz pływa juz bez tej taśmy. Fakt, że mam duszę na ramieniu, ale widząc jak dobrze jej to idzie jestem coraz pokojniejsza.

cudownie :multi: niech plywa i to jak najwięcej :multi: to najlepszy ruch, szczegolnie przy problemach ze stawami

Posted

Oto obiecane foty. Niestety bałagan na głowie ze zdjęc jest juz nieaktualny:)Takowy był tylko w ten dzien. Teraz mamy inny:lol:

Fajnie jest tak wleżc na Pancie:)

To trochę niewyraźne, ale widac jak moje ADHD kocha swoją Pania:)

Tutaj wizyta na działce, oczywiscie Ida musiała cos ukraśc:mad:

Odpoczynek w cieniu, nienajlepiej znosze upały...

Ale jestem uśmiechnięta:)

Kawałek mojej pupy

Posted

[quote name='LAZY']Oto obiecane foty. Niestety bałagan na głowie ze zdjęc jest juz nieaktualny:)Takowy był tylko w ten dzien. Teraz mamy inny:lol:

hi hi hi ale śmisznie tu wygląda ! i urosła! a najważniejsze, że się kochacie! pomimo ADHD ;) !

Posted

[quote name='LAZY
']
Odpoczynek w cieniu, nienajlepiej znosze upały...

Ale jestem uśmiechnięta:)

No nareszcie ślicznotka się pokazała :loveu:

Witajcie :multi:

Posted

Bardzo szybko rośnie, oj bardzo. Narazie waży 23 kilo i ma 21 tygodni. Jest szalona. ADHD w pełnym wydaniu!:) Moze dzis wstawię nowy balagan na glowie;)

Posted

jeeeeeesu co to za bałagan,ty Paulinka do roboty się weź i posprzataj :evil_lol:

mój mąż, jak zobaczył Idę to jej nie poznał:shake: to czekamy na ten nowy bałagan:multi: :loveu:

Posted

LAZY napisał(a):
Bardzo szybko rośnie, oj bardzo. Narazie waży 23 kilo i ma 21 tygodni. Jest szalona. ADHD w pełnym wydaniu!:) Moze dzis wstawię nowy balagan na glowie;)

Wstawiaj!! Ja czekam z niecierpliwością na foteczki ślicznej już nie malutkiej dzieweczki:loveu:

Posted

UWAGA UWAGA!!!
Ida z Kwiatowego Dworku była dzisiaj nad morzem!
Baaardzo jej sie podobało.zreszta ona to chyba noiuf bo jak pędzi do wody to ledwo daję ja rade utrzymac:oops: I pływa rewelacyjnie! Fal się nie bała, poprostu rewelacja.
Ale od początku. Dzien zaczął sie zprzygodami,bo popsuły sie nam dwa auta, ale w końcu służbowym Marcina dojechalismy nad morze. Byliśmy najpierw na jedzonku po podrózy w Międzyzdrojach, a potem naplazy w Wisełce.
Na plaże prowadzi ładna leśna droga.
Oto relacja fotkowa:)
Idziecie??

No Pancia jest ale Ty facet dalej sie wleczesz...

Taka juz jestem duza dziewczynka:)

Najlepsza z nas para!

Posted

Maszerujemy dalej.

A tutaj juz zejscie na plaże.

Narazie idziemy na smyczy, bo jest trochę ludzi (potem mnie Pani pusciła i jacys dwaj zieloni sie znalezli i wymadrzali sie ze trzeba psa zapiac,ale na szczescie mandatu nie dali:P)

Patrzcie na moje uszy:P

Kto zgadnie czemu przed chwilą ucho stało a teraz nie?:lol:

No wreszcie puscili do wody!